Nupat ieslēdzu televizoru, tur pie Pučes Dombrava, Bergmanis, Jaunups un Ševcova par valsts drošību runājas. Piegādāja ilustrāciju Andra teiktajam: Dombrava saka, ka pirms viņa viņa krēslā jenotības Kozlovskis olas kasījis - un atļaušos ticēt, ka viņš nedrš. Bet tagad lieliskā darītāja Kulberga lieliskajā darītāju koalīcijā tas pats Kozlovskis ir satiksmes ministra krēslā!!
Baigi labāks darītājs viņš tur ir par iepriekšējiem? 🤷🏻♂️
Starp citu, Dombrava televizorā izklausās piecreiz jēdzīgāks nekā tviterī.
Un suverēnā Ševcova arī šo to jēdzīgu pateica, es pat jau sāku brīnīties, bet protams, nonācām līdz platei par pensionāru “spīdzināšanu” (viņas termins)
Jāaprunājās ar savu vecāko vēlāk, kad viņš tuvāk varēs salīdzināt, kā ir vadīt ražošanu ~60 cilvēku kolektīvā un Zviedrijā tikpat lielu kolektīvu. Viņš iegādājās, nupat kā, tur tādu specifisku rūpnīcu.😉
Klau, tūlīt publicēšot to auditu. Interesantākkās detaļa jau Kulbergs ir pastāstījis savos tvītos. Auditori esot bijuši sajūsmā par "ātrgaitas vicienu, kur dažos simtos km ir ieprojektētas 7 (ja nemaldos, var pamaeklēt iksā Kulberga tvītu) stacijas".
Ja nav, kas naudu nopelna, tad agri vai vēlu tā mēdz beigties. Gan sava, gan sveša.
Ja Beāti nosauc par Somiņu, no tā jau nekas nemainās. 😁
Bet zini, tāpēc jau pieminēju, ka pēdiņās. Zog ne jau valdība. Zog sistēma. Un zini, man jau sāk likties, ka tā ir normāla cilvēku sabiedrības pastāvēšanas versija.
Bet es Tev tomēr nepiekritīšu. Jā, ir, protams, neizdarības un slinkums, bet lielākā daļa tomēr ir apzināta rīcība.
Visupirms vajadzēja RB pamattrasi izprojektēt un izbūvēt ar kravas loģistiku Salaspilī un tikai tad dzīt pāli Daugavā, Rīgas krastmalā. Man jau vismaz pirms 10 gadiem uzreiz bija skaidrs, ka tā utopija par tuneļiem un pārvadiem caur Rīgas centru uz lidostu nerealizēsies. Bet izmanīgi kungi gribēja papildus naudu apgūt, būdami pārliecībā, ka pamattrasei ES iedos tāpat, cik vajadzēs.
Galvenais ka nesaki; man nekad nebūs 72, tad jau viss 👌 Bet par zagšanu es tā nerunātu gan, bet vairāk par nemākulīgu muļļāšanos un neizdarību un slinkumu.
Redzi, @jacobs, man vēl ilgi nebūs 72, bet mēs ar čomiem arī praktiski nekad nerunājam par grūto dzīvi un slikto valdību, jo mums tā dzīve ir diezgan laba. Bet tas nav valdību nopelns. Ja "valdības" (speciāli pēdiņās) zagtu mazāk, tad dzīve būtu vēl labāka. Un ne tikai mums.
Nesen, kādas pāris nedēļas atpakaļ satikāmies 16 skolas biedri. 72 Gadus veci cilvēki ar dažādu dzīves gājumu. Taču neatceros nevienu tādu cilāto tēmu par slikto dzīvi un nekam nederīgo mūsu valdību utml. Tā kā nav jau tā dzīve nemaz tik sūdīga.😉
Šādien zāģiem ir viena principiāla galvenā īpašība - kā notiek ripas sagāšana. Vai nullīte mainās vai nē. Ja nemainās, tad var skatīties tālāk. Un, ja ir, tad par šo naudu +++. Bet iespējams, ka cilvēkam tas nemaz nav vajadzīgs.