-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 14 biedri, 0 Anonīmi, 429 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- osscar
- AndrisBB
- Racer
- KebabMaster
- dainis61
- versatile
- Igors83
- Hisense
- Zin...
- ggg97
- Jainit
- klarbiks
- Arnis2002
- M@R$$
-
Biedru statistika
28195
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Līdz galam nepiekrītu, pirmkārt, ne jau katrs krievs balso par “krievu partijām” - bet ne par to ir mūsu diskusija; otrkārt, no tiem, kas balso, man šķiet ka mērenākā kādreizējo Saskaņas vēlētāju daļa balso par Pro (un kā nekā tur ir Ņenaševa), savukārt vatainākā daļa, kas atmetās 22. gadā, pavilkās no s!, un tagad viņiem ir atlicis tikai sv, tur tev taisnība, bet kas mani izbrīna, ka sv reitings tagad ir apmēram tik, cik 18. gadā dabūja Saskaņa (vēl tur dažus procentus dabūja ždanoka) un cik 22. gadā dabūja visas “krievu” partijas kopā - tad no kurienes ir radies šis sv vēlētāju bars? Vai nu mans pieņēmums par aizslīdēšanu uz Pro ir galīgi garām, vai nu ir izaugusi jauna tiktoka vates paaudze, vai kaut kas pa vidu. 🤷🏻♂️ -
Ok, nacapi un zagļzemnieki atmetās no šīs cīņas, bet vai tad buldozers arī? Ko es esmu ko palaidis garām? -
Lietot jau var ne tikai malējā, bet arī citās ligzdās, bet jā, ne gluži "normāli" - sanāks piesegt blakus ligzdu. Minētais sadalītājs uz grīdas turpat pie galda mētājas gadījumiem, kad ar pagarinātāja ligzdām nepietiek Sienas rozetē ir arī kompaktāks sadalītājs, tur arī tādu barošanas bloku varētu pieslēgt. -
@binary, vienīgā "nelaime" ka tagad problēma ar šāda tipa barošanas blokiem, tagad tikai normāli lietojams malējā ligzdā. p.s. nelaimes nekādas, protams, nav, problēma atrisinās ar šādu tipa sadalītāju. -
Kad gadās kāds gruntīgāks barošanas bloks, tad "parastajā" pagarinātājā 45 grādos nereti bloķē pat ne tikai vienu, bet divas blakus esošās ligzdas. Ja vēl gadās pagarinātājs ar papildus plānajām "bez zemējuma" ligzdām (kaut kādām galda lampām un tml), tad tās arī paliek nelietojamas. Tikko pamēģināju kaut kādu AMIGO 9V 500mA monstru iespraust vecajā "parstajā" pagarinātājā - vienu blakus ligzdu pilnībā nosedz, otrai uziet virsū gana daudz, lai parastu 90° barošanas kabeli nevarētu normāli iespraust. Turpretim tai jaunajā pagarinātājā netraucē pilnīgi nekam. Tur arī katrai ligzdai atvēlēts vairāk vietas - vecajam pagarinātājam bija 43mm uz ligzdu, jaunajam 52mm. -
Visas krievu partijas sevi veiksmīgi ir likvidējuši (naš boļše), tad nu krievam pa lielam ir tikai viena partija atlikusi Kā arī šī laikam ir vienīgā atlikusī, kas cīnās pret vēja monstriem un potēm -
Visādi citi Brennenstuhl, kuriem gadījies pieskarties, bijuši kvalitatīvi, gan jau šis arī. 45 grādu pamatojums esot, lai var resnus barošanas blokus iespraust, kuri 90 grādos bloķētu blakus caurumus. Tiesa, dzīvē viņi arī 45 grādos bieži tos bloķē. Tas arī. -
45 grādu lenķī ganjau tapēc ka tā lētāk/vienkāršāk. Var 2 paralēlas sliedes kontakrtiem ielikt. Ja 90 grādos tad nesanāk, tad tur kautkāds cits risinājums. -
Vaita tas nav tas pats ZZS rebrandings? Aka. tie paši vēži citā kulītē. Tad ko tur īpaši savādāku var gaidīt? -
Nupat Telegrams ticis izmests no app store, bet nu jau ir atpakaļ. 😅 https://www.reuters.com/business/retail-consumer/telegram-says-app-restored-apples-app-store-2026-08-04/ -
Negaidīts atradums - https://www.ksenukai.lv/p/pagarinatajs-brennenstuhl-comfort-line-3-x-1-5-mm-2-m-6-ligzdas-ar-sledzi/8x0r Nevarēju nenopirkt Forši, ka 90° dakšām tagad vadi vērsti uz leju, nevis 45° leņķī Un konkrētā pagarinātāja korpusā ir 3 caurumi - var normāli pieskrūvēt pie galda sāna arī tad, ja nav pieejams 3D printeris DIY stiprinājumu drukāšanai. Pilnai laimei pietrūkst plakanas apakšas, tā ir izliekta. Būtu plakana, varētu skrūvēšanas vietā ērti piestiprināt ar 3M Dual Lock. -
NA un ZZS ir divas partijas, kas pēdējos 20 gadus ir darījušas visu, lai jaunā paaudze siptu no šīs valsts prom. Tiem, kas pa šo laiku lēnām novecoja, likās viss ļoti pareizi. AS faktiski ir ne šis ne tas. Viņi saka, ka ir gatavi risināt iepriekšējos gados samilzušās problēmas, bet ņemot savās koalīcijās abus iepriekšminētos kāps uz tā paša grābekļa. -
Kas ar ko? Man arī tā šķiet. Ar piebildi, ka ne visa izglītotā daļa. Nedomāju, ka gluži visi NA, AS, JV, ZZS, LA vēlētāji ir amēbas, re, mums tepat daži ir - lai nu kā, bet par stulbeņiem nosaukt nevaru. -
Es tak neaģitēju par Aināru. Ņemot vērā visu vēsturi, viņam vispār politikā nav vietas, bet diemžēl mums ir milzums ļautiņu, kas par viņu balsos. Manas pārdomas bij saistītas ar pēdējiem reitingiem un iespējamo koalīciju. -
Ļoti vienkārši - ir jābūt zūmerim ar tiktoku, neinformētam par aināra pagātnes rebēm. To savukārt es ne īsti saprotu - jo laimīgi nezinu, ko viņi sola. Kaut kādus sociālos labumus (piemēram, esot tikko bijusi kaut kāda bļaušana par pacelto Rīgas pašvaldības dzīvokļu īres maksu, šie solot ajzliekt šitādu genocītu) tādā mērā, ka uz tiem paķertais vēlētājs uz viņu atklāto prokremliskumu skatās kā uz kaut ko sekundāru? Vai tomēr vidējais sv vēlētājs ir absolūts vatņiks un nekas cits? -
-
Orientēti uz naudas pārdali, nevis radīšanu. -
Nu arī Kulbers neko nekur neizvilks. Izies no priekšvēlēšanu modes, aka solīšanas, sastapsies ar realitāti, nomierināsies, un neko īpaši neatšķirsies no Siliņas 😂 Nevienam jau neko taustāmu tas nemainīs, vai tur Siliņa vai Kulbergs. Varēs atkal cepties -
Es vēl varu saprast balsošanu par suverēno varu, bet kas ir galvā jādaras, lai domātu, ka Ainārs tagad izvilks valsti un būs kaut kas savādāk viņa darbībās.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-