Man jau ar tas Kulbergs šobrīd tāds simpātiskāks, salīdzinot ar veco Vienotību, par kuru un tās priekštečiem balsoju jau dekādēm. Bet līdz rudenim raks zem viņa, raks. Patlaban vēl pietaupās.
Ja paskatās reitingus, tad (ok, reitingi nav vēlēšanu iznākums) kļūst pilnīgi skaidrs, ka mēs esam pelnījuši vienkārši izmirt. Un jo ātrāk, jo labāk. Atliek cerība, ka reitingi neatsoguļo realitāti.
1) saoduši deguma smaku;
2) bezgalīgais stāsts, varbūt pirmais sāks kaut ko darīt ar otro?
Mans viedoklis - Kulbergam nebūs viegli, "vecā gvarde" gribēs nospiest pie zemes. Cik zinu, "nāsīs rāvējs" viņš nav.
Šitām thru axle bieži vien tas gals (svira) ņemās elementāri nost (jā ir tur kaut kāda fiksācija, lai pati nekrīt ārā), un tur iekšā ir seškantis. Faktiski kā atslēdziņa komplektā.
Tapēc man labāk patīk tagad tādas asītes kas nāk ar 'līveri'.
(vieglāk arī atskrūvēt brauviena laikā vai liekot/izņemot no mašinas, nav seškantis jāstaipa līdz)
Biežāk jau sanāk hex skrīvēm pašu soketu apraut, kā vītni.
Iepriekšējam velo jau primajā nedēļā ratu asi pievilku tik stipri, ka nekādas cerības vaļā dabūt 😂
Nācās iezāgēt un tad ar lielu plakano skrūvgriezi mēģināt atskrūvēt.
Varbūt citiem rāmjiem ir savādāk, bet manējam jau nav nekur vītne iekš karbona.
Tur kur kautkas skrūvējas, tur vainu alumīnija 'inserts' iestrādāts karbonā (piem pudeļu turētāji), vai ari kā bremžu supportiem, iet vienkārši caurums visam cauri. Ja baigi pārvelk, tad ganjau var saspiest pa daudz. Nez tur laikam bij kautkadi 15Nm, tāka ganjau arī kautkāds ble'ķis iestrādāts.
Bet nu alumīniju apraut vītni jau vienkārši, šad tad ir gadījies.
te jau precīzāk varētu komentēt karbona velo meistari, kas labo rāmjus, cik daudz kas aprauts vai neaprauts tajā zirgā ir.
Protams situācijas dažādas ir, kaut kas mežā salūst un tu ar savu parasto tūli mēģini pieskrūvēt kaut ko, līdzi jau nevadā dinam. atslēgu taču utt