Jā, nu apmēram tāpat.
@jacobs, kopainu neredz ierakumos. Pat, ja kāds tur ir bijis, zinu tādus, ir stāstījuši, bet tā ne tuvu nav kopaina.
Es vispār apbrīnoju tos, kas ir ierakumos. Tur pat vārdu tādu nav.
Ja dosies tur uz vietas par visu pats pārliecināties, tad mēs ticēsim tev. Lai gan līdz neaizsūtīsim vēl kādu, tavas ziņas pārbaudīt.😉Taču arī tad tu varēsi pastāstīt, nosacīti, tikai par "dažiem ierakumiem".
Atliek tikai, kā parasti, no zināma skaita avotu pa gabaliņiem salasīt kopainu. Protams, arī tad, ja esi sekojis tam karam visus šos gadus.
Hz, nevienam, var šo un to paklausīt un mēģināt kaut kādu bildi salipināt kopā ar nevienam nevajadzīgu viedokli 😁
Bet nu kopumā jau pa šiem gadiem ir tik daudz noklausīts, ka vairs gandrīz nekas neaizķeras, pamazām atgriežos pie radio darba fonam, retu reizi arestoviču, venediktovu, švecu, latiņinu paklausos, lai apmēram valdošos vējus varētu saprast, gan jau ka nesanāk, bet tā pavisam kā ar nazi nogriezt, ar nesanāk.
Varētu piekrist... bet dieva nav...😉. Man daudz labāk patīk, kā viņš analizē "daiļdarbus". Piemēram "Pikniku ceļmalā". Jā, tas gabals ir viens no maniem ZF favorītiem.
Bet ja liekam mierā Arestoviču... nu kuram avotam var kaut cik uzticēties?
Jap, pašu svarīgāko, manuprāt, viņš ir klasisks narciss un tiem vairāk par rubļiem vajag nemitīgu apbrīnu, mīlestību, dievināšanu, uzmanību. Tagad ir kā ir.
Tagad teātri rāda arī televizorā, lai nav lieku reizi japucējas un jāiet sabiedrībā.
Rītdien, piemēram LTV1 rādīs izrādi Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu.
Toč neievēroju. Pat interesanti palika, vajadzēs patīt atpakāļ
Zini, es galīgi neesmu Zeļenska fans. Jā, cita Ukrainā nav, it kā tāpēc jābūt viņa pusē. A. zina par Z. daudz vairāk par mani, tāpēc varu iedomāties, ka viņš ienīst Z. tā, ka maz neliekas.
Kā, ko nu? Lūzers esi,pļa...
Neķer kreņķi 😉, Es ar nezināju, kas ir pitbull, domāju, ka stulbs sunc, kas urinē zālājā. Izrādījās, ka nesakarīgs dziedātājs ar muti.
Nepiekritīšu. Viņš nekad nav bijis orku pundura pusē.
Zini, kuri bija orku pundura pusē? Tie, kuri neskatoties uz visu, mēģināja realizēt "kontrnastupu".