Varētu piekrist... bet dieva nav...😉. Man daudz labāk patīk, kā viņš analizē "daiļdarbus". Piemēram "Pikniku ceļmalā". Jā, tas gabals ir viens no maniem ZF favorītiem.
Bet ja liekam mierā Arestoviču... nu kuram avotam var kaut cik uzticēties?
Jap, pašu svarīgāko, manuprāt, viņš ir klasisks narciss un tiem vairāk par rubļiem vajag nemitīgu apbrīnu, mīlestību, dievināšanu, uzmanību. Tagad ir kā ir.
Tagad teātri rāda arī televizorā, lai nav lieku reizi japucējas un jāiet sabiedrībā.
Rītdien, piemēram LTV1 rādīs izrādi Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu.
Toč neievēroju. Pat interesanti palika, vajadzēs patīt atpakāļ
Zini, es galīgi neesmu Zeļenska fans. Jā, cita Ukrainā nav, it kā tāpēc jābūt viņa pusē. A. zina par Z. daudz vairāk par mani, tāpēc varu iedomāties, ka viņš ienīst Z. tā, ka maz neliekas.
Kā, ko nu? Lūzers esi,pļa...
Neķer kreņķi 😉, Es ar nezināju, kas ir pitbull, domāju, ka stulbs sunc, kas urinē zālājā. Izrādījās, ka nesakarīgs dziedātājs ar muti.
Nepiekritīšu. Viņš nekad nav bijis orku pundura pusē.
Zini, kuri bija orku pundura pusē? Tie, kuri neskatoties uz visu, mēģināja realizēt "kontrnastupu".
Manā apkārtnē kara sākumā visi klausījās Gordonu un ...pļa kā viņu... ou, Feiginu. Es teicu, ka abi ir kretīni un tirgus bābas. Mani nolika līdz ar zemi, bet pēc laika man izrādījās taisnība.
Vienīgais, ar ko neesmu ticis skaidrībā, ir Arestovičs. Un nekaunos to atzīt, ka no vienas puses es viņu apbrīnoju.
Švecs un citi pārbēgušie kēgēbešņiki un gāerušņiki. Nezinu. Man garām. Suvorovs jeb Rezuns, bet viņš maz izsakās.
Kara gaitā klausījos vēl visādus. Klausos un domāju...pļa, nu ok, es esmu galīgi no dīvāna, viņi tomēr it kā bijušie profi, bet vai tiešām tas, ko viņi stāsta ir tā. Izrādās, ka nē. Vai nu ne tuvu vai nemaz.
Tagad praktiski nevienu neklausos.
Arty Green. Bet viņš arī ir apvainojies un dusmīgs uz visiem. Laikam Ukrainā, ja tu zini, ko vairāk kā cilvis parastais, tad nedusmoties nav iespējams.
Kāpēc Tu domā, ka es lepojos. Saku, kā ir. Vienkārši, ja es skatos filmu, tad negribu teātri . Nu gribēšu teātri, iešu uz teātri.
Jā, nu par to drēbi... ir bijuši gadījumi, kad kinoteātrī pašā traģiskākajā vietā es sāku smieties, jo nevaru to teātri izturēt. Maniem blakussēdētājiem nezin kāpēc kauns... a man nav. Ko nu?
ERAM, ja nemaldos, ir gaiss-virsma. Ukraiņiem nav tik daudz nesēju.
Godīgi sakot, es vairs nezinu, ko klausīties... jau labu laiku neklausos nevienu. Tikai epizodiski un fragmentus.
Huiņa ir tā, ka krievi par spīti visam, lēni bet neatturami palielina balistikas ražošanu. Un pret balistiku ir tikai pac-3 un aster-30(ar jautājuma zīmi). To, ko ukraiņi tur runā par savu patriota analogu... hit-to-kill konstruktīvā atšķirība ir ~200 mazi solid-fuel raķešdzinēji izvietoti pērtvērēja vidusdaļā uz visām pusēm. Pašlaik kā pierādās dzīvē tikai tāds variants strādā. Un tas ir ellīgi sarežģīts variants.