-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 427 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- Corpsegrinder
-
Biedru statistika
28185
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vot eto daaa!... Tad jānomaina arī viss LR5 sastāvs un kolektīvs pret aktieriem. Nu un viss būs dvižuha. Bet nu man pofig, kā tas radio darbojas. -
Grupa vai alus? Pirmajā gadījumā vajadzēs lielu gultu -
Labāk par zelta stieņiem zem gultas esot rīta stienis gultā . -
Tajā pašā UK BBC radio 1 uz DAB bija sliktāka skaņas kvalitāte salīdzinot ar FM. Mašīnā to ļoti juta. Jo bitreits dibensā Protams DAB bija savi plusi, kaut vai, ka stacijas īsti nav jāmeklē, bet skaņa pēē Bet tā - vislabāk BBC skanēja padots caur internetu -
Jā jā tulīt jau metīs 😭, un ja arī metīs, tad nu pasaules gals, kā to pārdzīvot 😂 -
Ko tas nozīmē? Auslendera neveiksmīgs tulkojums? Neaizmirsti, ja UK sāksies sūdi, tādus kā tevi izmetīs pirmos, tāpat kā no Islandes, kad bija banku krīze, neraugoties ne uz "gaišo galvu", ne citiem sasniegumiem. -
Varbūt kādam citam skapis galvā? Man līdz bagātajiem ka līdz Āfrikai, peļnu visai viduvēju algu, zelta stieņu zem gultas nav. -
Es reizēm aizdomājos par pasaules bagātajiem - vienalga par maz, vajag vēl. Senajā Ēģiptē visādi ramzesi domāja tieši to pašu, ja kārtīgi iebalzamēs un visu mantu paņems līdz, dzīvos mūžīgi, tagad vismaz ēģiptologiem ir darbs. Spilgts piemērs te viens foruma biedrs, sakāpis galviņā... -
Kaimiņu forums sen ir kaut kur zemākajos plauktos, kurš tad tur gribēs iet lai taisa uz galvas? -
-
Vienkārši socioliģiski - kā tev pašam šķiet - kurā plauktā esi? Ja neatbildēsi, sapratīšu - Gailis neļauj... -
Baumo, ka "kaimiņu forums" būs augšām cēlies un pieejams no 08.08.2026 😏 -
Andris domā, ka otrā lakta ir augšējā, tāpat kā visas pārējās vistas domā. (bet to viņam nesaprast) Es savos pāķos mūžu būšu nodzīvojis, kapā tāpat vairāk par pliko dvēseli nepaņemsi, bet arī par deklasētiem elementiem nekad neesmu ņirgājies, dzīves beigas var noslēgties visādi. -
Esesā jau nepirku, vienkārši esošā "neplastmasas" mūzikas iekārta ar lielajām tumbām un vismaz 2kg trafu baigi rij elektrību, ne vien radio klausoties, bet arī gaidīšanas režīmā. Ieslēdzu tikai tad, kad gribas mājā baļļuks -
-
-
Ej nu! Tu vari iet fēcēt ar savu nepāķiju. Mani jau Rīgā ar mietu neiedabūtu dzīvot, kur nu vēl kaut kādā perversā UK.🤣 Drīzāk ērglis 🤣, kas skatās uz stulbajām UK vistām no liela augstuma.🤣 -
Tad tu tā vista uz zemākā plaukta? 😂 -
Tev tiešām nav ko darīt?! Kurš normāls cilvēks mūsdienās čeko, ko tirgo sskā? -
Konkursos uz Ventspils 95,3 MHz un Liepājas 102,1 MHz frekvencēm triumfējis Skonto LV, visiem pazīstamās stacijas pašmāju mūzikas programma.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-