-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 1834 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- sounDDesign
- Aigus
- base7
- kava
- Alex30
- AndrisBB
- StaRkiJs
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Uz vienlaidu plaknes nekādas gaismēnu pārejas tā nerodas. Avots: 7 gadi mākslas skolā. -
-
@markei_v2, tev nevajag kaut ko no tiem cpu? -
Kā tad viņu nostiprinās ja neviens tam nav gatavojies? Rok grants ceļu, bet drāma ir ar asfalta. Rokot domāja gan jau ka ko kontrolēs, varbūt tāpēc slūžas stāv kur stāvējušas, un neizbēgamajā ir noticis mazākais ļaunums.
-
Ja pat 138 neņem, tad pārējo nāksies vien pašam stiept uz lūžņiem -
Priekš 138 ir pierezervēts 4GB modulis.
-
Kaut ko Skonto līdzīgu var atrast gandrīz katrā pasaules valstī, jo šis formāts ir komerciāli viens no ienesīgākajiem, ko apliecina klausīšanās statistika.
-
Te sižetā pašā sākumā, rok pāri ceļam gŗavi, tā vietāl lai tieši kaut kā stiprinātu dambi Pēc intensīvajām lietavām Talsu novadā izskaloti vietējie ceļi; slēdz autoceļa Sloka-Talsi posmu / Raksts -
Es tur redzu vienu 4GB sodimm. Dodu piecīti. Pārējo man nevajag. -
kuuminsh_LV · Ierakstīts
Kaudze ar dažādiem CPU & RAM. Protams nav pirmā svaiguma un stāvoklis nav zināms. Komplektā iet arī kaudzīte veco SODIM un parastais rams Moduļi... nu tur sākot ar 256MB un redzēju arī 1 vai 2GB As is Cena: 0 euro Pašsavākšana: Rīga, Origo. -
Zaldāti frontē arī personīgi sūtot sev visādu šņagu no wb. Caur šitiem kas šodien, Krasnodarā un Ņevinnomiskā (tas ir pie Stavropoles, es paskatījos kartē, lai jums nav jāskatās), esot gājis daudz tādu paciņu. Vai ir jēga zīmēt bingo karti ar visām wb noliktavām, kuru ir vēl dafiga? Nez, bet ir jau vēl vislielākā, Podoļskā piemaskavā, liekāka (es rakstīju lielāka, bet lai paliek, varbūt pravietiski ) nekā Elektrostaļā. Es vispār brīnos par wb darbiniekiem, kuri tādā Krasnodarā, tik tuvu robežai, vēl gāja uz darbu. -
Kautkad biju nopircis arī tupeles priekš tiem pedāļiem. Tā bij zemē izsviesta nauda 😂 nostāvēja pāris gadus kastē un beigās tāpat iemetu humpalu 'ziedojumu kastē'. Vienas no tām Five 10. https://www.adidas.co.uk/five-ten-trailcross-lt-mountain-bike-shoes/ID5008.html -
kuuminsh_LV · Ierakstīts
Atdodu čaklās rokās: MB (Asus z97 pro. Dēlis neceļas) + CPU I5-4690 Kaut ko notizlojos ar barokli un šķiet ka dēļ tā MB neceļas. Mazums... kadam ir interese, atdodu ar visu cpu. Cena: 0 euro Pašsavākšana: Rīga, Origo laukums -
Jā, arī esmu pamanījis. Viņiem daudz lielāka dziesmu izvēle atšķirībā no Skonto. -
-
Grāvja jēga? Tas ir tāpat ja Jurkins palu laikā Jēkabpilī mēģinātu nolaist ūdeni Daugavai. Tikai mazliet. -
Tur it kā esot peldošas salas. Līmenis kāpj, straume kāpj, tad nu tieši tur tās arī nonāks. Slūžas pat ja vaļā nav vaļā.
-
Kurā brīdī vai kuros tirgos viņi sāka sedanu saukt par 360, man tā ir mīkla. Zaļajam manā bildē, ar NL numuriem, ir virsū bļemba 340. Septiņdesmitajos, pirms feislifta, laikam sedana vispār nebija? Bet vēlāk 4xx bija -40 hečs un -60 sedans jau no paša sākuma, savukārt 940 bija gan sedans gan universālis un 960 bija premium sedans (bez fortočkām C statnē, nav ne jausmas ar cik lielām konstruktīvām atšķirībām kopumā). Ej nu saproti to sistēmu. Ā, tas virs korķa “lūzums” murālī? Es no tava iepriekšējā komenta sapratu ka domāji “lūzumu” zem korķa, kurš murālī ir, bet dabā neesot - jo zaļajam tajā apgaismojumā tiešām diezgan pagluda tā vieta izskatās. Tāpēc ieliku tā sarkanā heča bildi. Tavam ķiršu sarkanajam arī var labi redzēt to kanti arkas augšas augstumā visa korpusa garumā. Bet virs korķa, nu tač gaismēnu pāreja, mākslinieks tā uzzīmējis, es tur nekādi nesaskatītu lūzumu, tā līnija pat nav taisna un asa, atšķirībā no tās kas zem korķa. -
Līdzības ir, bet M1 Plius ir daudz plašāka playliste un tikai ārzemju mūzika (lietuviešu nav). Kad braucu cauri LT, ierasti klausos tieši šo radio. -
tāpēc rakstīju, ka jāpiešaujas. tagad ja uzliktu atkal tos, gan jau atkal būtu pa švīkai.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-