Varbūt kautrīga, pārāk paškritiska?😉
Nu, speciāli gulēt, sauļoties ir tikai priekš kretīniem. Kustēties vajag, ja ne strādājot, tad vismaz ar bumbu. Jā, un ja bez apenēm tad dunduri, nātres kulē kož un saulē tā apdeg.😀
Nu es jau arī ne. Labi, ka nedzīvoju ūdensgalvā. Uzsmaidītu kādai meičai un buržuāziskie nacionālisti noturētu par pakiju.
Bet pļavā arī tak Saule bīstama! Radiācija!🤣
Nekāda. Vajag dzīvot nevis eksistēt. Ja dzīvot nesanāk, tad eksistēt ir jāpārtrauc.
Vakar pirku savu "Brengulīti". Pārdevēja jauna meiča. Kamēr bierīts tek, parunājām. Viņa sauļoties neiet, jo Saule esot kaitīga !!! Radiācija!!!
Ilgai dzīvošanai, šķiet, ir būtisks trūkums? Var apnikt dzīvot vispār, vai nu jābūt tik jau tik dullam, ka katra diena iesākās, kā jauna dzīve.😀Ja man tagad atņemtu, visu manu dzīves piepildījumu un ieliktu nabagmājā pie visiem tiem ''dārzeņiem'', tad kāda jēga vispār būtu tādai eksistēšanai?
Lasīt ir viens, saprast - otrs. Man ļāva bērnībā lasīt arī "pieaugušo" grāmatas, nepārprotiet, tādas kā tagad nebija pieejamas, bet nu izglītoti vecvecāki vienmēr bija blakus, ja radās jautājumi, izskaidroja. Bibliotēka viņiem bija laba, ap 10K sējumiem, neskaitot lubenes, jeb viena lata romānus šķūnīti, jo vecāmāte, kas bija Rīgā, tās regulāri pirka
Konsekventi pielietojot šādu loģiku, sanāk, ka arī imaginārie trīsdesmit pakistāņi nedara neko nepareizu, ja grib aizstāvēt savējo bračku un atpizģīt imagināro letiņu, kurš viņam klūp virsū.
Pareizi. Katrai lietai savs laiks. Pienāk gadi, kad dzīvot, strādāt vajag izmantojot jau iegūtās zināšanas, papildinot tikai ar to, ko uzreiz var likt lietā. Savādāk, nepielietots vienalga aizmirsīsies. Un arī gudri muldēt,jokot var tikai, ja vārdi nav kabatā(pie MI 😉) jāmeklē.🙂
Zini, nevelk. Zinu, ka daudzi lasa un "mācās" visādu viedos, gan īstus gan pseido, lai celtu pašapziņu(?) vai pašapliecinātos vai varētu paspīdēt vai... hvz. Man nevajag.
Domāju, vismaz ar vienu aci, lai nedubultojās, vēl var pagūt palasīt?😀
MI kopsavilkums
Filozofijā šāds apzīmējums nav oficiāls darba nosaukums, bet gan alegorija. Visticamāk, tā ir atsauce uz vācu filozofa Imanuela Kanta monumentālo darbu, vai arī tas ir populārs vārdu salikums, kas apraksta prāta spējas radīt filozofiskas ilūzijas.
Man senčiem bija tāda grāmata ar jautājumzīmi uz vāka - "Nepieradināta prāta spēles", neatceros vairs autoru. Tā gan varēja nonest smadzenes, tāpēc drīkstēju lasīt tikai vecātēva klātbūtnē, bet nu varbūt tāpēc mani ir grūti paķert "uz muļķi", esmu neticīgais Toms
Šorīt skatos un priecājos, kā deg krievu vaildberijs. Sākumā domāju, ka nomēza, novirzīja, krievu pga... Bet laikam izrādās, ka speciāli. Ģeniāls gājiens. Redzēs, vai tiks atkārtots pa citiem lielajiem vb, ozon un kas tur vēl šiem ir.