Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 0 Anonīmi, 426 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• osscar
    • martinno
    • Alex30
    • krabis
    • dkk
    • e = d
    • Arnis2002
    • uldise
    • DeKrumba
    • sounDDesign
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

28201
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    Alabamahate
    Newest Member
    Alabamahate
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Tur nekas nebija par ķēmiem, rakstīts konkrēti, ka pakistāņi. Meitene arī nebija vienkārši meitene, bet latviešu meitene. Čoms, latviešu meitene, pakistānis un uzreiz 30 izlīduši pakiji. Tādi vot notikumi kvartālā, šķiet, gaišā dienas laikā.. Ja kas, viņu ir pilna Vecāķu pludmale. Konkrēti! Policija neliekas ne zinis, visa cerība uz Dombravu. Cerība! Tas viss LV mafijas hibrīdkara ietvaros!
    • 138
      @Racer, iedomājos, “nedap1stenis”, “aborta atlieka” utjpr taču arī ir sinonīmi vārdam “ķēms”, vai ne? Betons būtu lielisks vicemērs! Vai pat viedās administrācijas ministrs - nozares profesionālis kā nekā!
    • martinno
      Radās vēlme pārlikt NAS'u pavisam mazajā korpusā, līdz ar to: nepieciešams PICO PSU vai kāds līdzvērtīgs risinājums. Jauda 60-100W.   Gatavs maksāt līdz €15 (bez ārējā bloka) vai €20 (ar ārējo bloku). Ja nu esmu kosmonauts, lūdzu, baigi nelamājiet, bet pielabojiet.   PM vai sms/whatsapp 28 30 30 60  
    • 138
      Nu es pieļauju, ka pāris čaļi tiešām varētu būt mazliet pagrūstījušies bez vērā ņemamiem miesas bojājumiem - zobi vietā, krekls saplēsts, kāds nobrāzums, apmēram, un tādā gadījumā policija protams nezinās, tā ir ikdienišķa tādu izklaides vietu situācija. Es zinu gadījumu pirms pāris gadiem, kad kādā rītā ap vai pēc kvartāla slēgšanas  grasījās kauties vietējie bars pret baru,  tad gan kāds no darbiniekiem izsauca un atbrauca 🚓 🚓 🚓 nomierināt.
    • Exiic
      Man ir klaviatūra parastā jauna. Varu pārdot par jevrikiem 30. Ar apgaismojumu. Ja baigi vajag, varu arī pārskrūvēt. Jāizņem plate.
    • markei_v2
      Piezvanīju, izklausās sakarīgi. Paldies  
    • base7
      ProSiebenSat.1 no nākamā gada Vācijas tirgū palaidīs jaunu pašmāju telekanālu "Sat 2". Tur tiks rādīti seriāli (t.s.vācu). Jaunās programmas auditorija plānota tādi pati, kā šim forumam- 50+.   Aizmirsu piebilst, viņš būs nekodēts.
    • Racer
      Ne par to. Tas bij komentārs par go3. P.S. 90 gadīgam pārim uzliku tv ar Android, normālu pleijeri, kurš ieslēdzas kopā ar tv, palaižas TV kanāli un normāli ar pulti slēgājas. Pierada ātri, bet nu jā - internetu vajag.
    • Jainit
      un pieejama "kaimiņu" virszemes tv?
    • uldise
      un ko darīt tiem, kas vairs nemāk aplikācijas? nu tipa 80+..
    • AndrisBB
      Ko tur mēģini 'analizēt' šito daiļdir$ēju twītus, tie tak ir NA, ja vajag, tad izfantazē visādus stāstus un notikumus. Vairāk Ziemassvētku vecītim var ticēt nekā tiem. Skaidrs tak ka nekāds notikums tur nebij un vienkārši kautko vajag Twiterī ierakstīt, lai sekotājiem ir ko lasīt un cepties.
    • osscar
      manīju tos ārzemju offrouderus D-pilī škiet 14-tajā laikam tie paši 
    • versatile
      Un nēģeris ir neitrāls latviešu valodas vārds, protams, protams.   Vispār, interesanti, ka par šitādu masu konfliktu neko nezina valsts policija. Interesanti, ka šāds info parādās tieši pirms vēlēšanām, un nav ne liecinieku, ne tā čoma, ne tās meitenes, tikai - viens čoms teica. Nē, es nesaku, ka tur kāds dirš, pasarg dies...  Un interesanti, ka tad, kad klubos un pasākumos piesienas vietējie čaļi vietējām meitenēm, nekāda tāda reakcija neseko. Kā ratnieks noreaģēja kaut vai uz to pašu Rusiņa lietu, kāds atceras? Vai straujžupītes zeizas lietā - par kādu dzīvnieku nosauca viņu? Vai nesauca, jo pie dibenss, tupeņus NA vēlētājus ar nevar tracināt, jo tiem lēta degviela garšo?   Man ir akurāt tāds pats satraukums par imigrāciju un izrietošajiem riskiem, bet šitie ratniekveidīgie letiņu urlas NE AR KO nav labāki. 100% vēl ka kebabus švakāk rullē.
    • Jurkins
      Jā, man arī kauns par Ratnieku. Salīdzināt derdzīgos radījumus ar jaukiem, nevainīgiem dzīvnieciņiem. Fui! Toties iksa velopederasti apmierīnāti - atkal tupie (šoreiz par 100%) autobraucēji sūdus savārījuši. Viņi ar velopisēdiem nekad neko tādu neizdarītu.
    • 138
      Labi, pierunāji. Viņš neteica “dvieļugalvas”, “smilšunēģeri”, “bioatkritumi” vai “zemcilvēki”. Bet tikuntā ne gudrākā vārdu izvēle. Varēja teikt “neģēļi”, “nelieši”, varbūt pat “necilvēki”, no faniem laiku būtu tikpat, bet nevarētu būt šāda apmēra šūmēšanās no heiteriem. Bet no otras puses, arī slikta publicitāte ir publicitāte. Varbūt tieši tāds bija mērķis. 🤔
    • 138
      Jau saknē ideja braukt pār tādu tiltu ir tikpat spoža kā šo Vladivostokas čaļu parkošanās
    • Racer
      Izlasi ko Ratnieks ierakstīja. Iespējams viņš to vārdu lietoja kā sinonīmu, piemēram, vārdam "ķēms". Tu esi rasists ja saskati līdzību mērkaķim un cilvēkam ar brūnāku ādas krāsu. Kauns! Nebiju ko tādu no tevis gaidījis.
    • rooyar
      Traki, ka salauž tiltiņu un braukt pāri bija neapdomīgi.
    • 138
      Par Liepnieka vs Krastiņas roastu, dzirdēju, ka viņi abi tur diezgan smieklīgi izgāžas. Mani gan neinteresē tik ļoti, lai es klausītos visu stundu. Varat ieteikt labākās vietas?
    • 138
      Ak tu mērkaķis tāds! Zinu, bet pirmkārt, te ir nevis ticis lietots šis teiciens, bet par mērkaķi nosaukts brūnākas ādas krāsas cilvēks, no kunga brūnā uzvalkā mutes. Nē, nekādas saistības ar rasi, nē, nemaz Un otrkārt, amatpersonai saukt jebko par mērkaķi dajebkādā kontekstā nu diez kā neiederas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...