Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Tie klickfix ir diezgan lieli sūdi, tirinās un grab pat pa asfaltu braucot, pa pilsētu pēc piena varbūt OK. Pa granteni ganjau vispār vāks. Kautkur viena Vaude soma mētājas, pielietojums nulle.   Šitāda krietni labāka, ja grib likt uz stūres https://roadrunnerbags.us/collections/handlebar-bags/products/the-jammer-bag      
    • versatile
      Pārsteigumā A1 izmēra kopbilde rāmītī  
    • kaads
      skaties, lai pēc pakas satura iztukšošanas veiksmīgi tiec  4kp, finišā  
    • osscar
      nē  iztikšu ar sauso paiku + gēlus ieprku. un dārgā kādu pārsteiguma paku sagatavos ko nodot orgiem uz 3 KP  
    • kaads
      mīciji kādu jaunībā ? 😂   cerams grillu neņemsi līdz  
    • osscar
      stūres somas man nepatīk, man ir viena ūdensdrošā maisa tipa stūres soma. šad tad uzlieku. Kantainās nepatīk.  dakšas somas ērtāk un jau pieminētais smaguma centrs. Paskatīšos cik daudz sanāk vedamā - tad izdomāšu. Principā viss nokomplektēts. 
    • 138
      Tipa lielā, bikepacking pakaļas soma? Nu tās maksā apmēram tik cik dalība VR   Starp citu, Tehnobonusā ir viena neslikta stūres soma, apčamdīju, ne vainas, bet man baigi nevajag: https://tehnobonus.lv/lv/veikals/80/norco-nevada-handlebar-bag   Un stiprinājums viņai, laikam (nepiemērīju, negalvoju, bet šķiet īstais): https://tehnobonus.lv/lv/veikals/80/klickfix-lenker-adapter   Pretvēja vatus? Toties smaguma centrs zemāks.
    • osscar
      starts ir Madonā, es braukšu ar vivi... negribu ar auto. tas kā reiz pirms starta ierodas un varēšu pameditēt pāris h jā es pa v382 braukšu uz EST. jo gribu gar dēliņkalna torni nobraukt - sentimentālu jūtu dēļ varbūt pat uzkāpšu tornī.
    • osscar
      Kujas tilts mūra ir smuks velo zemsēdekļ somai atlaides nogulēju, pa dārgo nepirkšu, gan jau salikšu aptieciņu, instrumentus un paikas rezervi + kādu jaku 10L ūdens drošajā maisā un piestrapēšu pie bāgūža. sān somas tomēr ēd watus kādreiz tak varēja tumsā finišēt..tagad jāgaida rīts ja ātrāk atbrauc  - sanāk tā///
    • 138
    • 138
      Es kartē pamanīju, ka kaut kur gandrīz pa ceļam ir Šļukums un Ukraina. Bet Kuja!!
    • kaads
      starts Madonā, kontrolpunkti secībā, ar konkrētu darba laiku. Starts un finišs vienā pilsētā – Madonā. Kontrolpunkti  – Silmači, Munameģis, Kuprava, Lubāna. Divi obligātie, taisnie posmi –  Zaļais dzelzceļš 10km un Kujas meža ceļš 6km garumā. Dalībniekiem būs iespēja startā nodot pašgatavotu paciņu, kas tiks nogādāta uz 3. kontrolpunktu – Kuprava 4. kontrolpunktā pusdienas slavenajā Lubānas ēdnīcā. Finišējam Madonā tikai dienas gaišajā laikā.   Četri kontrolpunkti izvēlēti, lai braucēji redzētu jaunas vietas, maršruts veidotos pa drošākiem un mazākiem ceļiem. Pirmais kontrolpunkts Silmači– Kontrolpunkts pie zināmās Silmaču brīvdabas estrādes Otrais kontrolpunkts Munameģis – Kontrolpunkts Igaunijas augstākajā virsotnē. Trešais kontrolpunkts Kuprava– Kontrolpunkts Kupravas bibliotekā Ceturtais kontrolpunkts Lubāna– Kontrolpunkts slavenajā Lubānas ēdnīcā. Finišs  Madonā
    • 138
      Es nebraukšu, bet ziņkārības pēc apskatījos maršrutu. Pat ja secība nav noteikta, tas laikam saprātīgi sanāk nekas cits kā Silmači - Lubāna - Kuprava - Munameģis (vai tas pats no otra gala)?   Tātad V386 - A2 - V382?   Un kā jūs nokļūstat līdz Silmačiem? Ar vilcienu līdz Madonai? CATA nav velo pārvadāšanai draudzīgi, vismaz pirms pāris gadiem bija prasība velosipēdam būt iepakotam 🤦🏻‍♂️, konkrētais šoferis gan nebija pinpis un bija pierunājams.
    • kaads
      daudzi šo neievēro, bet tas nu uz viņu pašu atbildību, kā nekā šī nav gonka, bet vienkāršs izturības brauciens pēc piena   , priekš sevis.
    • osscar
      jā tā piezīme par 500m, uzlabo manu plānu !  nu man pēc dāžādiem datiem ap 336 km +- bet gan jau kaut kur novirzīšos, tā ka domājams Būs pāri 340..bet benzīna tanki ar baigi daudz nav manā maršrutā, vispār laikam nav ok veikals ir liepnā un misso EST...gan jau vēl kaut kur
    • kaads
      Velomens pasākuma dienā nekad nepiedalās, vismaz cik gadus jau Tagad ir laba opcija benzīntankos paēst arī, bet lauku miestos tie dažreiz nestrādā 24/7  bet no kādiem 05:00-24:00 vai tuvu tam Tā ir, kad grib kādu km ietaupīt 😂  
    • mickys
      kuri divu dienu laikā pieveic vismaz 340 km distanci pa paša plānotiem mazajiem Latvijas ceļiem      Nez kā šis ietekmē maršrutu, būs jāpapēta. Iepriekš piebildes par 500m nebija, cik atceros
    • MasteR's
      Varbūt kādam ir lieks SODIMM DDR5 5600mhz 16gb stick?
    • Arnis2002
      lejaslīgatne kārbu remonts 29900004
    • osscar
      Jā šogad izskatās ka maz ēstuves būs pa ceļam, ok kaut kādos ciemos/mazpilsētās gan jau kāda bode būs. Viss atkarīgs no laika kurā tur būšu nu un to A2 šķērsot man tur pāris varianti, cerams reāli
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...