-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 795 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- Racer
- zeds
- SlageriicLV
- M@R$$
- sounDDesign
- duksis
- inteens
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Redz tagad spēlē ko un kā grib. Tāds afterpartī kā pēc Pērkona koncerta.. nezinu, tur bij kautkas vairāk, vilciens tikai redzamā daļa. Un uz ielas nedzied šodienas radio hitus. -
Lasu un priecājos. Topošie/esošie pensionāri spriež par jauno filmām/mūziku. Bauda. Bet ziniet ko? Kad man sīcis aizvilka uz Joosta koncertu, un tur bij pusRīgas skolēnu, es aptuveni visu sapratu. Un tikai paliek jautājums, vai turpināt Skonto repertuāru vai pārslēgties uz pieci. Un te jau, saproties, izvēles.... -
Esmu mēģinājis, bet parasti ilgāk par pusstundu neizturu, tad uzslēdzu ko citu. Sieva ir līdzīgās domās, it sevišķi, kad runa ir par Ēķa tā saucamajām "komēdijām". Latviešu kino, kas varēja lepoties ar Rīgas Kinostudijas šedevriem, ir aizbraucis pilnīgās auzās. -
Mūziku man arī patīk klausīties nevis skatīties. Tagad bieži ir tā, ka ir tikai šovs, bet mūzika kā Brektes māksla. -
To gan var - var lietot (t.i. ir tāda iespēja; vai cilvēks to spēj - kā kurš, es nē) bezmaksas versiju ar reklāmām, vai krekotās lietotnes. -
Nu Tu saliki kopā divas lietas - to, ka tiešām ir maz labu jauno filmu (bet ir) un maksāšanu par servisiem. Ir alternatīvas, kur apvienoti visi straumēšanas servisi... 😎 -
Jau vismaz 10 gadus neskatos jaunās filmas, drausmas ieraudzīju, kad pēdējo skatījos. Jaunā mūzika - tik, cik pa radio. Jaunā paaudze, protams, nesapratīs, kā var nemaksāt par straumēšanas servisiem un mūziku neklausīties internetā. Laikam patiešām esmu vecs P.S. Pēdējā filma laikam bija kādreiz tik mīlētais Terminators, kad sapratu, labs kino ir beidzies... -
Montāža ir montāža, bet tur ir arī dzīvi cilvēki, vai ja animācija, tad tie modeļi ir cilvēku veidoti, balsis cilvēku ierunātas. Nebūs korekti teikt, ka tas viss ir tikpat mākslīgs, kā 100% robota pēc prompta atvemts ģenerējums. -
Kas nepatīk oriģinālajai vietai? Jebkura bezjēdzīga vadu pārvilkšana, ja vien netiek nomainīts pilnīgi viss, draud ar bezkontaktiem, kļūdām, neatbilstoša vadu šķērsgriezuma slodzē u.t.t. -
A kur problēma. Atbrauc VDI, atrod vagā desmit degunus bez līgumiem. Neticēs, ka tie visi - brāļadēli un bijušās vedeklas. -
Nu nevajag siltu un mīkstu ... Arī pie tām filmām ir strādājuši cilvēki. vienkārši nevag noniecināt tehnikas un tehnoloģiju progresu. Savādāk jau būtu jāatgriežas pie melnbaltajiem televizoriem un telefoniem ar ciparu ripu.
-
Aizbrauc uz kādu šrotu, kur autiņus jauc ārā, tajos cik zinu vadu buntes met ugunskuros un nodod varu, gan jau pa vara lūžņu cenu kādas neapdedzinātas buntes nopirksi.
-
zeds · Ierakstīts
Radās vēlme pārlikt motociklam citā vietā CDI kad nozīmē visu vadu pārvilkšanu. Gribētos saglabāt rūpnīcas vadu krāsu shēmu, bet sastapos ar problēmu , ka nevaru atrast kur nopirkt dažādu krāsu vadus. Kopumā man vajag šādās krāsās vadus: Black,Yellow,Blue,Green,Red,White,Orange,SkyBlue,LightGreen,Pink,Gray (10awg un 16awg). Ar pārsteigumu konstatēju ka nemaz tā viegli nevaru atrast kur šādus vadus nopirkt. Protams amazonā, ebay , temu utt ir pa pilnam dažādu krāsu "tinned copper"/CCA vadi, bet normālus vara vadus domātus auto/moto šādās krāsās neatrodu. Varbūt kāds zin kur moto meistari / auto elektriķi pērk vadus? Vai nu vietu kur var nopirkt šādus vadus visās varavīksnes krāsās nu un vēl lai nav 100 metru spolēs jāpērk? -
Te tā uzmanīgi, minimālā ar koeficentu ir piesieta pie algām daudziem ierēdņiem. Es teiktu ka neapliekamo minimumu būtu jēga celt - tas samazinātu starpību starp Bruto un Neto. -
Nepilngadīgiem darba likumā savi noteikumi. Dikti pareizam darba devējam tāds pusaudzis nebūs interesants, jo vajag apjomu, fiksi , un šodien, lūst vai plīst. -
Reāli darbinieki sezonālajos darbos? Latvijā tas ir ar dakšām ūdenī ierakstīts... -
Es par tiem kas nodarbina reālus darbiniekus. -
Kas Tavā izpratnē ir "kā nākas"? Sīčī priecīgi, saldējums garantēts, pie viena iemācās strādāt, nevis visu dienu skrollēt telefonu. Un kā jau teicu, tas nav pamatbizness, bet gan sezonāls. -
Vēl jau pie rokas jāpieķer un jāpierāda, VID viņi jāreģistrē nav, nodoklis 15%, minimāli 70centi dienā, nav skaidrs jēgai tur ko šmaukties uz samaksu. Cik tonnas izauga, cik nolasīja, cik tirdziņā notirgoja, visi gali tak ūdenī. Izmeklētāji tikai mīnusus sev sataisīs bez rezultāta. Cik tad ir jāmaksā un cik maksā?
-
Ko tur man sūdzēt? Bet kāds apbižotais jau vienmēr var uzrasties. Bet nu vai tas uzskatāms par nopietnu biznesu, ja pat algas darbiniekiem nevar samaksāt kā nākas?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-