-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 728 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Jainit
- spameris
- Corpsegrinder
- AndrisBB
- Zin...
- Dils
- binary
-
Biedru statistika
28185
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Joprojām pieejamas. Varu aizgādāt līdz Rīgai. -
-
binary · Ierakstīts
Krāsainais lāzerprinteris - prot drukāt, skenēt, kopēt. Var slēgt pie datora ar USB vadu vai lietot kā tīkla printeri ar vadu (Ethernet) vai bezvadu tīklā (Wi-Fi). Pirkts pirms gandrīz 10 gadiem, lietots salīdzinoši maz - iekšā joprojām oriģinālās "demo" kasetes. Nepieciešama melnās un dzeltenās kasetes nomaiņa. Melnajai atlikums uzrādās 3% un drukājas ar pleķiem. Dzeltenā drukājas labi, taču uzrādās vien 2% atlikums. Cyan un Magneta ~50% atlikums. Uzglabāts oriģinālajā iepakojumā - izņemts vien tad, kad bijis nepieciešams kaut ko izdrukāt vai noskenēt. Pārdošanas iemesls - pārgāju uz kompaktāku tintes printeri. Atrodas Baldones pusē, šad tad aizbraucu uz Rīgu (Pļavnieki/Purvciems). Cena ap €80. Bildes klikojamas. -
Es ne par sevi. Man rados pingvīns 🤣, izpeldēsim. Ir tak ledusskapis galu galā. -
Man jau sen bij aizdomas ka Tev rados kāds pingvīns, bet nav tik traki, nesatraucies... -
Pļ;a, globālā sasilšana, Antarktīda kūst, mēs visi mirsim... āāāāāāā... -
Nu no raga tur gandrīz nekas vairs nav palicis, biju pirms pāris nedēļām,viss jūrā, bāka redzama pie paša apvāršņa. Toties no krasta var iekāpt tieši jūrā . Bēdīgs skats uz visu, vēl nesen tie akmeņi bija daļa no pludmales. -
Nu tak var piezvanīt, ka kuģis mīnēts, lai aizkavē uz divām dienām. -
Nē, sieva rit kāpj nost no kuģa, jābrauc pakaļ. Es vairāk par to ģeogrāfiju, starp Lapmežciemu un Enguri esot arī tāds Zvejniekciems Kolkā ir tikai rags un skatu tornis. -
Tā Tu mani bankrotā iedzīsi 🤣. p.s. vairāk neko neprasīšu.🤣... šovakar. -
Ja tev vēl masku vajag, tad klasika, pārbaudīta😉 vērtība.https://www.rdveikals.lv/products/lv/2347/855685/sort/5/filter/0_0_0_0/Savage-A40-Welding-Helmet-Black-Metināšanas-ierīce.html 118.99 € Varu izpildīt visas vēlmes, bet par tavu naudu.😃 -
Sieva ir lietas kursā, ka Tu rīt ar divām čiksām mauc uz Roju? Jeb Tu vēl divas dienas nebūsi no veikala atpakaļ. Rindas... suka... kā krievijā pie zapravkām. -
@jacobs, Tu vecais velns! Izskatās, ka padarīju mani par 142... eiro nabagāku 🤣. Nu ja jau... vajag metināšanas masku. Jā, esmu svētdienas metinātājs un metināt nemāku (bet, suka, metinu), bet acis nav loterijā vinnētas. edit: par 183... nopirku 120mm -
-
Šodien vedu kaimiņieni uz veikalu, simpātisks skuķis zem 40. Rīt ar draudzeni braukšot uz zvejnieksvētkiem Rojā, paplašinājām tēmu, saku, es kādu laiku padzīvoju Engurē, tad nu ir būts uz svētkiem arī Mērsragā un Kolkā. Jautājums atsēdināja: vai tad Kolkā arī ir jūrmala?.... -
-
Šīs arī labas, ir lietotas un cena tādām, domāju, pieņemama https://www.amazon.de/-/en/Brockhaus-Heuer-100-Bench-Vice/dp/B000VCZPR0/257-6056712-7475568 €142.26 https://www.amazon.de/-/en/Durlach-Magnat-Classic-3040000120-Vice/dp/B00KG4IDZO €127.09 -
"Esmu lauzis iepriekšējo ministru noslēgtos Iekšlietu ministrijas sadarbības memorandus ar biedrībām "Gribu palīdzēt bēgļiem" un "Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkls"."... tā Jānis Dombrava... WTF!!!? Pļa, to Kozlovski <cenzēts>. Bet nu... var jau būs, ka nezināja. Mēles melš, ka kodējs esot. Šķiet, ka zemāk jau vairs nav, kur krist... eh, pesimisti! Ir! -
Vot, redzi, tās padumjā ražojuma, kas man bija tieši tā arī viegli griezās. Un, piemēram, rokturis slīdēja no viena gala līdz otram pa to caurumu (kuš izvirtuļi) kā smērēts. Skaidrs, ka nebija mikronu precizitāte u.t.t., bet šīs, kas ir tagad ir tālu no tā. Vienkārši toreiz vecās salūza un vajadzēja ātri, no sliktākajām izvēlējos labākās. Bet nu, manām vajadzībām it kā pietiek. Diemžēl patīk labi instrumenti. Pa 500 gan jau nepirktu, vuenkārši manām vajadzībām nejustu šķirbu, bet uz trim cipariem gan jau būs jāiziet. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-