-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 628 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Ghost_az
- AndrisBB
- CosmosDC
- jacobs
- ggg97
- Eraserz
- Daiļais
- kava
- Dils
- kaads
-
Biedru statistika
28181
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
sarene, tā ir, ka amatieru līgā darbojies
-
Man šķiet visumā godīgāki par džasperu, bet variē. Dzeltenās elektriķu knaibles no Vupertāles noteikti ir vairāk nekā savu 2.99 vērtas. Skrūvgriežu gali, lētie, laikam 2.99 par ~20 gab, nu tie ir no plastilīna, bet nenoliegšu, ka ir savu ~15 centu par gabalu vērti. “Pro līnijas” skrūvgriežu galu komplekts, pie dešuka bija, tas pagaidām sevi pierādījis kā adekvāts. Lielās ~200mm otas “maklavicas”, hz kā latviski ir tas vārds ko neviens nelieto, ļoti labas likās priekš saviem pāris eiro. Fuksīšu komplekts trīs gab par tipa piecīti nebija sliktāks kā kkas depiņā par piecīti gabalā. Elektroinstrumentu man neviena viņu nav, bet cik esmu saskāries, nu nav briesmīgi. Biķerniekos noteikti atradīsi. Senlietu kolekcionāru un restauratoru saiets Biķernieki 18.-19. jūlijs -
-
Uz Thor (0.8W) satelīta esošajam Rumānijas mūzikas telekanālam "H!T Music Channel" ir atslēgta kodēšana un tagad viņš ir pieejams FTA veidā. Daudzus gadus tika izmantoja Nagra MA sistēma. Pati programma tika palaista 2011.gadā. Mūzikas formāts kā "VH1", "VH1 Classic", "Magic TV Bulgaria" un līdzīgiem kanāliem. Parametri: 12723, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://www.music-channel.ro/hit-music-channel -
Nu nevajag jau katram, piemēram šādas: 😉https://gard.lv/kaltas-skruvspiles-Bellota-150mm, bet principu tas jau nemaina. -
protams. Un tas ir no svara, ja to stiprināšanu dara n-tās reizes dienā. Domāju, ka tie, kam ir labas skrūvspīles, to nenožēlo. Bet ne visiem tas ir vajadzīgs. Darbnīca ar OK zāģi un OK skrūvspīlēm būs funkcionālāka, nekā darbnīca, kurā ir tikai skrūvspīles, bet toties - vislabākās. -
Redzi, labām skrūvspīlēm tu vari, ar vienu pirkstu tās pievelkot, stabili iestiprināt kādu detaļiņu vai tās izmantot kā presi lielai slodzei.😀 Man Ridgid 200/150 kalpo ~30gadus. Vēlreiz atkārtoju, ka jebkura darbnīca sākās ar labām skrūvspīlēm uz stabila galda, galdiņa ar labu apgaismojumu.Tikai tālāk nāk viss pārējais.😉 -
@jacobs, mani darbības ar skruvspīlēm mērogi milzīgi tālu atpaliek no tavējiem, bet pieredze ir tāda, kāda ir. Vēl padomju norieta laikā pirktās 100mm skrūvspīles bija krietni labākas kā apmēram par 60 latiem pirktās. Iespējams, ka jāizskata variants. p.s. vecās vienkārši veicot nedaudz garāžā "pārinstalāciju" naturāli nokrita zemē un nolūza stiprinājuma pie galda auss. -
Jā, piemēram šādām, tērauda nekaltām: https://amtools.lv/lv/skruvspiles/4320-skruvspiles-125-mm.html lūpas pie lielāka spēka pletīsies vaļā.🙄 -
-
tas no Lidla cik saprotu ? -
Man bija škrobe, ka tajā nedēļā nebiju Latvijā. Arī kaut kad domāju, ka vajag skrūvspīles, paskatījos piedāvājumu depo un līdzīgos un sapratu, ka lolnauwerc. Parkside vismaz ir godīgi instrumenti un savu naudu ir vērti. Protams, neko diži vairāk nevajag gaidīt. Tās, ko te lika @jacobs noteikti ir visās dimensijās labākas, bet nu negribu es instrumentam, kuru nemaz tik bieži neizmantošu, izmest vairāk par kādiem 40-60 eur. Psiholoģiski. Ja man būtu lielāka vieta darbnīcai, droši vien lietotu biežāk un būtu vērts. -
nē nav tā ka gribu psrs, vienkārši domāju vai modernās pašas nesavērpsies -
Man baigā vajadzība nav bijusi, lai gan bija vienas, tādas maz mazītiņas, kādsas 5cm platas. Ar tām iztiku. Tagad nopirku lielākas, no Parkside nesen. Manām vajadzībām noteikti pietiks. Ja tiešām grbi PSRS, tad jāmeklē tajā pašā ss-ā, kādās facebūka grupās, kur kādus krāmus tirgo vai tml. Nez, cik atceros, tās, kas bija skolā, bija tīri OK tām PSRS izstrādājumiem. -
Man ilgi vajadzētu sist pa galvu, lai es vēl kādreiz atgrieztos pie krievu tā laika čuguna brīnumiem.😏 Skrūvspīles sākās, teiksim, ar šādām https://ecommerce.sanistal.lv/lv/product/instrumenti-un-iekartas-rokas-instrumenti-skruvspiles/skruvspiles-100mm-format--3000501300 -
Jā, esmu jaucis un licis kopā ne reizi vien. Rapidam ir 2 žokļi un skaitās universālas 3...4.8. Baigi grūti noregulēt tā lai varētu: 1. normāli, viegli ielikt kniedi 2. labi vilktu 3. nepārkniebtu kātiņu 4. izriet no 1. - lai izlietotais kātiņš viegli izkristu No sērijas - kas der visam, neder nekam. -
Laika mašīnu vajag.🤣 Pa laikam ss kādas uzpeld. Man ir kaut kas no šīs sērijas. Luftes visās malās, variet uzskatīt "kādreiz zāle bija zaļāka" 🤣. Kā laktiņa der.👍 -
stacionārās. pie galda likšu, apm 100-150m + lai laktiņa ir ok sapratu ideju. -
https://www.emig.lv/products/search?q=skrūvspīles
-
Droši vien jāsāk ar to, kāda veida un kāda izmēra skrūvspīles interesē - stacionārās (lielas vai maza) vai "rokas" (lielas vai mazas, skrūvējamās vai "quick clamp"). Es gan laikam labas tāpat nevarēšu ieteikt - stacionārās lietošanā ir kaut kādas senās, par kurām neesmu sajūsmā, savukārt sīkās ik pēc dažiem gadiem sanāk piepirkt vai nomainīt. Virtuves ražotāja meistari kaut kādas bija ieteikuši (šiem jau labas vajag, vienīgi lietošanas apstākļi salīdzinoši sterili), bet toreiz nenopirku, tagad vairs bildes nevaru atrast.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-