-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 1 Anonīmi, 389 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
- Jurkins
- 138
- jacobs
- M@R$$
- oxygen
- base7
- AndrisBB
- krabis
- maize
- Zin...
- Aigus
-
Biedru statistika
28134
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ka Latvija ir ļoti mazapdzīvota un migranti brauc šeit veidot labāku dzīvi ar smagu darbu. Nu gluži kā Amerikā -
Tu taču nepērc kabrioletu un tad nedomā kā uzlikt jumta bagāžnieku. -
Tas tad būtu velo, kas ir “domāts” ar bagāžnieku vai tūristu somām, nevis ar bērnu beņķi. 💁🏻♂️ -
Sāktu ar to kas jau saknē nāk ar bagāžnieku vai domāts tūristu somām. Secinātu cik viegli var uzlikt sēdekli un tad domātu pirkt vai nepirkt. Nevis nopirktu velo, un tad domātu kā piekolhozēt sēdekli. -
Ok, tu darītu tā, bet citi varbūt negrib pirkt vēl vienu velo. Turklāt tas @markei_v2 velo arī nav nekāds racing aparāts. Un kāda ir atbilde uz pirmo jautājumu? -
Kāda mārutka pēc es liktu beņķi uz graveļa, kam tas nav domāts? Loģiski ka nopirktu piemērotāku velo. -
Kas, lūdzu, ir tādi velo, “kas ir domāti tam”? Un vai tu pats tā darītu, ja tev būtu sīcis? Vai tu pirktu tādu 20kg velo un nemaz negribētu uzlikt bērnu beņķi uz sava graveļa? -
Jā, ir tāda doma. Kāds ir tavuprāt labākais veids, kā to darīt? Jā, ir vienkārša un ir, nu nevaru simtprocentīgi piekrist ka nepieciešama, bet piekrītu ka noderīga. Tas ko es vēlos pateikt, ir, ka tā nav ne tuvu no būtiskākajām lietām, kas stiprinātu vienvalodību. PMLP pakalpojumi un iekšējā saziņa IeM struktūrās tikai latviski - nu arī ļoti labi, bet te man pirmkārt smiekls par to, ka fkin iekšlietu ministrs ar to lepojas kā ar episku sasniegumu TRĪSDESMIT SEŠUS gadus pēc neatkarības atjaunošanas, un otrkārt, kā tad tur dzīvē notiks, PMLP darbinieces čista nevienu vārdu neteiks krieviski, ja graždaņins vai ņegraždaņins teiks čto čto ņepaņimaju možna pa russki pažalusta? Un kas un kā to visu kontrolēs? Nebūs līdzīgi kā ar uz papīra notikušo skolu pāreju uz latviešu valodu? -
Andri! Vēlreiz! Lai viņi tur ņemās ar saviem manferingiem. Mans uzskats ir ka vēlēšanu apgabaliem jābūt pēc teritorijām nevis pēc areālus apdzīvojošām sugām. Tev nē. Nu paliekam pie tā! -
Gerrymanferings jau pastāv simtiem gadu, izdomāja visdrīzāk Anglijā. Republikāņi to dara tieši tikpat cik Demokrāti. Tā tas ir jau no laika gala ASV. Republikāņi pat tanī pasākumā uz doto mirkli ir veiksmīgāki. https://www.bbc.co.uk/news/articles/clye2v78x2yo Vai tas reāli ko viņiem mainīs rudens vēlēšanās? Maz ticams, reāli varbūt kādas 2 - 3 kongresa vietas. -
Līdz tam vispār nebiju dzirdējis šo vārdu un nezināju, ka ir tādi apgabali un tāda 2. nodaļa u.t.t. Un man šķiet pareizi, ka tagad tādas huiņas tiks apgrūtinātas. Un jā, šī ir neliela republikāņu (Trampa, ak dievs) uzvara. Tev šķiet savādāk. Nu i paliekam katrs pie sava. -
Ko tur gribi strīdēties? Veselais saprāts saka ka ja gribi bērnu sēdekli, tad pērc velo kas jau domāts tam. Atvieglo dzivi sev. Skaidrs ka sēdekli var pieskrūvēt arī trīsritenin, bet priekškam? -
Viņu tak sevi pozicionē kā radio jauniešu auditorijai. Bet pa lielam viņš tāds ir tikai viens Latvijā. Protams, vēl jau ir EHR un Spin FM, bet tie vairāk uz popmūziku orientēti+pēdējam FM apraide ierobežota. + Kā jau te teica, LR5 ievērojami lielu daļu velta repa tipa mūzikai. Labi, jāpagaida palaišanas datums, tad redzēsim, kas tur skanēs. Nav ko zīlēt kapučīno putās. -
Tu atkal gribi strīdēties strīdēšanās pēc? Man nav zināmi rāmji, kuriem būtu “speciāli par to domāts”. Uz seat tube stiprināmos bērnu beņķus, ciktāl man zināms, var droši likt uz jebkura ne-karbona, un ne superviegla racing rāmja. Lūk, ko raksta viens legit beņķu ražotājs: Uz karbona, jā, labāk nelikt. Es varbūt arī uz superviegla alumīnija vai kruta viegla vintage tērauda šosejnieka rāmja neliktu, bet ir argumenti, ka var arī uz tādiem likt īpaši nesatraucoties: -
Nu jā tikai Jurkins zin kas ir Gerrymanderings -
Kādā zinā? Tajā ka letiņi uz UK brauca? Ja Tu par šo, tad es esmu viņus vienmēr iedalījis divās daļās - ir, kas brauca strādāt, bet ir arī haļavščiki. Bet... arī pirmos par varoņiem neuzskatu. Da, pļa, dolbik, Tramps tur pričom. Bet čukča jau nav lasītājs, čukča rakstītājs. Vēlreiz - izlasi, kas ir tā 2. sadaļa un kā un kāpēc tie vēlēšanu apgabali tika veidoti tā, pirms atkal uzraksti kaut ko stulbu. -
Es tavā vietā pasūdzētos par šo skolu, lai kāds tad dara ko realitātē, aizdomas gan, ka nedarīsi. Ēdienkaršu atkrieviskošana ir ļoti vienkārša un nepieciešama.tapat kā bankomātu -
Jā sazvērestības teorijas sit augstu vilni. Marsieši izveido tos apgabalus, lai Trampam ieriebtu 😂 Būtu vismaz atradis kādu štatu kur tam ir nozīme. Kur Tramps mēģina darīt to (un kur viņam neļauj), vai kur Demokrāti to dara kā atbildes gājienu. Bet nu nejau Lusisiānu, kas neko neizšķir. -
Pašlaik šo nevar arī pateikt par Latviju? 😄 -
Vēlēšanu apgabaliem ar to nav nekāda sakara. Nu tak palasi, bļin, kāpēc tie tādi tika izveidoti nevis te vērp savas teorijas. Nav nekāda raķešzinātne.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-