-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Biedru statistika
28133
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
doctors
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Līdz tam vispār nebiju dzirdējis šo vārdu un nezināju, ka ir tādi apgabali un tāda 2. nodaļa u.t.t. Un man šķiet pareizi, ka tagad tādas huiņas tiks apgrūtinātas. Un jā, šī ir neliela republikāņu (Trampa, ak dievs) uzvara. Tev šķiet savādāk. Nu i paliekam katrs pie sava. -
Ko tur gribi strīdēties? Veselais saprāts saka ka ja gribi bērnu sēdekli, tad pērc velo kas jau domāts tam. Atvieglo dzivi sev. Skaidrs ka sēdekli var pieskrūvēt arī trīsritenin, bet priekškam? -
Viņu tak sevi pozicionē kā radio jauniešu auditorijai. Bet pa lielam viņš tāds ir tikai viens Latvijā. Protams, vēl jau ir EHR un Spin FM, bet tie vairāk uz popmūziku orientēti+pēdējam FM apraide ierobežota. + Kā jau te teica, LR5 ievērojami lielu daļu velta repa tipa mūzikai. Labi, jāpagaida palaišanas datums, tad redzēsim, kas tur skanēs. Nav ko zīlēt kapučīno putās. -
Tu atkal gribi strīdēties strīdēšanās pēc? Man nav zināmi rāmji, kuriem būtu “speciāli par to domāts”. Uz seat tube stiprināmos bērnu beņķus, ciktāl man zināms, var droši likt uz jebkura ne-karbona, un ne superviegla racing rāmja. Lūk, ko raksta viens legit beņķu ražotājs: Uz karbona, jā, labāk nelikt. Es varbūt arī uz superviegla alumīnija vai kruta viegla vintage tērauda šosejnieka rāmja neliktu, bet ir argumenti, ka var arī uz tādiem likt īpaši nesatraucoties: -
Nu jā tikai Jurkins zin kas ir Gerrymanderings -
Kādā zinā? Tajā ka letiņi uz UK brauca? Ja Tu par šo, tad es esmu viņus vienmēr iedalījis divās daļās - ir, kas brauca strādāt, bet ir arī haļavščiki. Bet... arī pirmos par varoņiem neuzskatu. Da, pļa, dolbik, Tramps tur pričom. Bet čukča jau nav lasītājs, čukča rakstītājs. Vēlreiz - izlasi, kas ir tā 2. sadaļa un kā un kāpēc tie vēlēšanu apgabali tika veidoti tā, pirms atkal uzraksti kaut ko stulbu. -
Es tavā vietā pasūdzētos par šo skolu, lai kāds tad dara ko realitātē, aizdomas gan, ka nedarīsi. Ēdienkaršu atkrieviskošana ir ļoti vienkārša un nepieciešama.tapat kā bankomātu -
Jā sazvērestības teorijas sit augstu vilni. Marsieši izveido tos apgabalus, lai Trampam ieriebtu 😂 Būtu vismaz atradis kādu štatu kur tam ir nozīme. Kur Tramps mēģina darīt to (un kur viņam neļauj), vai kur Demokrāti to dara kā atbildes gājienu. Bet nu nejau Lusisiānu, kas neko neizšķir. -
Pašlaik šo nevar arī pateikt par Latviju? 😄 -
Vēlēšanu apgabaliem ar to nav nekāda sakara. Nu tak palasi, bļin, kāpēc tie tādi tika izveidoti nevis te vērp savas teorijas. Nav nekāda raķešzinātne. -
@Zin..., varam jau ierēkt par burgeriem, bet ja nopietni, man tikko vakar gadījās sastapt jaunieti, rīdzinieku, kurš ir tagad pabeidzis 7. klasi un latviski tikpat kā nerunā. Jo viņam skolā joprojām latviešu valoda ir tikai priekšmeta Latviešu valoda stundās. Uz papīra šis čalis un viņa klasesbiedri ir 2025./2026. mācību gadā skoloti simtprocentīgi latviski: https://www.izm.gov.lv/lv/pareja-uz-vienotu-skolu Nerunājot par to, ka čalis ir sācis iet skolā 2019. gadā, tas ir cik gadus (apmēram 25?) pēc “krievu skolu” pakāpeniskas pārejas uz latviešu mācību valodu uzsākšanas. Uz papīra kaut kādi % mācību (cik tur bija tās kvotas, meklējiet paši ja nav slinkums) viņam ir notikušas latviski kopš pirmās klases. Nacapiem un citiem atkrievotājiem, ja viņiem tiešām rūp reāls latviešu valodas lietojums un divvalodības izskaušana, varbūt būtu produktīvāk sākt no šī gala, nevis vākt laikus par krievisku ēdienkaršu aizliegšanu? -
Lielākā daļa melnādāno dzīvo ASV krietni ilgāk kā baltādainie. Baltādaino bums ir relatīvi nesens pasākums. Tāpat dienvidu štatos lielākā grupa ir latinosi. Tā tas vienkārši tur ir. 'Vecajos' štatos, kur bij vairāk vergu, tur vairāk melnādaino. Tuvāk bijušajiem Meksikas un spāņu štatiem, vairāk latinosu. Itkā nav nekāda raķešzinātne. Nakamajos 50 - 100 gados paredzams ka latinosi būs lielākā ethiskā grupa. Atbilde lielākoties vienmēr ir krietni sarežģitākā kā vienkārši vēlēšanu iecirkņi un kautkāda šmaukšanās. Lielākoties dažādas dīvainas teritorijas veidojas tapēc, ka neviens negrib tos nabadzīgākos reģionus. Visi grib vadīt pašvaldības, kur ir vairāk naudas. Paši Republikāņi negrib būt pie teikšanas, tur kur nav naudas, tapēc atdala tās nabadzīgākās mazpilsētas. Vispār jau Lusisāna in diezgan interesanta, viens no retajiem štatiem ASV kur vēl mazpilsētās runā franciski. -
Nezin vai tos šattus vada/vadījuši republikāņi. Bet vari pajautāt čatiņam. Man vienkārši bija interesanti uzzināt, kas tas ir, kad izlasīju par to 2. sadaļu. Dziļāk tas mani īpaši neinteresē. Nē, nu interesē, bet citas lietas interesē vairāk un visam nepietiek laika. -
Kāpēc ASV ir tik daudz melnādaino, lai gan kā vergus tur tos ieveda vismazāk (apmēram 4-5% no visiem)? Daudzos citos reģionos tos tirgoja krietni vairāk. Tāpēc, ka ASV viņiem vidējais dzīves ilgums bija lielāks nekā pat dzimtajā Afrikā. Citur mirstība bija tik liela, ka populācija nespēja atražoties. -
Un kas tad tos iecirkņus izveido, ja Republikāņi vada štatu? -
Kvalitatīvs sarkasms...👍. Bet statistika rāda, ka šajos speciālajos apgabalos pārsvarā dzīvo ruberoīdi un balso par demokrātiem. Citādi jau deģenerāti nesatrauktos. Vai tad es Tev lieku raudāt? Tu kā parasti man piedēvē visas savas fantāzijas.🤣 Es pat teiktu priecājies! Pie šādas notikumu attīstības Tev būtu vairāk melno brāļu. -
Nu tak organizē. Par ko man tur raudāt? -
Burvīgi. Es pat teiktu, ka jums tur atradīsies velkamisti, kuri viņus laipni sagaidīs. Šo arī varētu organizēti iekļaut plānā. 🤣 Nez kāda varētu būt Lociku caurlaidība? Es pat ieteiktu vēl radīkālāk. Organizēt lidojumus pa tiešo no Minskas. Mīnusi - secen iet Eiropas nauda Lociku lidlauka attīstībai. -
Nav teikts, ka mūsu Radio3 būs tas pats kas Lietuvas Radio3, tas pats Star FM šeit un Igaunijā būtiski atšķiras, mums Stārs lielākoties spēlē mūsdienu mūziku, tikmēr pāri robežai tā ir Skonto tipa stacija. Būtu jauki šeit saņemt mūsdienu mūzikas kanālu bez TOP40 un repa, ar ko LR5 ir galīgi apsēsts. Igaunijā internetā un DAB+ ir pēc apraksta līdzīga stacija R2 Altpop.
-
Tad tu saki ka primāti balso par Republikāņiem? Tas kā reiz Republikāņu un Trampisku bastions 😂
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-