Nu tāpēc jau es iepriekš rakstīju, ka nerēķināšu cik (simtos) gados atmaksāsies RB. Vienkārši NEKAD. Tikai ARNP būs sacēluši mājas pierīgas ciematos sev un radiem.
Tāds 3 sliežu, var jau arī 4 derētu tajā Rīga-lidosta posmā, lai cilvēks, lauku parastais, arī var uz lidostu ar Vivi aizbraukt. Bet sliedes nav visa infrastruktūra, tur ir viss sarežģītāk.
@jacobs, fizioloģiski precīzi tāds kā Tev kniebj nost ne tur. Tā grozāmā galva ir super un 3...4 mm arī bez panikas, bet lielākām laikam vajag kaut ko citu.
Es smagākiem darbiem, droši vien, pirktu šo, ja darbs, arī epizodisks, prasītu.
https://www.gitana.lv/rokas-instrumenti/kniedetaji/rokas-kniedetaji/kniedesanas-knaibles-pop-ps40x
Pašlaik man ir https://www.inserv.lv/products/2696/kniedetajs-ar-grozamu-galvu-24-48mm-2681-bahco
Taču neesmu apmierināts. Bet reti vajag, samierinos.
Ļoti labi! 👍 Varu Tev ļaut ekstrapolēt. Manā pakļautībā ir ~30 darbinieku. Līdž šim biju ļoti saprotošs. Pašlaik esmu atvaļinājumā un atgriežoties notiks sapulce, kurā tiks paziņots, ka cilvēcīgi ar jums apieties nevar, turpmāk būs zvērīgais kapitālisms. Atbilde ir vienkārša - cilvēcīgi nesanāk..
Vangoju, ka nebūs, jo ziemeļi-dienvidi pārsvarā brauks pa divām. Ja tur vispār kāds brauks!
Savukārt tās, kas austrumi -rietumi... nu tur ir grūtāk... redz, ja krievānija paliek mūžīgs ienaidnieks, tad vispār nedils, drīzāk sarūsēs.
Redz, smieklīgākais jau ir tas, par ko parastam, normālam dīvāna ekspertam sen bija skaidrs - ņemot vērā, ka mums iedzīvotāju blīvums ir kārtām mazāks kā Ķīnā, tad arī finansiāli paceļamais vilcienu ātrums ir kārtām mazāks.
Es eikšu vēl radikālāk - pareizais variants būtu bijis vienkārši pārceļot to vienu sliedi par huja tiesu tuvāk otrai.
Nekas traks, vienkārši trīs sliedes, vienai no esošajām 2 blakus pieliek 3.
Tur ir kaudze problēmu, sākot ar to ka vienai no tām būs lielāks nodilums, pārmijas, signalizācijas. Sākumā vajag apreģeļitsa, stratēģiju mums vajag un ko gribam, ko ar to darīs un kā uzturēs, nevis kaut ko būvēt jo jābūvē, tā vajag. Pilns internets ar informāciju, dual gauge.
tad skaities uz kaut ko no šāda tipa . Pašam ir tieši šis modelis, 4.8x10 tērauda kniedi ar 3 piegājieniem savilka bez īpašas piepūles. Nu ja ņem ar garākiem kātiem , tad attiecīgi vēl vieglāk (nu ja kāds to pats neiedomājās ).
Nopērc Cesnu. Mums te netālu viens pabiezāks džeks ir iegādājies helīti - ik pa laikam, ja pietrūkst, lido uz Jaunpili pēc aliņa. mentiem pagaidām nav iespēju gaisā promiles pārbaudīt
Godīgi sakot, pat nezinu, ko teikt...
Manuprāt, nav jēgas viņus apsveikt. Man ir sajūta, ka viņi noteikti iznīcinās vēl kādu radiostaciju.
Labi, ja, piemēram, vēlreiz uzvarētu STAR FM, lai atbrīvotu vēl kādas frekvences, vai vismaz SWH Rīga (lai gan tagad tas būtībā ir tas pats, kas SWH), vai maksimums: Divi Krasti Radio.
Bet tas, ka uzvarēja tieši viņi... Šeit, šķiet, palīdzēja tikai nauda.