Nu reāli pat ja viņi teorētiski varētu kļut pa 'uzņemamu valsti', tad cik ilgi vajadzētu? 50 gadus? Noteikti ne manā dzīves laikā 😂 Cik ilgi citas līdzīgas gaida?
Pārāk liela un problemātiska, būs vairāk problēmu kā labuma.
Pat LV nebūtu izdevīgi - vienas dienas laikā izmaninītos no dotējamās uz dotētāju.
Nīderlandieši vai beļģi tak vienreiz jau nobloķēja pat tirdzniecības līgumu ar viņiem, kāda tur var būt runa par uzņemšanu savienībā 😂
Nez, jau nu varbūt piesola kādus 5 miljonus strādnieku, kas pa velti strādās 😂 Bet tos jau var arī citur atrast.
Kautkāda aizdoma ka sala pievienosies atkapaļ ES ātrāk kā Ukraina 😂
Lielāka ticamība.
Izrādās, ka Švauksts būdams satiksmes ministra vietas aizpildītājs ir izdarījis vienu labu darbu (nejauši?) - pasūtījis neatkarīgu pētījumu par RB. Kulbergs vispārināti un īsi pastāstīja par secinājumiem... Tūlīt būšot oficiālā fināla relīze. 🤣 un jā, ja nu kas, tad man nav nekādu pārsteigumu.
Kā biedriem patīk partiju reitingi?🤣
Nu ok, Leščinskis... tur apmēram nemainīgs, progresīvie - mums ir daudz ķirbju lattes patērētāju, kuri ne prot ne grib strādāt, bet Suverēnā vara...
Jā, diemžēl, spēja labi spēlēt politisko šahu piemīt ne daudziem politiķiem un ne vienmēr tiem ir noteicošais vārds. Tieksme paspekulēt uz pretrunīgo savas valsts vēstures interpretāciju, sava reitinga vārdā, ņēma virsroku. Tālākais jau klasika, plus ukraiņu slavenā ietiepība. Protams, pretim trāpījās tādi paši, un kā gan tiem neizmantot šādu dāvanu, jau sava politiskā reitinga vārdā .Taču daudzi apskatnieki nav diez ko gudrāki, apgalvojot, ka nu, lūk, ukraiņiem ES neredzēt, jo poļi nekad neatbalstīšot to. Pat nepieminot visas pārējās 26 valstis un to viedokli. Es pats tikai vēlreiz pārliecinos, ka lielīga ietiepība un akla naudas, varas kāre spējīga sapist jebkuru lietu.
Jā, par šo iedomājos, bet brīvdienās ukraiņi zaudēja 3 migus, ir papilnam video, kur migus izmanto hammeru nomešanai. Un ļoti rezultatīvai. Viņiem aizvien ir piloti, kuri prot lidot ar migiem. Tā kā nezin vai.
Drīzāk jau par to aku. Bet vai kāds spēs izdarīt secinājumus? Neticu.
Es pieļauju, ka tur tomēr ir nopietnāks aprēķins apakšā. Ukraiņiem, iespējams, tos vecos mig hlamus vairs tik ļoti nevajag, lai pretī tāpat vien atdotu modernas un karā pārbaudītas tehnoloģijas, kuras var monetizēt.
Tas tikai pierāda, ka esi jauns puika, un muļķības esi pārlasījies. Ceļi bija patukši un arī Polijai cauri izbraucu ātrāk, kā mūsdienās iespējams. Kad tiku uz bāņa, sēdinātai sporta kupejai bij iespējas parādīt, ko tā var, 250 ierobežojums tai laikā mašīnām nebija. Pildīties gan sanāca itin bieži, bet to sponsorēja derību uzvarētājs, arī nekādus sastrēgumus pa ceļam nemanīju, ja nu vienīgi mājupceļā navigācijas trūkuma dēļ aizmaucu nepareizi un kārtīgi apmaldījos, bet nu piebraucu pie vietējiem janekiem /poličiem/ un šie man laipni paradīja ceļu. Varbūt tāpēc, ka blakus sēdēja skaista sieviete, kas nedaudz runāja poliski?