Faktiski ņemot vērā to, ka mums būs RB, kurš mūs savienos ar Parīzi, dzelzceļa līnijas uz krievāniju pilnīgi noteikti varētu likvidēt. Nu ok, aiz Ludzas, no Ludzas reizi mēnesī vai divos gan jau atrastos kādi 5 vagoni, ko aizvest līdz Rīgai.
Zilupe faktiski ir vienīgais, otrs būtu slēgtais, jo nenozīmīgs. Nu kas tur 24,5mlj, Āfrikā vispār nav ko ēst
Satiksmes ministrijā (SM) skaidro, ka LDz 2025. gadā strādāja ar 25,678 miljonu eiro zaudējumiem pirms finanšu līdzsvara maksājumiem, kas norāda uz valsts finansējuma nepieciešamību 24,498 miljonu eiro apmērā, lai stabilizētu uzņēmuma finanšu darbību 2026. gadā.
Nav nekādi. Gan jau kādi piešķiršanas organizatori sagaida, ka pienāks brīdis:
"Someday, and that day may never come, I will call upon you to do a service for me."
Viņam esot talants saorganizēt un izkruķīt viskko. Vismaz latviski runā, atšķirībā no dažiem labiem, kas pilsonību saņēmuši par "īpašiem nopelniem".
Mazas tautas ķeras pie katra salmiņa, lai palielinātu pilsoņu skaitu. Par latvieti nevar kļūt, par tādu ir jāpiedzimst. Pilsonību jebkurā brīdī var atņemt, tautību nē.
Radioviļņu izplatība, saistīta ar Saules aktivitātēm atmosēr
Radioviļņu izplatība saistībā ar Saules aktivitāti. Slinkums garāk rakstīt, ieguglē, vai pajautā AI.
Reku vecs dokuments, kur Krievija ar likmi uzliek sankcijas Baltijas rāvējslēdzējiem ātrāk nekā Latvija. Uzņēmums kurš tur atbilst ir tikai viens saņem dubulto sitienu zinu, zinu, nekas īpašs, Āfrikā vispār nav ko ēst
Paskaties karti.
Reku dolbajobs Pabriks pamodās:
"Krievijas lēmums slēgt Abrenes-Kārsavas dzelzceļa punktu uzskatāms par hibrīd un informatīvā kara sastāvdaļu pret Eiropu un kaimiņvalstīm."
Pisec nē, krievija uzliek sev sankcijas. Kā viņi sukas varēja?
Labi, labi! Bet šoreiz neizdosies. 🤣 Kuru Tu gribētu par premjeru?
Redzi, mani ārkārtīgi fascinē tie padzīvojušie senseji, kuri viedi glāstot šķidro bārdiņu deklarē - a man pokuj, es te ieņirdzu, da jūs visi neko nesaprotiet...
Un kas slikts AI ģenerētai mūzikai ? Labprāt klausos YT kanālu"UmmA AI Latvian cover" Neviens tāpat nekad tās dziesmas nenospēlēs tādās versijās. Un tas manuprāt ir 100 reizes labāk, nekā klausīties mūsu pašpasludināto "it kā reperu" ozolu, gačo, gustavo un pārēju prusaxu izvarotās latviešu estrādes klasikas dziesmas. Ozolam savu bītu nav, ja jāaizņemās "Dāvāja Māriņa meitiņai mūžiņu" ? Kauns klausīties, jo tas ir sūds, sūds, sūds manuprāt. AI gadījumā neviens tur necenšās uzurpēt autortiesības, vai gūt sev kādu komerciālu labumu.
Ar bandītiem savulaik ir sanācis pabūt pat darba attiecībās - man bija smagās tehnikas firma, šiem vajadzēja dīķi un ceļu pie jaunās pirts. Toreiz normāli pacani, pēc darba labu šnapstu iedzērām, neviens nevienu nečakarēja, bija toreiz spēkā likumīgā zagļa goda kodekss - neievērosi, kā nākošreiz uz nārām, tā paraša.