Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 2 Anonīmi, 960 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Prodigy
    • Jurkins
    • hehe
    • Gestapo
    • AndrisBB
    • Dils
    • raiviic
    • Pukinens
    • M@R$$
    • TasEsmuEss
    • aoma
    • inteens
    • ju
    • nrs
    • MasteR's
    • Athlons
    • Corpsegrinder
    • maize
  • Biedru statistika

28100
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    jano
    Newest Member
    jano
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Starp citu... kāds ir lietas kursā, kāpēc Saeimai vajadzēja tērēt laiku (un manu un tavu naudu), lai lemtu par pilsonības piešķiršanu primātam Felipe? 
    • Jurkins
      Reku dolbajobs Pabriks pamodās: "Krievijas lēmums slēgt Abrenes-Kārsavas dzelzceļa punktu uzskatāms par hibrīd un informatīvā kara sastāvdaļu pret Eiropu un kaimiņvalstīm." Pisec nē, krievija uzliek sev sankcijas. Kā viņi sukas varēja?
    • aoma
      Aitišņikiem ir tāds teiciens: ja viss strādā, neaiztiec. Par indusu kodu gan jau ar zini  
    • Jurkins
      Labi, labi! Bet šoreiz neizdosies. 🤣 Kuru Tu gribētu par premjeru?   Redzi, mani ārkārtīgi fascinē tie padzīvojušie senseji, kuri viedi glāstot šķidro bārdiņu deklarē - a man pokuj, es te ieņirdzu, da jūs visi neko nesaprotiet...
    • motleyman
      Un kas slikts AI ģenerētai mūzikai ? Labprāt klausos YT kanālu"UmmA AI Latvian cover" Neviens tāpat nekad tās dziesmas nenospēlēs tādās versijās. Un tas manuprāt ir 100 reizes labāk, nekā klausīties mūsu pašpasludināto "it kā reperu" ozolu, gačo, gustavo un pārēju prusaxu izvarotās latviešu estrādes klasikas dziesmas. Ozolam savu bītu nav, ja jāaizņemās "Dāvāja Māriņa meitiņai mūžiņu" ? Kauns klausīties, jo tas ir sūds, sūds, sūds manuprāt. AI gadījumā neviens tur necenšās uzurpēt autortiesības, vai gūt sev kādu komerciālu labumu.     
    • aoma
      Kam ir slikti, kas raud internētā, kas vienkārši pasmīn par šo cirku.  
    • Jurkins
      Es saprotu, ka viss ir slikti. Bet kuru jūs gribētu par premjeru.
    • aoma
      Ar bandītiem savulaik ir sanācis pabūt pat darba attiecībās - man bija smagās tehnikas firma, šiem vajadzēja dīķi un ceļu pie jaunās pirts. Toreiz normāli pacani, pēc darba labu šnapstu iedzērām, neviens nevienu nečakarēja, bija toreiz spēkā likumīgā zagļa goda kodekss - neievērosi, kā nākošreiz uz nārām, tā paraša. 
    • rooyar
      Tā varētu teikt par ikvienu, bet politika izmainīja vai parādīja īsto seju.
    • aoma
      Nūū, jebkurā aitu barā būs viena, kas aizskries uz otru pusi, esmu viena no tām   Kulbergu zinu jau sen, kad vēl nebija politikā, normāls džeks.
    • hehe
      Es jau nesaku ka noteikti piečakarēs, piečakarē minētie puišeļi. Kad amats apgūts nav loģikas piečakarēt ja strādā ilgtermiņā. Nav viņu interesēs ka visi jau sākotnēji zina, piečakarēs. Bet iespēja pastāv, īpaši jau kad kā te iesaka paralēli piesaistīt policiju. Var arī palikt gan bez preces, gan naudas un bonusā 'gadiņu-divus' atsēdēt, hvz kur un kas vēl izrādīsies saņēmējs, ja uzpeldēs.
    • msp
    • Jurkins
      Nu, nu, sāc vēl tagad "a es zināju..."🤣
    • ju
      Man neplānoti sanāca nomainīt auto, un tam ir DAB uztvērējs. Kamēr gaidīju sievu, ieslēdzu arī to DAB, izrādās tur kaut kas raida, bet viss igauniski. Vai arī šodien pareizie mākoņi? Tas bija Dubultos.
    • aoma
      Es jau toreiz nobalsoju par Kulbergu, pat plusiņu ieliku.
    • Jurkins
      Ja godīgi, šo nemaz nebiju pamanījis. Bet vari man ticēt, mums ir lērums kretīnu parastu sapiensu , kuri būs stāvā sajūsmā par to ģērboni. Personīgi man vispār neinteresē ar kādu fontu tas auto numurs ir uzzīmēts, neinteresē, kādi tur burti un cipari. Bet daudziem tas ir svarīgi. Nu lai.  Bet, piemēram, vakar Kulbergs ir aktualizējis problēmu par nekustamajiem īpašumiem, kas ir ministriju pārvaldībā. Es pat par to aizdomājies nebiju - katrā ministrijā ir īpašumu departaments ar IT, juridisko, starptautisko attiecību, attīstības, sabiedrisko attiecību un daudzām citām nodaļām, katrai ir vadītājs ar 5 vietniekiem un preses sekretūtu(i) atkarībā no džendera. (Es, protams, ņirgājos, ja kāds nesaprata) Bet tas ir vājprāts.  Vai uz kaut ko baigi var cerēt? Paskatieties uz komandu. Ašeradens... Valainis... Bet, pļāāā, citu nav. Mēs paši viņus ievēlējām. Es, joptvai, atdevu savu balsi jenotiem, kuri toreiz likās mazākais ļaunums.  Iedomājieteis, ja tagad atlaistu visus (tos, bez kuriem reāli varētu iztikt) ARNP un preses sekretūtas... Tak puse Pierīgas ciematu aizietu bankrotā. NĪ mākleri pakārtos, autosaloni iesniegt maksātnespēju, restorāni prasītu valsts atbalstu...🤣 Jā, kas attiecas uz izspiešanu... nedrīkst dot nevienam nevienu centu. Īstermiņā iegūsi (varbūt), ilgtermiņā būsi zaudētājs. Un tas nav tikai attiecībā uz naudu. Lielisks pierādījums ir Izraēla.  Starp citu, ievērojāt, ka krievānija it kā esot izdarījusi to, ko mūsu blondā suka siliņa nevarēja izdarīt gadiem. Neizteikšos par Kulberga valdību, jo tomēr ... cik tur dienas? Un iksā jau visādi invalīdi steidz šo izmantot pēc pilnas programmas. A bet kur jūs nenotikušie aborti bijāt gadiem ilgi? 
    • aoma
      Manas 1-ās sievas 2-trajam vīram 90-tajos bija šāds gadījums: kā turīgs biznesmenis /nu jau nelaiķis/ paņēma jaunu auto no salona un neviens uzreiz neskrēja signalizāciju likt. Toreiz torgašiem bija biznesa modelis - uztaisīt atslēgas kopiju un notirgot bandītiem, loģiski, otrā rītā auto pazudis. Zvans no sveša numura, koroč, mentus neiesaisti, savādāk mašīnu nodedzināsim, bet atved zaļos pusi no mašīnas vērtības, noliec tur un tur, pēc tam pateiksim vietu, kur atrodas. Nepiečakarēja, vienkārši bij tādi laiki  
    • versatile
      Nu, paņems. Uzrakstīsi paskaidrojumu, atsēdēsi gadiņu-divus un brīvs. Kur problēma?
    • hehe
      Labi, varam pagriezt savādāk, puisītis iedod Putina administrācijas kontu piķa skaitīšanai, kas to lai zina kam skaiti. Ko saki par šādu manevru, sistēmas pārzinātāj, esi gatavs publiski atzīt ka jā, esmu gatavs skaitīt eiro, slotiņas tad maksā vairāk, vajag tad man personīgi? MAN!  Tiesa gan sanāks sankciju pārkāpums, un paņems pie dziesmas par pilnu programmu
    • Mielestapa
      Pieļauju, ka par datu atšifrēšanu nevajag maksāt prasīto naudu. Piemērs iz dzīves - kādreiz viens nekrietnelis piegulēja manu nepilngadīgo meitu un laupīja nevainību. Uzrakstīju iesniegumu policijai, bet nekrietnelis piedāvāja apmaksāt plastikas ķirurga veikto nevainības plēves atjaunošanas operāciju. Piekritu operācijas veikšanai un policijā nevērsos. Pēc operācijas izrādījās, ka meita ir stāvoklī un vēlāk piedzima bērns. Traģiskākais, ka no nekrietneļa nevar piedzīt uzturlīdzekļus, jo no medicīniskās dokumentācijas izriet, ka bērns piedzimis nevainīgai meitenei gluži kā jaunavai Marijai. Attiecīgi iznāk, ka nekrietnelis nekādas penetrācijas nav veicis, un nekādas atbildības viņam nav. Tāpēc - nekādas vienošanās ar žuļikiem, tas sanāk vēl dārgāk!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...