Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 1804 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• uldise
    • formens
    • Gestapo
    • M@R$$
    • spameris
    • ggg97
    • janni
    • raiviic
    • aoma
    • janiz
    • oks
    • hehe
    • binary
    • strawberry8
    • Jurkins
  • Biedru statistika

28099
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    jano
    Newest Member
    jano
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Gestapo
      Ja vannai pazudis aizbāznis, vispirms mēģināsi sameklēt jaunu vai uzreiz liesi tur atkal ūdeni iekšā?
    • ggg97
      Par to, ka bekaps ir, šaubu nav. Tak paši apgalvoja. Tikai tu noteikti atkal vainīgas ir nianses.
    • aoma
      Vainīgais atrasts - Strazdiņš izjauca visu policijas ilgi plānoto rūpīgi izstrādāto operāciju, jo atrada hakeri pirmais. Tālāk nav jēgas ķert, jo vainīgais visiem skrien pa priekšu bļaudams - ķeriet zagli!  
    • base7
      Francijas tirgū tuvākajā laikā ienāks "Musicbox" grupas telekanāli (Music Box Hits , Music Box Dance , Music Box Sexy , Music Box 80s , Music Box 90s un Music Box 00s).  
    • Jurkins
      Ja jau bekaps ir, tad šāda mēroga projektam, cik ilgu laiku vajag, lai atjaunotu - tipa diensa, nedēļas, mēnešus? Jautāju nopietni, jo nezinu. Neko vairāk par logiem neesmu atjaunojis.
    • aoma
      Vispār jau ciskdrillas paši skrūvējām, kad sencis bij parādījis, kā špendeles pareizi lietot.
    • Gestapo
      Šodien ar ne, man vajadzēja viņu meža nogabalu wms, sūdu.
    • Jurkins
      Tikko iegāju iksā ... Poikāns spridzina: "Viena no fantastiskākajām versijām - LVM lielķezas ietvaros kādi vietējie maitasputni izdomāja "nopelnīt" pāris miljonus, bet tad kaut kāds "kretīns" Elviss visu shēmu gandrīz izjauca, publiski atklājot, ka hakeris grib tikai 600K :)"   p.s. pļa... apmēram šis pats man iešāvās prātā (zinu, zinu, esmu galīgi sabojāts 🤣)
    • binary
      Stulbi   Beigās tā arī izdarīju. Protams, pēc tam, kad novērsu bildē redzamo problēmu.   Dakšu nomērīju, cik nu mācēju - izskatās, ka ģeometrija ir OK, nav tomēr aizgājis viss uz vienu sānu. Rata vietā noliku vītņstieni tā, lai gali būtuvienādi (~21cm), tad nomērīju attālumus no vītņstieņa galiem līdz ... da nezinu, kā to vietu sauc Nu jābūt vienādsānu trijstūrim - faktiski arī bija, no abiem galiem samērījās 64.5cm. Tātad taisna.   Tagad atliek pārregulēt bremzes (vienā pusē beržas gar riepu + "jānokalibrē" atsperes abās pusēs) un būs OK, varēs līdz pavasarim atlikt velo nomaiņu.
    • Jurkins
      pļāāā, labi, ka pateici...   Nē, Tu apgalvoji , ka ies strādāt maximā 😉. Es vienkārši apgalvoju, ka, ja mums nebūstu AB tāpat kā LK, tad būtu kaut kas cits. Vai nebūtu . Jo Augstas Raudzes Neaizvietojamajiem Profesionāļiem (tiem, kas no Grafa varzas lien ārā, bet ne tikai) ir laba, sena tradīcija visu sapist.   Protams, šie abi ir kā puņķi - ne norīt, ne izspļaut. Sevišķi jau RB. Protams, ka smieklīgi - igauņi būvē sliedes, bet letiņi nebūvēs?🤣 Tikai vai pietiks spēka un mugurkaula visas bubesas, briškenus, gruškevičas un citas infekcijas slimības tur nelaist tuvumā. Un būs mums pēc 10 gadiem morāli novecojis vilciens 🤣. Bet variantu jau nav. Jā, nu ja mēs būsim pēc 10 gadiem . Kā Tu to domā? Ja atradi caurumu valsts/pašvaldību iestādē, anonīmi notirgo darkvebā? 🤣 Vakar vēl geodati nestrādāja. Šodien tikko pie pc apsēdos, neesmu vēl mēģinājis.
    • zeds
      Cerams , ka viņa pieredze būs citiem par mācību.
    • base7
    • binary
      Saki, ka šķību dakšu var iztaisnot, vienkārši nostiprinot ratu "taisni"?
    • aoma
      Ak šie kapitālisti, da jebko izdomās, lai tikai varētu tirgoties ar parašām 😕 
    • M@R$$
      Ja neko vairāk tad vismaz neliela interese, ko tad tur raidīs
    • RudeWolf
      Es jau jutu, ka pirms diviem gadiem manu vārdiņu kāds nelietīgi valkā!   Uvažuha autoram - katrs aparāts, kas tiek ielikts kastē un no "zarnām uz galda" pārtop iekārtā, ir pelnījis lielu cieņu. To zina jebkurš, kam gadījies kaut ko uzbūvēt.   Šajā gadījumā gan nav tik daudz runa par lampu skaņu, kā par izejas transformatora skaņu, kam parasti ir dzirdamāka nelinearitāte. Lundahl gan ir labs kantoris. Vēl japāņi kvalitatīvus tin, bet nu - tas šipings ir killers.   Es īsti nenolasu pīkstiņu par izejas pretestību. Lampa slogojas ar izejas trafa primāro tinumu jeb precīzāk ar t.s. atstaroto pretestību, kas rodas korekti slogojot sekondāro tinumu ar austiņu slodzi. Atšķirībā no OTL, trafu pastūzim izejas pretestība ir ap 2 omiem. Galvenais, lai austiņām slodzes pretestība ir pietiekami tuvu tam, kā uztīts sekundārais tinums un būs ok. Pie 32 omu izejas slēdzot 300 omus, būs samazināta izejas jauda un subjektīvi var nepietikt skaļums, bet slēdzot 16 omus, lampa tiks slogot ar pārāk zemu slodzi un vairāk kropļos.
    • base7
      Tuvojas tas brīdis, kurā tiks nosaukts uzvarētājs uz FM107.7. Es to jūtu. Tas tuvojas ...
    • hehe
      Pastāvošās valsts iekārtas loģika, vdrug prakaķit. Pieņems lēmumu un tad skatīsies kas tur var sanākt, nevis otrādi. Maksātāji būtu jāliek zem tā paša panta kur izspiedēji, jo tieši viņi ir tie kas šos noziegumus finansē un attīsta. Tikai pateicoties maksāšanai šādas lietas pastāv.
    • M@R$$
    • AndrisBB
      Nu 1k jau būs plus/mīnus budžeta braucamais. Tur arī parasti visādi 'ietaupījumi' un kompromisi.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...