-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 517 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- jsk
- binary
- Gestapo
- AndrisBB
- Aigus
- kukkuru
- kaads
- Dils
- _dunduks_
-
Biedru statistika
28097
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
jano
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
vienkārši sūdīga alga tev , tas arī viss vienkārši vēl vienu sīci vajag sagrabināt
-
Kandavas teķis un pāris nodzērušos veču garāžās nav nekas. Mūsdienās jebkuram īstam meistaram ir pieeja miljoniem stundu video iekš YouTube interneta universitātes un vēl gudrie čati. Tur pavadītais laiks dod nenovērtējamu pieredzi. -
Mēles melš, ka ūsainais tarakāns esot nodevis putinam Zeļenska priekšlikumus miera sarunām. Un tāpēc pēc tam aizlaidies pie tētuka Si arī par to parunāt. -
-
Tad es nesaprotu - visiem ir piķis bet mēģina kaut ko sataisīt "pa lēto"? Mans auto ar vairs nav pirmā svaiguma. bet pērku tikai labas detaļas un mainu pie uzticamiem meistariem. Ietaupīt pārdesmit eiro? Ilgtermiņā tas neatmaksāsies. Vēl viena svarīga lieta - es, pirms pats pats sāku ko nopietni remontēt, pabeidzu Kandavas tehnikumu. Arī bērnību pavadīju kolhoza garāžās, jo sencis bija šoferis -
-
Oj, @binary nevar atļauties mainīt visu pēc kārtas, kas salūzt Šovakar pat pabeidzu remontēt zāles pļāvēju (izbeidzās/"salipa" SARN-S-112DP, pie reizes nomainīju arī IRFB7437 un MBR20100CT) Ar tiem velo mūsu ģimenē sanāk tā, ka tipiski vecākais dēls ik pēc pāris gadiem tiek pie jauna velo, jaunākais dabū vecākā dēla iepriekšējo velo - pēc augumiem sanāk perfekti. Šogad vecākais jau tika pie jauna velo (nu … gandrīz jauna - šoreiz ļoti mazlietota). Nu un tad kaut kāda mārrutka pēc pa grantētu stāvlaukumu izbrauca ar "savu veco velo". Griezās, uztrāpīja uz kaut kāda akmeņa, stūre šķērsām, apgāzās. Pēc tam skatāmies - stūre šķībi. Mēģinu taisnot, bet kaut kas "lauž smadzeni", skatoties uz to stūri un riepu. Tagad sanāk tāda stulba situācija - jaunākajam pirkt citu velo nebūtu racionāli (ja jāpērk citu velo, tad vecākajam), bet ja vecākais var salauzt brāļa velo un tadā veidā pats tikt pie jauna velo, tad kaut kas ar to pasauli nav īsti kārtībā -
Ta aizdomājos par to krievijas benzīna fiasko. Tad sanāk, ka visi ar teslām tagad tur ar pirkstiem gaisā? -
Paldies par labo padomu, bet man nav neviena padomju sieviešnieka. Bet man arī nav neviena tāda velo vai telefona kuru es būtu pircis jaunu par mēneša vai vairāku mēnešu algu, jo priekš kam man šajā ātri vērtību zaudējošajā priekšmetā izmest šādu naudā konvertētu savu laiku un darbu, ja es varu nopirkt līdzīga līmeņa lietotu par vienas vai dažu dienu algu? Kaut kā tā ar tām kapeikām. Arī @binary visticamāk varētu atļauties nopirkt jaunu bērnu velo, “jo pelnutrauks pilns”, bet ja viņš vēlas tomēr nomainīt “pelnutrauku” esošajam un ietaupīt, tas ir tikai atbalstāmi. Ar to varēja sākt! -
Miera uz pasaules nekad nav bijis, un arī nekad nebūs. Man vienmēr ir paticis filozofēt - kamēr neesi nomiris, tikmēr tu esi dzīvs -
Nu tu rakstīji, ka viss velo maksā €50. Ja dakša būtu OK, tad tā laikam gluži nebūtu taisnība. Vells, joprojām nav sanācis paskatīties, vai tur tiešām dakša pie vainas. Varbūt viss velo metams -
-
Skaidrs, ka tāpēc, ka demokrāti ir lašaras un ir tālāk no vidējā amerikāņa, nekā tas no sētas kranča. Un slikti to slēpj! Tramps vienkārši izskatās saprotamāk. Un galīgi netraucēja arī Maska 300M palīdzīgā roka. Es gan arī esmu empāts, jo savādāk grūti dzīvot. Jāskatās, ko kāds mācīsies no Mamdani. -
-
-
-
Ar šito uzmanīgi. Man te bija gadījums, tenterēju no Pārdaugavas uz centru gar nacionālo bibliotēku, pa tālumu redzu, ka bomzis ar ričuku brauc no tilta puses, bārdains, matains, noskrandis, ričuks kaut kāds piecdesmitgadīgs, piebrauc tuvāk, jopcik, a tas Zanders izrādās. Stāsta morāle - ne katrs, kurš izskatās pēc bomža, arī ir bomzis. -
Tie groži tādi vaļīgi bija. Līdzīgi groži bija ar ZK. Tagad viņiem ir kodoliņš. Jā, Tramps arī tur savu roku pielika. Tur vēl nekas nav beidzies. Un kā beigsies, hvz. Un iedomājies nezinu, vai gribēja pašaudīties, nezinu, kāpēc pieņēma lēmumu neturpināt, izteicu savu versiju. Tu savu - aptirsās. Nedzīvoju ASV un biznesa tur nav. Cik dzirdēts no nedaudzajiem paziņām, tad viss notiek. -
Es šodien Kandavā redzēju velo, ko stūma bomzis, kas jaunībā likās domājošs cilvēks ar labām metinātāja prasmēm. Krutas bremzes, stūre ar pārslēgiem, sēdeklis velns viņ zin no kurienes, bet rāmis - padomju laika sieviešnieks. Varbūt kapeikfisējam 138 jāsāk izglītoties? Saprotu, ka mašīnas tiesības nav un arī nespīd... -
Nu vismaz miers būs uz kādu laiku, neviens vairs tur savu degunu bāzt negribēs 😂 (atradīs kādu citu ar ko kasīties)
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-