@jacobs, beidz tuftu dzīt. Toreiz cilvēki vienkārši dzīvoja. Lielākā daļa. Un, ja nebūtu dzīvojuši, bet aizbraukuši jūrai pāri, tad tagad vienkārši nekā šeit nebūtu.
Par to dakšu un zobārstu runājot - šķiet, zobārsts ir bez maksas (protams, varu kļūdīties, nav bijusi vajadzība). Potenciālās ilgtermiņa sekas gan var būt bēdīgas.
Nesanāk tam velo pieķerties, bet ja pieņem, ka jāmaina dakša (var gadīties, ka jāmaina visu velo) - kur to vispār var atrast? Cik vietējos veikalos paskatījos, dakšas vai nu netirgo, vai ir "nepareizie" izmēri.
Velo - CTM Rocky 1.0, SKU 222.046, kaut kāds 2021. vai 2022. gada modelis, vēl ar cieto dakšu (tagadējie ir ar ~2kg Suntour M3010 24").
Tev vienkārši tā nebija paspējusi tā arī īsti iesākties.🙂Bet citiem taviem turpmākajiem vecākajiem darba kolēģiem tā padomija galvās tā īsti nemaz arī neizbeidzās nekad.
Jopcik, Tu sarkasmu nesaprati?
Man gan padomija izbeidzās ... kuru gadu rēķinam... 1987-to, tad man bija 18 un baigi neko jau nevarēja gribēt, bet savas domas bija tāpat. Un visu mūžu ir. Un būs. Arī par sensitīvām tēmām (piemēram RB, kad dažiem gribas uz Parīzi) 🤣.
Un neesmu gatavs ar pieri sienā skiet. Esmu spējīgs atzīt, ka mans viedoklis bija nepareizs, ja dzīve (nevis būta toleranti empātiskie pareizie un viedie) pierāda, ka tā ir.
Varu jums abiem ''solagām'' paskaidrot, arī kā toreizējais funkcionārs.😉Nevienu domājošu cilvēku arī tad neietekmēja tāds ''partijas viedoklis''. Tas bija tikai laikrakstu virsrakstiem. Bet tā cilvēki dzīvoja savu dzīvi, bet ideoloģija savu. Varbūt tikai senajos Staļina laikos bija savādāk?
Man vienmēr ir bijis savs viedoklis, laikam tāpēc mani vienmēr ir saukuši par mazo meža dīvainīti (ļoti patīk stulbās anekdotes par ezīšiem un zaķīšiem), varbūt arī tāpēc karjera nesanāca, kā bija plānots.
@aoma, tad saki, kāda jēga vispār kaut ko lasit, klausīties, skatīties, ja nemēģini pārdomāt, paanalizēt, iegūt savu viedokli... u.t.t. ? Tev jau nu labi būtu jāatcerās tos laikus, kad bija tikai partijas viedoklis.
Ja ir redzētas citas filmas ar galvenās lomas atveidotāju, tad šī īpaši ne ar ko neatšķiras. Vienīgi drēbju vairāk, kas mazliet izbojā atmosfēru.
Vienīgais "+", uzzināju ko nozimē vārds Prompt. Protams, varēju pajautāt @AndrisBBvai kādam citam IT speciālistam, bet sakautrējos.
Diezin vai. Ja nu tad, kad krievi paši izies.
Bet man tomēr šķiet, ka kaut kas tur ar to degvielas krīzi nav kā vajag - lielais pizness, ne visi, bet liela daļa galīgi nav apmierināti ar situāciju. Pasarg dievs, nosaukt viņus par labajiem krieviem. Ja viņu piznesam netraucētu, viņi būtu ar mieru visu pasauli nonest.
Šorīt gan pa to npz Krasnodaras apgabalā skaisti uzdeva. Ar to otru īsti nevar saprast, cik nopietni.
Vēl par otru karsto punktu - šodien pavīdēja ziņa, ka Izraēla atzinusi armēņu genocīdu. Erdoganam tas varētu būt trakāk, kā iebāzt pakaļā iskanderu un izšaut.