@aoma, tad saki, kāda jēga vispār kaut ko lasit, klausīties, skatīties, ja nemēģini pārdomāt, paanalizēt, iegūt savu viedokli... u.t.t. ? Tev jau nu labi būtu jāatcerās tos laikus, kad bija tikai partijas viedoklis.
Ja ir redzētas citas filmas ar galvenās lomas atveidotāju, tad šī īpaši ne ar ko neatšķiras. Vienīgi drēbju vairāk, kas mazliet izbojā atmosfēru.
Vienīgais "+", uzzināju ko nozimē vārds Prompt. Protams, varēju pajautāt @AndrisBBvai kādam citam IT speciālistam, bet sakautrējos.
Diezin vai. Ja nu tad, kad krievi paši izies.
Bet man tomēr šķiet, ka kaut kas tur ar to degvielas krīzi nav kā vajag - lielais pizness, ne visi, bet liela daļa galīgi nav apmierināti ar situāciju. Pasarg dievs, nosaukt viņus par labajiem krieviem. Ja viņu piznesam netraucētu, viņi būtu ar mieru visu pasauli nonest.
Šorīt gan pa to npz Krasnodaras apgabalā skaisti uzdeva. Ar to otru īsti nevar saprast, cik nopietni.
Vēl par otru karsto punktu - šodien pavīdēja ziņa, ka Izraēla atzinusi armēņu genocīdu. Erdoganam tas varētu būt trakāk, kā iebāzt pakaļā iskanderu un izšaut.
Mūspusē zoli četratā sauca par "galvām" - manis minētajā kreicenes variantā pietika, ja sākumā savāc acis, pēc tam nodod pa trumpām, bezstiķis garantēts.
Zolē ar divām trumpām vari arī nebūt lielais.
Piektdien līdz mums atnāca The Wow! signāls.
Lieliski tur ir viss.
P.S. Muse jaunais albūms, skatījos ar video, baudījums gan ausīm, gan acīm.
Laikam šis ir un paliek mans favorīts no šī albūma.
Man jau bija tādas aizdomas. Holivuda ir sevi izsmēlusi. Visas labās filmas ir uzfilmētas, visu Transformeru, Supermenu, Indiāņu Džonsu, Mārvelu un citu darbu laiki ir aiz muguras, kā arī paši aktieri ir novecojuši.
Tagad lai uztaisītu ko jaunu, nākas piesaistīt īstas pieaugušo filmu zvaigznes.
P.s. filmai ir negaidītas beigas (bet ne tādas, kā jūs padomājāt, vecie kārumnieki).
Kreicenei pamatā tā pati zolīte vien ir, tikai pāris nianses, esmu spēlējis, bet ja godīgi, neatceros. Tā laika kāršu partneri sen jau visi spēlē visticamāk, ne jau Ēdenes dārzos
Atcerējos - spēlē četratā, bet pāris ir tie, kam ir pīķene un kreicene, bet to uzzina tikai spēles beigās, katrs vāc acis individuāli.
Sanāca RAM atsevišķi notirgot, tāpēc visu izkruvēju un tirgojas pa detaļām. Oriģinālajos iepakojumos. Viss perfektā stāvoklī. Kaut kas runājams arī cenās.
Es šodien aizgāju līdz dārza mājai, kur stāv sievas ritenis, izrādās, riepas pamīkstas, jāvelk no opeļa ārā kompresors, bagāžnieks piekrauts, atmetu ar roku
@markei_v2, par bērnu krēsliņu stiprināšanas variantiem, iekrita acīs šis, skatos un nesaprotu - tas ir kaut kā uzķibināts uz parasta bagāžnieka, vai tā ir rūpnieciska konstrukcija?
Bilde no aktuāla sludinājuma, nesaku ka tev šo ~2004. meridu vajag, bet varbūt to krēsliņu-bagūzi var dabūt atsevišķi. Vai pats sastiķēt līdzīgu konstrukciju no tā, kas ir pie rokas.