-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 13 biedri, 2 Anonīmi, 557 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Phoner
- krabis
- maize
- inteens
- Tuubijs
- Igors83
- @rmands
- jema
- bedrens
- AndrisBB
- Racer
- base7
- Aigars
-
Biedru statistika
28087
Kopā biedri6787
Bieži tiešsaistēNewest Member
Patv
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pirms dažām dienām atkal nezināmi droni ietriekušies Kosmisko sakaru centrā. Šoreiz Vladimiras apgabalā (KSC Владимир). Sarakstā droši vien ir arī Maskavas apgabalā esošais Skolkovas KSC. Tur starp citu, atrodas dažādu operatora (piem. NTVplus) uplink stacija. -
Šodien tāds patīkams siltumiņš, drusku ž0pa būs rīt (LVGMC un yr.no sola 33, aifona Weather app 31), parīt jau par kādu grādu mazāk, un otrdien un tālāk lvgmc un aifons jau sola atkal ap 25. Norvēģi gan prognozē 29 vēl trešdien, bet arī 29 ir labāk nekā 33. Mums ir sasodīti paveicies salīdzinājumā ar Rietum-, Dienvid- un Centrāleiropas iedzīvotājiem. Es neatceros, kad es tur visur būtu laika ziņās redzējis 35-40. -
Darbnīcā vēl 21 grāds. Tā kā strādāt var.😀 Ja karstums turpināsies vien dažas dienas, tad uzsilt nepaspēs. Kā jau visiem pagrabstāvos. -
Nemānies? Aplikācijā var izvēlēties, ar kuru kontu lietot konkrēto aplikāciju, kontaktu aplikācijas gadījuma var izvēlēties arī "lietot bez konta" - tad sinhronizētie kontakti tiek dzēsti. Vai to var izdarīt arī pirms konta pievienošanas (un vai ielogošanās brīdī tur nekas nepamainās) - nav ne jausmas, nav vairs man "pikseļa bez konta". Ir arī aplikācijas, kur tā nevar - lietojamas tikai ar kontu (kalendārs, keep, drive u.c.). Citu veidu, kā atslēgt kontaktu sinhronizēšanu (pirms tie jau nosinhronizējušies), neatradu. Gan jau atkarīgs arī no konkrētās kontaktu aplikācijas. -
-
ja nu tikai sava prieka pēc, bet tā baigi nav vajadzīgs. kakls rokas, pakaļa, kājas jau pieradušas pie braukšanas, atliek tik gaidīt startu un padomāt ar ko bunkuru piepildīt bauciena laikā , lai ir komfortabli.
-
-
-
-
Šodien radās vēl viens variants- oriģinālo stiprinājumu neaiztikt, lai tas paliek kāds ir. Kad bērns nesēž krēsliņā, tad ir 1.5cm šķirba starp krēsliņu un riepu, ja piepaceļ, tad var dabūt ap 3cm šķirbu. Bērns apsēžas, krēsliņš beržas pret riepu. Doma nopirkt negulējamu bagāžnieku pēc augstuma un iemānīt starp riepu un sēdeklīti, lai bagāžnieks ir kā ierobežotājs un neļauj noliekties līdz riepai. Mazajam noteikti nebūs tik komfortabli, nešūpos nelīdzenumos, bet viņu turēs gan oriģinālais stiprinājums, gan bagāžnieks. -
-
Vareni pamīts kopš svētkiem laikam būs jūnijā 1000km. Uztaisīju aļika keidžiem somām gumijas siksnas lai var viegli noņemt /uzlikt dakšas somas. jo tās savelkamās siksnas nav ērtas. Tests izturēts. Izbraukāta vidzeme/latgale...grantenes, džungļi un asfalts..plikās riepas tika labi galā -
Man vakar uz viena pixel 7a vajadzēja ar savu kontu ielogoties (googles supports tā sagribēja). Tak to, šķiet, bez kontaktu pārnešanas nemaz tik viegli nevar izdarīt - kā ielogojas kontā, tā nākamajā sekundē visi kontakti jau ir telefonā. -
Līdzīgi - POCO F4 GT , pierasts , ātrs , atkal kontaktus pārnest nevelk , nu batereja gan katru vakaru jāuzlādē . -
Nav jau totāls idiots. Man nepatīk AS (Šķēles satelītpartija), un Kulbergs arī ir ar niansēm. BET. Viņš LVM kiberuzbrukuma sakarā bija ierakstījis gaaaaaru, diskutabli kompetentu ierakstu tvitterī. Nekas neparasts. Līdz pēdējai rindkopai. Sāku balsī skaļi lamāties. Viņš atvainojās. Sabiedrībai. Kaut kas tāds, kas mūsu politikā ļoti pietrūcis. Piem, atklājot jaunos vilcienus, ministram vajadzēja sākt ar atvainošanos, ka tas notiek tikai tagad, nevis pirms 10-20 gadiem (kā vispār bija oriģināli paredzēts). Skaidrs, ka tas ir priekšvēlēšanu PR, bet - sasodīti labs. Pat uz mani gandrīz strādā. -
Jaunais premjers saka, ka RailBaltic un Airbalticam būs būt. Tā ka satraukumam par pazušanu pagaidām nav pamata. -
jlopatko · Ierakstīts
CPU: Intel Core i5-12400F RAM: 32Gb DDR4 kit of 2, 3600Mhz Lexar Gaming SSD: 1000Gb, M.2, Kingston Gen 4.0 up to 3500Mbs GPU: Geforce RTX4060 8Gb OC, 128bit, GDDR6 MB: Gigabyte H610M K V2 PSU: 700W, 120mm cooler, Active PFC, 80+, Xilence RedWing Cena: 650 Eur Diezgan sen nekas uz šī nav spēlēts, tikai lietots discords un youtube, un tas pats ļoti minimāli, jo ir vēl cits PC ko lietot. -
72 miljoni ir konkrēts skaitlis, VID neuzrāda parādu, tātad AirBaltic ir šīs iemaksas veicis. Ja viņu nav, tad tie ir tevis tajā skaitā iztērēti. Tavi argumenti kā močīs krievus un kā tehnoloģijas pacels Latviju ir priekš kaķiem. Šis ir konkrēts fakts un šos miljonus nav kas kompensēs.
-
Vīri, taču cik ir gadījumu, kad vecis izkrīt pa augstceltnes logu un lupatās, bet telefonam ne vaina.😀 -
Ap to laiku man bija Motorola V2288 ar plastmasas "case", kuru varēja aizāķēt aiz siksnas. Vienreiz, skrienot pa kāpnēm, ar kāju kaut kā atkabināju to telefonu, šis nokrita kādus 6-7 metrus uz leju (nevis noripoja pa kāpnēm, bet pārvēlās pāri pakāpiena malai), atsprāga bateriju vāks, visas trīs baterijas aizlidoja katra savā virzienā. Nu neko, saliku visu kopā, turpināju lietot. Šķiet, reti kurš tagadējais telefons to izturētu. Nu nav tik traki, kaut kāds Xiaomi tak nokalpoja 5-6 gadus, kamēr nepienāca liktenīgais (kārtējais) kritiens. Pirms tam arī citi ne-googles telefoni kalpoja daudzmaz OK. Nu jā, vēl no googles telefoniem bija Nexus One - pikseļu "sencis". Tam arī Google (vai HTC?) bija pamanījušies hardwarisku problēmu iebūvēt - izslēgšanas poga visiem pēc kārtas daudziem (tai skaitā manējam) beidzās nost, bieži vien pirmā gada laikā
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-