Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   8 biedri, 0 Anonīmi, 402 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • Jurkins
    • nnoname
    • spameris
    • markei_v2
    • xp
    • locoone
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

28084
    Kopā biedri
    6787
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Da pričom tur kontingents? Mani fascinē pieņēmums - Air Baltic "eto naše vsjo". Nebūtu Air Baltic, dzīvotu mēs visi alās un ceptu mamutus uz ugunskuriem. Nu nav mums Latvijas kuģniecības. Nu un? Nav mums Liepājas metalurga. Nu un?
    • markei_v2
      Esmu prom no Rīgas kopš pagājušās piektdienas. Toreiz noskatīju to zaļo skotu, kura laikam vairs nav, bet sapratām, ka auto jau pārpildīts bez variantiem atrast vietu velo, pat noņemot riepas + vēl jautājums par bērnu sēdeklīša derēšanu bija neskaidrs. Šodien starp citu nobraucām velo braucienā ar ģimeni 37km. Sievai pirms tam nomainīju vecajam velo ķēdi, sāka ripot daudz patīkamāk, vairs nesūdzas, ka grūti mīties- vecā ķēde bija tāda stīva, kaut gan ik pa laikam eļļota + izdilusi arī jau bija. Bet tāpat gribētos citu velo sievai, kaut gan tagad šis ripo labi + to SRAM7 (kas man īsti nepatīk) biju kkad pa rudenim pārjaucis un ātrumi tagad slēdzas tīri OK.         Start citu iespējams ir variants kā to bērnu sēdeklīti uzlikt manam velo- atradu tirgošanā cita veida stiprinājumus (plānos) un ja sava esošā biezā dubultā stiprinājuma vietā lieto divus plānos, varbūt ka sanāk un der. Manam velo sēdeklītim stieņi ir diametrā 12mm. Jāpamēģina atrast kādi diametri plānajiem stiprinājumiem, bet doma sekojoša:     
    • hehe
      Atvaino, darbam gaisā uz darbu dodas ar lidmašīnu kā darba autobusu, attālumiem un tautībām vispār nav nekādas nozīmes, kontingents šajā nozarē ir raibu raibais jebkurā kompānijā.
    • Jurkins
      Šodien zvans no citas kompānijas... mēs jums par 1 eiro piedāvājam kaut kādu tur... laikam 65 collu TV . Bet kopā ar go3 par tik un tik eiro mēnesī. Nē, nu tas jau nekas, ka jums jau ir viens go3... da pļa, joptvai kuru es ieslēdzu vienu reizi, lai saprastu, ka man to sūdu nafig nevajag, bet bija jāņem ... un vēl vienu numuru ar simkarti, kura guļ čūskās neatpakota, jo nakuj man nav vajadzīga, lai par to pašu cenu dabūtu sev vajadzīgo parasto TV  + netu. Tas ir kaut kāds efektīvais marasms?  Hujeju, nez ko piedāvās pēc nedēļas.
    • Jurkins
      Nez, man kaut kā čujs saka, ka krievānijā kaut kādi spēki izmanto Ukrainas rezultatīvo naftas pārstrādes rūpnīcu defragmentācijas procesu un mākslīgi saasina degvielas krīzi. Šķiet, ka burka zirnekļiem kļūst aizvien mazāka. Un tad šodien nomirst viens no konsekventākajiem putina līdzgaitniekiem - S. Ivanovs.
    • Jurkins
      Izrādās, ka bekapi nav cietuši. Nez, vai noveicās? 
    • aoma
      Nokia 5110 bija neiznīcināms telefons, zvanīja pat, kad pa pāli bij iekritis Abavā, par laimi, seklā vietā 
    • aoma
      "Progresīvos" no sliedēm izsist ir grūti - vienmēr būs kaut kādas atrunāšanās un murmulēšana par kaut kādiem mistiskiem miljoniem, kas teorētiski varētu iekrist valsts kasē, bet praktiski līdz tai nenonāk. 
    • Jurkins
      Ja ne AB, tad tie cilvēki nestrādātu un nemaksātu nodokļus. Nav ienācis prātā, ka varbūt būtu kāds cits sektors attīstījies, un ja nu tur tie skaitļi vēl lielāki sanāktu? Un nevajadzētu ik pa laikam budžetu patukšot. Jā, protams, var jau būt, ka būtu aizbraukuši sēnes lasīt.
    • Tuubijs
      Binary gadijumā pat Nokia 3310 izbeigtos pāris mēnešu laikā.
    • hehe
      72 miljoni ir tā "peļņa". Ir lielāki nodokļu maksātāji kā CircleK vai Maxima, bet tas ir uz PVN rēķina. Šādi var būt un var nebūt, būs citi kas šos aizvietos, maksātais PVN to neietekmē. Zaudējot AirBaltic flotes reģistrāciju šie 72 miljoni tiek zaudēti automātiski un NEATGRIEZENISKI.
    • aoma
      Vēl kāds tic, ka ar lidmašīnām un bāņiem valsts kaut ko nopelna? Mums te 23. jūnijā nobrauca garām "jāņu vilciens", nepaskatījos gan, vai bij nopušķots ar meijām. Tagad atkal ilgs klusums. 
    • ggg97
      Kārtojot krīzes somu nāksies to iekārtu iešņaukt. Bet nav jau obligāti.
    • e = d
      Un, kāda jēga no tā, kas velk pāri pusplanētai, ja iedzīvotājiem nav iekārtu? 
    • hehe
      Trenējas. Ieraudzīt naudu tam prasa https://ticketshop.lv/lv/events/10276
    • ggg97
      Tehnoloģijas var izslēgt, tā pat, kā Latvijas mežus. Un tad paliks tikai tas, kas gaisā. FM diemžēl velk tikai līdz "tuvajiem krūmiem".
    • hehe
      Reku konkrēti skaitļi. Ne Ryanair, ne Wizz pat ja arī aizvietos lidojumus no Rīgas NEKAD šo nemaksās, 72 miljoni. Tas ir vienā gadā, no 2025.pārskata:   • EUR 48 miljoni sociālās apdrošināšanas iemaksas (darba devēja un darba ņēmēja daļas), • EUR 23,9 miljoni iedzīvotāju ienākumu nodoklis, • EUR 0,15 miljoni tika samaksāti citos nodokļos   Algas, lidmašīnu skaits, apkalpes, tas viss pieaug. Par 2026. lieku uz 90 miljoni VSAO.
    • M@R$$
      Nu jau būtu tāka laiks, "bišķiņ" tehnoloģijas mainījušās, saproties...
    • versatile
      Up. Pārdotais izņemts.
    • 138
      @markei_v2 un @Pukinens, izdevās atrast kaut ko savām dāmām pa prātam? Labi dīli ilgi negaida, abi zaļie un silikātķieģeļu Giant ir prom. Šis Specialized gan vēl karājas:  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...