Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 1 Anonīmi, 1942 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• oxygen
    • AndrisBB
    • alusbundza
    • 2it.lv
    • Aigars
    • base7
    • markei_v2
    • e = d
    • xp
    • Rudiger
    • Jainit
    • Igors83
    • Prodigy
    • Athlons
  • Biedru statistika

28075
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Tā  jūsu sērga tikko noslēdza labu līgumu ar irānu 🥹 Vai kurš to izdarīja?   Nu tā tīri intereses pēc, jums labējiem un taisnajiem ir kāda atruna?
    • markei_v2
      Šodien pamēģināju uzlikt un atcerējos kāpēc nederēja- ja uzliek tur, kur tagad uzlikts, tad velo krēsls guļ uz aizmugurējās riepas. Augstāk uzlikt var tikai ja likt uz sēdekļa štoka, nezinu cik prātīgi un droši.      
    • Jurkins
      Uj, vēl pabojāšu dzīvi toleranti empātiskajiem 🤣.   Nu redz, tas kādas gaudas sāk skanēt no progresīvajiem muklājiem, nozīmē, ka kaut ko Kulbergs dara pareizi.  Bet jāņem vērā, ka jenotība, nacionāļi (pļa, kādi tur nacionāļi pa lielam) un zzs izmantos katru viņa kļūdiņu. Nu jā, un ar vislabākajiem nodomiem jau nevar izdarīt visu kopā ar iepriekšminētajiem "partneriem". Bet nu... tas, kas notiek tagad, man patīk. Ceru, ka notiks vēl daudzas lietas, kas man patiks.    Bat jā, man jau pirms laba laika izskatījās, ka rudenī mana balss tiks AS. Un droši vien tā arī notiks.
    • AndrisBB
      CX jau laikam pēc noteikumiem nevar būt platākas riepas par 33mm. Pedāļu rumba ar krietni augstāka parasti (lai nesitas pedāļi pret zemi asos līkumos), attiecīgi velo tāds nestabilāks. Rāmis veidots tā lai vieglāk uz preca uzmest un skriet, fakstiski nekad nebūs nekādas stiprinājumu vietas, utt.   Īsumā, pārāk daudz visvisādu specifiskai gonkai domātu ierobežojumu/knifu, kas padara to velo nu tādu, ne pārāk optimālu ikdienas lietošanai. Varbūt 'tautas klases' CX reizēm mazliet lietojamāki.
    • alusbundza
    • AndrisBB
      Nekur jau tu tālu ar viņiem neaizbrauksi, tipiski 50 - 100km (Eko režīmā). Pēctam min to lieko svaru, un 10 - 15kg liekais svars ir krietni jūtams. Ieliec 'sporta režīmā' un jau 25 - 50km. Un tas ar 800Wh aķi (gandrīz lielāko ko Bosh tirgo).   Tāka tieši pretēji, ebaiks OK, ja nekur īpaši tālu nebrauc 😂  50km kas tas par tūrismu? tas tāds rīta izbrauciens, tiem kas regulāri brauc.
    • jacobs
      Vēl jau tikai pirmos kilometrus šamais skrien.😉
    • alusbundza
      Neesmu lasījis, ko iepriekš sabakstijuši, bet manu prāt Kulbergs ir labākais premjers līdz šim, ceru, ka pēc vēlešanām paliks amatā Es par apvienoto sarakstu balsoju, un balsošu
    • alusbundza
      Oo @AndrisBB arī vēl te ar huijņu nodarbojas! Progresivajiem pakaļu laiza ?
    • alusbundza
      Čau veči?, kā iet jaunībā ? Jurkin, tu vēl dzīvs?
    • osscar
      Kas ir tālāk🤪kalnos ok vieglāk,bet tas velo sver daudz ..ja vēl jāstumj kalnā..ok cilvēkiem ar veselības problēmām un pebsionāriem gan jau ok
    • e = d
      Tūrismam vislabāk ir elektriskais. Krietni tālāk var aizbraukt. 
    • xp
      Es arī vēlos graveli. Bet no MTB uz graveli būs manāmas izmaiņas. Haips man liekās ir netā. Dzīvē tāpat pārvarā redzu ar MTB braukājam. Es jau vairāk domāju gravel kā 2. velo ņemt, bet zinu, ka tad ar MTB faktiski nebraukšu un to pārdot arī netaisos par kapeikām
    • Koala
      50mm un uz augšu ir šī brīža haips. Tas nav "galvenais,kas vajadzīgs". Lielākā daļa rāmju atbalsta max 40/45mm aizmugurē. Nereti faktiski var ielikt 5mm platāku kā ražotājs norādījis, bet jārēķinās ar blakus(d)efektiem.
    • osscar
      Tikai ja tūrismam, tad teiktu ka jaskatās tāds kam ir bagāžnieka stiprinājumi ..jo ja nav tad vai nu kolhiza variants vai baikpakinga somas kuras ne katram patīk
    • ju
      Ja ir jau pieredze ar CX, tad apmēram tas pats. Standartā gan grāvēliem, šķiet, relaksētāka uzsēde, CX biku agresīvāks, tuvāk kādam šosejas velo, lai gan tiem arī mēdz būt dažādi. Galvenais, jau, ka grāveļiem var resnākas riepas uzlikt. Piem. manam CX, ar kuru braucu jau gadus 10 (noirku pirms tā grāveļu haipa), nevar ielikt neko resnāku par 35mm, un tieši aizmugurē, priekšā vieta ir kam vairāk. Gadās arī grāvēli, kam neiet nekas platāks par 40mm, tur jāskatās, bet vajadzētu normāli vismaz 50mm iet. Galvenais jau ir, ka grāvelis ir visēdājs, tāds ļoti labs tūrisma velo.
    • locoone
      Ņemot vērā, ka tanku dzīves cikls tur reti izvelk līdz pirmajiem krūmiem, tad vajadzība pēc ilgmūžīga dzinēja droši vien arī nav.
    • Legacy Sat
      Ir.  TEF Guide - Receivers
    • Jurkins
      Zināmā mērā interesants video. Kas atstāj mieles? FP7.x kā paretraķešu patriota aizvietotājs? Ja godīgi, esmu biku "uzkāries" 🤣. Parasti šis jūtūberis muļķības nerunā. Tātad... kas atšķir pretraķešu patriotu pac-3 (nevis pac-2) no praktiski visām citām, kas ir ukraiņu rīcībā? Tā ir hit-to-kill. Tās vidusdaļā atrodas 180 maziņi cietā kurināmā raķešdzinēji. Tāpēc tā ir spējīga trāpīt adatas acī. Atklājas, ka FP esot S-400 raķetes klons. Un vienā brīdī čoms pasaka, ka S-400 šī 48N6 raķete esot gandrīz tikpat laba kā pac-2.  Bet pac-2 pret balistiku nestrādā.  Pļa, ko lai tagad klausās.   Jā, bet tā gribētos, lai šis būtu patiesība.
    • Jurkins
      Velns, kādi jūs te inteliģenti.🤣 Varēja vieglāk izdrāzt gan jau, piekusis bija, sanervozējies, tāpēc nepretojās.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...