Zināmā mērā interesants video. Kas atstāj mieles? FP7.x kā paretraķešu patriota aizvietotājs? Ja godīgi, esmu biku "uzkāries" 🤣. Parasti šis jūtūberis muļķības nerunā. Tātad... kas atšķir pretraķešu patriotu pac-3 (nevis pac-2) no praktiski visām citām, kas ir ukraiņu rīcībā? Tā ir hit-to-kill. Tās vidusdaļā atrodas 180 maziņi cietā kurināmā raķešdzinēji. Tāpēc tā ir spējīga trāpīt adatas acī.
Atklājas, ka FP esot S-400 raķetes klons. Un vienā brīdī čoms pasaka, ka S-400 šī 48N6 raķete esot gandrīz tikpat laba kā pac-2. Bet pac-2 pret balistiku nestrādā.
Pļa, ko lai tagad klausās.
Jā, bet tā gribētos, lai šis būtu patiesība.
Vispār jā, ir divas versijas par to domu
Lūks 15:7 — "lielāks prieks debesīs par vienu grēcinieku, kas atgriežas..."
Metjū 18:13 — "gans vairāk priecājas par atrasto pazudušo avi nekā par tām, kas nebija nomaldījušās."
Ne gluži, bet tuvu
"Tāpat būs lielāks prieks debesīs par vienu grēcinieku, kas atgriežas, nekā par deviņdesmit deviņiem taisnajiem, kam atgriešanās nav vajadzīga."
Bailes, ka grēcinieks būs savā ceļā šleseru atradis
Nu es arī esmu vate, jo nekad neteikšu "WoW, cik forši, Rīgā praids".
Jā, un melnos vispār un islāmistus konkrēti es negribu redzēt un uzskatu, ka uz robežas vajag šaut.
edit: pļa, vienmēr aizmirstu piebilst, ka man ārprātīgi patīk Šostakoviča 2.valsis.
Kastīte ta varbūt oriģināla, bet kur viņi firmwāri ņēma?
Nav gadījumā no PE5PVB projekta? Viņi tak paši to piemin (un firmwārē redzams), tāka jā - atvasinājums.
Uzlikt ESP32 + NXP DSP radio čipu uz PCB jau nav liela māksla.
Brīnos par tiem, kas uzskata, ka vati joprojām var izmantot kā tamponu visam. Kas skolā mācījās ķīmiju, zinās, ka no kokvilnas sanāk arī šaujampulveris.
Cik ilgi Tu kladzināsi par to krievu pasauli? Kāds te sakars ar krievu pasauli? Aizmirsi no rīta no gultas kāpjot pateikt - Tramps SUKA?
Progresīvie ir kreisie. Bet kreisie ir sērga. Vienu reizi jau kreisie dabūja vienu lielu valsti. Nepietiek? Un kurš tur ir normāls? Švauksts, Prapis vai Briškens? Šuvajevs varbūt. Vai tupā Antoņina. Sorry, tupa viņa nav, dzīvojot daudz labāk kā toreiz, kad nebija politikā. Dabīgais Bezintelekts Kotello? Vai Kleinbergs? Kafijas magnāts 🤣 Staķis?
un pa to laiku visādu kalibru juristi vārīsies par nodokļu 😉 naudu.
Čau, Gestāp!
No CX pārsēžoties uz gravel, droši vien, tik ļoti savādāk nejutīsies kā no MTB uz CX. Bet, ja ir vispārējs noskaņojums pamainīt velo, tad kāpēc gan nepamēģināt gravel. Haips ap to ir vienkārši līdz riebumam liels, jā. Es ilgi "domāju" un "skepsēju", bet sagadījās neplānots likteņa grūdiens un rezultātā - esmu sajūsmā. Man tas deva sava veida otro elpu velosekasam 😅