Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 1 Anonīmi, 548 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• uldise
    • base7
    • jacobs
    • Gestapo
    • oxygen
    • markei_v2
    • deboshieris
    • 138
    • kaads
    • StaRkiJs
    • osscar
    • kurtka
    • Lietotajs93
  • Biedru statistika

28071
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Patv
    Newest Member
    Patv
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• oxygen
    • 138
    • base7
      Radio ziņas. Lietuvas pilsētā Visaginā konkursā uz vietējo radiofrekvenci (FM93.2) laikam uzvarēs radiostacija "Relax FM". Viņa bija vienīgais pretendents. Starp citu, šī pilsēta atrodas ne pārāk tālu no Daugavpils, un tā kā Latvijas "Relax FM" Dpilī nav uztverama, tad tagad varēs klausīties leišu versiju.  https://relaxfm.lt/    
    • 138
      Ļoti slikta doma. Vissliktākais lietotu velo veikals Rīgā. Brauc uz lombardiem, uz Velodepo, uz Rixie, ja lietotu. Ja jaunu lētu, noteikti nepērc Gust un jebko Vienības gatvē.
    • kaads
      nu skarbam ceļam 2x ir labs  
    • AndrisBB
      Jautājuma iesākumā jau tika minēts ka ātrumus nevajag un MTB arī negrib. Bet te 3x kā osscar saka. Kam gribās slēdzelēt to 3x? Pat 2x?
    • osscar
      bet ja viegla dāma, domāju nekas traks. vienkārši tur upgrade iespēju nebūs nekādu. 
    • osscar
      es teiktu ka 3x7 ir slikta izvēle - jo nav kasete bet  uzskrūvējamā ....labāk skatīties vismaz 8 ātrumu
    • markei_v2
      Vēl doma aizbraukt uz Bruņinieku 73, tur daudz izskatās, ka ir.  
    • markei_v2
      Kādas domas par šo: https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/female/bkifcg.html        Man tikai šaubas vai tam rāmim varēs pielikt bērnu sēdeklīša stiprinājumu.
    • markei_v2
      Bijām veloDepo, tur tas rozā, uz kuru arī te ielikts links, bija daudz maz OK, bet pārāk mazs izmērs. Citi nopūsti ar krāsu, ka pat ātrumu stikliļi aizkrāsoti, Redz, ka apakšā viss saburbis, pat ar smilšpapīru nav noiets, bet krāsa pa virsu viss uzkrāsots.
    • 2it.lv
      Saprotu, ka nekas sarežģīts, tādēļ vajadzīgs kāds, kas to varētu izdarīt (vismaz lodāmuram jābūt, man, piem. nav).
    • Dexs
      Esmu strādājis ar zīmoliem, mārketingu un tādām lietām. 100 pakas par ko tādu ir okei (pieļaujot, ka aizmugurē ir izstrādātas visas manas iepriekš nosauktās lietas). Un brendu jau nemaina katru gadu. Kādus 5-10 gadus gan jau šis būs, un tad, kad šīs izmaksas sadala uz šiem gadiem, tā ir viena mēneša alga valdes loceklim, vai pāris darbiniekiem. Nu nav tās lielas izmaksas. Vienam Eirovīzijas konkursam (lai mēs tur kko aizsūtītu) tās pat ir vairākas reizes augstākas. —-   Vispār nedaudz sajūta, ka te esmu Delfi komentāros iebridis. Esam tomēr tehnisks un domājošs forums, saņemās (jā, Marss, skatos uz Tevi).
    • Jainit
      kaut kur lasīju, ka tos 3 Eur lielie tirgotāji (Ali , u.c.) iekasēs tāpat kā PVN.  Ja ir papīri (invoice) kur redzams, ka esi nomaksājis VAT pirkuma brīdī, tad problēmai vajadzētu būt minimālai.
    • M@R$$
      Emm, ko palaidu garām? LSM melnbaltie burti pa 100 pakām? Ā nē, viss pa vietējo modi.  Apgūstam līdzekļus. Žēl vienīgi, ka man neviens neprasīja. Varētu uzkrāsot varavīksnes krāsās, tā sacīt jāsaka, bonusā.
    • base7
      Šis būs lielākais notikums LTV/LR kopš laikiem, kad LTV2 pārtapa par LTV7. Toreiz gan troksnis bija mazāks, jo internets nebija visiem pieejams. Labākajā gadījumā kāds varēja aizsūtīt sašutuma pilnu vēstuli uz pašu televīziju vai Lauku Avīzes redakciju.
    • Gestapo
    • hehe
      Tā tas ir ja starp veikalu un VID ir tāda vienošanās. Var strādāt un var nestrādāt, kā nu veikals un VID vienojušies. Pirktu 1.jūlijā kad ar papildu nodokli 3€ kas nav PVN nonāktu tieši šādā pašā situācijā pat ar pirkumu par 1€.
    • binary
      Nē, pirmais maksājums no manas puses bija apmaksa. Pārdevējs iekasēja no manis nodokli, es to samaksāju. Ar to manai atbildībai būtu jābeidzas. Apmēram tas pats, kas ar PVN pie veikala kases. @hehe, tu te vairākkārt IOSS pieminēji. Čatiņam ir citāds viedoklis - IOSS strādā derot lētajām pakām.
    • msp
      Ar tuvojušajiem Saulgriežiem!:    
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...