-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 674 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Freezum
- jacobs
- AndrisBB
- kava
- deboshieris
- Lin
- binary
-
Biedru statistika
28067
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Patv
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Labs sildītājs aukstajiem ziemas vakariem: TH-42PV60EH. Kam nav slinkums braukt pakaļ uz Daugavpili. https://m.ss.com/msg/lv/electronics/tvs/plasmic/fxobx.html -
-
@Pukinens ieskaties PZ kastē, 3 dienas jau vēstule tur karājās nelasīta... 😏 -
-
Nē, nekļūdos. Man nudien tēriņi "ieplānoti" vairākiem gadiem uz priekšu - nevaru tā vienkārši mētāties ar "simtiņu šur, simtiņu tur". Un ļoti daudzi nevar. Un tā "simtiņa" vietā vari likt arī "štuku" vai jebkuru citu summu. Ja dikti to kapeiku mīlētu, tā pasūtījuma nemaz nebūtu. Iztiktu ar to, kas pirms gadiem 15 tika iepirkts. -
Pašlaik mani fascinē ņemšanās par lāčādu, kuras īpašnieks vēl tālu mežā - "ukraiņu balistiku FP-7 un FP-9". -
-
Kļūdies, tāda vienkārši ir mana dzīves filozofija un, tici, tā strādā. Man vienmēr beigās sanāk, kā tā krievu teicienā: Kaut kur mēs zaudējam, bet kaut kur arī atrodam.😀 -
Vispār jau šis raksts nav paša Soloņina viedoklis. Es arī dažas dienas pirms kara sākuma teicu to pašu. Nevarēju iedomāties, kā var uzbrukt, ja nav vismaz 3-5 kārtīgs pārspēks. Saprotu, ka ieraudzīji kiriļicu un uzreiz sfinkters iesāpējās. -
Boņs · Ierakstīts
Sagribējās paspēlēties šais grūtajos laikos - vajadzētu AMD videokarti ar vismaz 8GB DDR6 un x16 - tā tiks darbināta uz Xeon E5 2643v4 ar PCIe 3.0 Linuxā. Prātā nāk RX5700(XT), RX6700(XT) un RX6800, pārējie GPU laikam diez ko neieliksies 100-250 EUR budžetā vai diezko neskries uz 1440p. Ja kādam kas tāds krāj putekļus vai gaida apgreidu, tad lūgums iemest cenu PM. Droši var piedāvāt, ja kādu citu sarkano modeli esmu palaidis garām - zaļos gan laikam nē. -
-
Šis jā, jau no kara sākuma kaut kāda debila glorificēšana. -
Puiši, nevajag tik principiāli mīlēt kapeiku un dzīve izrādīsies daudz vienkāršāka.😀 -
Atkal kaut kāds krievu propagandists - drisējs, kurš izliekas par labo krievu. https://newizv.ru/news/2022-02-13/mark-solonin-vtorzheniya-v-ukrainu-ne-budet-ni-vchera-ni-segodnya-ni-zavtra-345974 -
Manuprāt, ļoti interesanti... progresīvajiem atkritumiem sāpēs savelkas sfinkters. -
Pārdevējs būs pielicis kaut kādu štata nodokli, par kuru tev tagad vēl PVN būs jāmaksā. Protams, ja būtu invoice no pārdevēja, tad nevajadzētu zīlēt , bet tā lai veicas ar DHL un PVN atgūšanu. Būs jautri! -
Nu un ko tad godājamais čukča @Jainit ar to vēlējās pateikt? Man tā "alternatīvā shipping metode" (neko citu kā Expedited Shipping ar DHL par $42 nepiedāvāja) rezultējās ar to, ka "VAT fee" tika "added" dubultā - gan pirkuma brīdī, gan pie saņemšanas. "Samaksāts" ir, bet kaut kur ir "noklīdis". Jā, un arī tas ir čakarīgi, jo ikdienā nenodarbojos ar to deklarāciju aizpildīšanu. DHL atsūtītajos "papīros" (Commercial Invoice) viss nav gluži precīzi - ir uzskaitītas 3 pozīcijas par summu, kas ir kāda trešdaļa no kopējās summas. Kopējā summa arī tai invoisā ir norādīta. Papildus jautrībai sūtījums sadalīts 2 daļās, no kurām otra daļa joprojām atrodas kaut kur ārpus Eiropas, un es pat nezinu, vai tā otrā daļa jau ir adresēta man, vai arī vispirms tiks nosūtīta pārdevējam un tikai pēc tam pārsūtīta man (pārdevējs bija rakstījis, ka 1 pozīciju varēs izsūtīt tikai 24.jūnijā). -
Turēšanās pie vēsturiskajiem zīmoliem jaunajai paaudzei liek šos medijus uzskatīt par veco perdeļu kanāliem un ignorēt savā interešu sarakstā. -
Nu priekš tam ir IPTV- es vienkārši patinu tālāk . Nu jā laikam nederēs kas skatās tiesšaitē, bet nav jau sporta mačš. Parasti paskatos kad ir laiks . Par pareizo/nepareizo viedokli- ir vērtīgi paskatīties dažādu lai izvilktu ''vidējo aritmētisko''. Nu ir mūsu žurnālistiem propagandas līmeni. Kad kas pareizas, to izcelt, kad ''pareizie'' dara ne tā , tad noklusēt. Kaut vai tas pats karš Ukrainā. Kad kāds iepīkstējas par korupciju tad mūsējie vai nu klusēja vai teica ka tā esot kremļa propaganda. Kaut to infu deva Rietumi. Beigās... atceramies kādus ''čiekurus'' sašņorēja ukraiņu NEATKARĪGĀ pretkorupcijas daļa. Starp citu vai atceraties ka Zelenskis pirms tā jandāliņa mēģināja šos iegrožot, bet paši ukraiņi izgāja ielās. Paskaties kādu lielos Rietumu ziņu kanālus... rāda dažādus viedokļus. Kaut vai tā filma ( neatceros vai BBC vai DW) kur parāda skarbo realitāti kā Ukrainā savāc cilvēkus karam. Mūsējie ziņu ... laikam pat neiepīkstējās ka Ukrainas Rada laikam tagad sak pārskatīt kārtību. Es saprotu ka karš, bet klaja informācijas ignorēšana arī sak atgādināt padumjos laikus kad bija tik viens, pareizais viedoklis nevis informācija kas dažreiz liekas nepatīkama bet tomēr žurnālistiem jābūt neitrāliem.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-