-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 15 biedri, 0 Anonīmi, 206 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Athlons
- oks
- Elmors-z
- sounDDesign
- ravenhold
- Long John
- Alex30
- Aigus
- Jainit
- Igors83
- TasEsmuEss
- AndrisBB
- AlCohol
- Andris Taurins
- Jurkins
-
Biedru statistika
28059
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Patv
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Es jau sen sapratu vienu lietu. Ja tu esi bomzis un tev pieder bomžstacija, nelien uz Zaķusalu. Sēdi savā Āģītī/Ulbrokā un esi laimīgs. Tornī tevi izvaros un nelaidīs vaļā. Torni var atļauties tikai LR1/2/4/6 (piecinieks nāk no Ulbrokas) vai arī biezās stacijas (EHR, Skonto, Radiotev), Stariņš grab no jumta. -
Par LMT akciju Google Pixel 10a... Cik saprotu, daži ir iegādājušies šo akcijas telefonu. Patlaban ir Pixel 6 Pro, baterija vairs nav pirmā svaiguma... Cik saprotu no atsauksmēm 10a ir krietni lielāks ekrāna spilgtums (~3x). Vai tā ir? Un ilgāks baterijas laiks? Vai ir vēl kādi pamanīti "+ " vai "-"? Paldies jau iepriekš par info! -
Bet kā banka var zināt ka jebkurš cits tavs pirkums ir tevis apstiprināts un legāls? Nekā. Ej uz banku un saki, ka neesi piekritis tam maksājumam vai bloķē karti pilnībā. -
Droši vien ka pēc noteikumiem nevar. (un kartes lasītājs nolasīs datumu un atteiks) Bet abonenti jau mazliet cits stāsts. Plus kā jau teicu kartēm ir mehānisms kā veikals var dabūt jauno kartes numuru, konts jau nemainās. Plus ja karte ir tikai atjaunota, tad nekas jau tai kartei īpaši nemainās, pat PIN kods paliek tas pats un vecā iet kamēr pirmoreiz jauno neizmanto., līdz vecajai termiņš beidzas -
Dažas replikas. Man pašam iet jau 73, kaimiņam, tādam paietiepīgam, raupjam krievu mužikam 78, bet mēs lietojam visus 3 veidus augšminētos metināmos. Šeit jau profi metinātāji netusējās. Un tu jau rakstīji, ka pats arī gribi padarboties, tāpēc pērc vien arī it kā sev un fāterim jau MMA režīms tur visiem tāpat vien būs. Iesācējam nav vēlami tādi aparāti ar ''bij pat TIG funkcija''🙂.''no vienas fazes vairak ka 100A nedabusi'' Viņš jau šeit mums tāds dīvainis.😉Pareizi, dabūsi cik vajag, ja atbilst vajadzīgie parametri: Līnija, pieslēgums un pats aparāts. No Ali nevajag baidīties, bet tur pirkt. Nezinu vairāk, cik tur tūkstošus kopā esmu iztērējis?🙂Kaut kas jau ir nojucis no viņu precēm, bet metināmie ķīnieši(nopirkti tur ar manu iesaisti ir kādi 10) neviens. Lai gan es jau uzreiz tos metināmos un pārējo nedaudz pārtaisu ''pēc sava ģīmja un līdzības'', tad kāda tur garantija vairs.😉 Un nav jau nekāda lielā nauda? Nobeidzot, varu novēlēt veiksmi! Un vēl piebilst, ka tikai mūsu pašu''dzīves filozofija'' ir tā lieta, kura mums rada visas problēmas un nekad nav par vēlu arī to nedaudz piekoriģēt.🙂 -
Vakar tieši braucu garām Āģītim. Tas tornis izskatās pagalam sarūsējis, bet vēl turas. -
Vakar tieši bija filma par Haraldu, vēl dažas dienas var paspēt noskatīties. Pašam ir kolekcijā kādas 30 viņa dziesmas un pat maģa lenta ar 19,5 ātrumu, čomu kompānija aizbrauca uz baznīcu rakstīt, aizveda tur Olimpu, mini skaņu pulti, izvietoja vairākus miķus. Kaut kad vajadzētu to digitalizēt. -
Nezinu, vai tas ko mainīs. Banka viena no lielā LV četrinieka. Gribēju saprast, cik tas ir normāli. Tehnoloģijas taču iet uz priekšu vai uz augšu. Nav jau svarīgi, ko tu krāj. Bet vai ar vecajām kartēm vari arī samaksāt? -
Pateicos visiem par devumu šajā tēmā un it īpaši @jacobs. Vēlos atbildēt uz dažiem komentāriem. Ja tev ir tuvu 80, tad jā. Nav viņš profesionāls metinātājs, sāka vēlu pašmācībā, jo nebija vajadzības, jo vecākais bračka bija metinātājs - cik nu paspēja ierādīt tik ir. Tiksim, max budžets tika iestatīts uz 300 EUR. Vot līdz TIG gan diezvai tiksim. Dažiem vecākiem cilvēkiem ir grūtības ar jaunā pieņemšanu (mozhna, no zachem? (c)). Uz paprovēšanu bija kautkāds poļu Powermat 210 sērijas, ja pareizi atminos. Laikam bij pat TIG funkcija. Līdz šim lietošnā bija šāds brīnums kurš, ja ticēt uzrakstiem, no 1F spēja dot godīgus 300 pad laiku ampus. Tā kā es personīgi nēesmu tēmā, tad man grūti komentēt, bet skatīt sākuma postu par 4 mm elektrodu. Vot tas Ali mani biš biedē... Parasti tur netērēju vairāk kā max daždesmit euro. Vienīgo reizi kad iepirkos uz vairāk kā 100 Eur, devaiss nosprāga pēc dažu mēnešu un pārdesmit reižu lietošanas. Bet tā arī nesaņēmos kontaktēt ar pārdevēju par garantiju. Tāpēc bija doma dabūt ko sakarīgu šepat uz vietas, lai ir 2 gadu garantija un ir no kā to paprasīt. Un ja jau līdz tam esam nonākuši, tad atļausos uzdot blakus jautājumu - kāds ir ņēmies ar aļikā pirktas iekārtas garantiju? Ja jā, tad kādas darbības tika izveiktas un kādi rezultāti?
-
Haralda albūmu krāmu tirgū neesmu pircis, nav viedokļa. -
Esam gan. Bet tāpat kā par Modern Talking man nebija neērti atzīties, ka man nepatīk viņa mūzika un labāk klausos Aldi Drēģeri... nu piedodiet, inteliģenti. -
-
Tante Maša katru dienu ņēma mutē, bet metās virsū ar ieslēgtu putekļusūcēju, kad kaimiņu inteliģents uzprasījās uz minetu. -
Cilvēks, kurš var spēlet ērģeles. ne katrs var. -
Eh, vīri ko vien tik nevar paskaidrot, ja tikai ir kas klausās un tu jūti, ka tie tāpat neko tur necērt. Un tāpat, kas tikai vien nav darīts, it sevišķi agrā bērnība, ja vien tikai vēl spētu atcerēties?😀 -
Mēs viņu esam ļoti maz nemaz dzirdējuši. Pat ne pirāt albumos. -
🤣 Eu, bet zini ko, ja Tavai mīļākajai būtu akadēmiķes tituls kvantu fizikā, nenozīmē to, ka Tu varētu paskaidrot, kas ir Higgsa bozons. -
Es neņirgājos.😉 Man ir zilonis uz auss uzkāpis, neesmu absolūti muzikāls. Patīk roķis, bet... patīk arī Modern Talking, sorry. Un nekad neesmu kaunējies to atzīt, arī tajos laikos, kad Arvīds Mūrnieks uzlika šiem bezgaumības zīmogu. -
Vari jau ņirgāties, bet mana vecāmāte bija mūzikas skolotāja, arī mana sieva pēc izglītības ir tāda. Pats bērnībā spēlēju klavieres, un, lai gan visu mūžu esmu bijis tehnisks ļautiņš, mana izglītība ietver daudz ko vairāk. -
Tā ir stacija, kura jau kādu laiku ‘meklē sevi’. No deju stacijas kļuva par deviņdesmito hītu staciju (Mix FM zelta laiki, kā paši atzīmēja), tad rebrendings uz totālu dance, tad pāriet uz Zaķeni ar visspēcīgāko komercraidītāju, tad atkal pārlec atpakaļ uz Āģa miskasti, tad mistika ar valodām ēterā. Gan jau pēc pāris mēnešiem atkal kaut kas būs.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-