Paskatoties tēriņus pārtikai un citiem veselības veicināšanas pasākumiem, ar AI rīkiem banka mūsdienās vēsā mierā var noprognozēt, ka Tev laiks piestaigāt uz lemon gym.
Viss jau atkarīgs no bankas/veikala. Ja kartei termiņš beidzas, tad Visa/Masterkard vienkārši aizsūtīs jaunās kartes termiņu/CVV pārdevējam un abonents turpināsies.
Bet nu veikals jau var arī iekasēt no kartes kurai termiņš beidzies jau sen. Piemēram Amazons bij pilnīgā mierā ar to ka kartei termiņš jau pus gadu beidzies.
Ja tu bloķē karti, tad jau cits stāsts.
Maz jau ticams ka Visa/Mastercard/Netflixam/Amazona un galu galā bankām būtu īpaši izdevīgi, ja pa pus pasauli, visiem kam kartei beidzies termiņš pēkšņi abonenti tiktu atcelti 😂 Tapēc sistēma ir izveidota tā, lai tā nebūtu problēma
Gan jau esat pamanījuši LMT akciju Google Pixel 10a telefonam. Pie LMT nopērkams par 299 eiro. Akcija līdz 28. jūnijam.
Sev pirms nedēļas paņēmu. Google telefona pieredze bija, patīk.
Ļoti labi iederas zem nosaukuma «labākā truba cenā līdz 400 - 500 eiro»
Pacelšu tēmu.
Vai jūsu banka arī pieņem/apstiprina uz kredīkartes reģistrētos abonēšanas pakalpojumus (tv, mākoņservisu, telefona aplikāciju, parkingos u.c), lai gan kredīkartei ir beidzies termiņš un tās vietā tagad ir atjaunotā karte? Personīgi man bija pārsteigums, ka manā bankā "iet cauri" abonēšanas maksas uz veco karti, kurai ir beidzies termiņš. Tagad nesaprotu, vai manā pakalpojuma sniedzēja kontā vajag atjaunot kartes datus vai arī viss dzīvos pašplūsmā.
Kā banka var zināt, ka tas ir legāls un manis apstiprināts pakalpojums nevis kaut kāds lemon gym abonements, no kura nevar tikt vaļā?
manis minētais VOOL jau kā reiz ir tādu - papildus klapani uz iemnākošajiem vadiem, kas mēra strāvu. un tad attiecīgi no pieejamā apjoma izdomā, ko un kā lādēt auto. nu jā, 6A laikam skaitās tāds standarta minimums. ja ir 3F un kādā fāzē nebūs pieejams 6A, tad uzreiz pāriet uz 1F un izvēlas to F, kurā ir visvairāk pieejams.
Lādējot EV jāņem vērā, ka parati mazākā strāva ko var uzstādīt ir 6A, attiecīgi nevarēs visās fāzēs pa 2A lēnītēm lādēt.
Jāskatās arī kā ir pieslēgts SS, vai viņam ir 3 fāžu kompresors, vai arī 3 fāzes ir tikai kad terbojas ar teniem.
Prakstiski iespējams visizdevīgākis variants ir katram atvēlēt savu fāzi - vienu elektroauto, vienu siltumsūknim un vēl vienu lielajiem mājas patērētājiem.
Automātiskai regulācijai noteikti vajadzēs skaitītāju ievadā, pēc kura tad var vadīt patērētājus.
Kā tieši to darīt, ir daudz variantu no kā arī atkarīgs kādas iekārtas pirkt.
Var atrast gatavus risinājumus (Fronius Wattpilot) vai DIY (HomeAssistant automatizācijas)
Ma personīgi pietiek ar to, ka uz nakti ieslēdz auto lādēt uz 6A, no rīta parasti ir pilns un nekāda aktīva jaudas balansēšana nenotiek (Tas gan pie saules paneļu Neto uzskaites sistēmas priekšrocībām)
vai tad nebija tam pašam VOOL vai tml lādētājiem, kur varēja šo automātiski? tipa lādētājs skatās, cik tīklā ir pieejamā jauda un ar to arī lādē, nu vai arī atslēdz pavisam, ja ir zem limita.. vai arī pāriet no 3F uz 1F, ja kāda no fāzēm ir pārslogota..
Kā šāda situācija izvēršās praksē? Es dzīvoju privātmājā, man ir SS un biržas cena elektrībai. Tas man viss strādā un mani apmierina. Ja es iegādājos elektroauto un arī to es vēlētos lādēt no tīkla zemākās cenas brīžos, tad man būtu divi lieli patērētāji vienlaicīgi. Pielēgums man ir 3F, 20 A. Savulaik atteicos no 32A. Vai var kaut kā sadalīt, ka prioritāte man ir ss patēriņš un pārpalikums tad iet uz EV? Saules paneļu man nav un pagaidām nav arī vajadzība.
Nu, kak to pofig uz šo))) Mans tēvs, kurš joprojām klausās FM radio, kādreiz klausījās arī EHR+ pat testa režīmā, un viņam bija pilnīgi vienalga. Galvenais, lai skan normāla mūzika.