cik maksa tas terauds un udeni vai plazmu izgriezt
1.3Ω kadi 20V paliek vados
elektrodus kurina teju visi buvuznemumi . elektrodiem ir flusis daudz kas nesmade rusas. ir protams MIG/MAG drate ar flusi ari.
Re, ulmaņa taisnās lietas lielākie fani 🌅 nupat nopublicējoši savu priekšvēlēšanu programmu. Cik ironiski, ka tur nu pilnīgi nemaz nav nekā populistiska:
Ulmaņa autoritārais režīms kā risinājums populistisku sīkpartiju pārpilnībai ir kā nodedzināt māju lai novērstu pilošu krānu.
Varbūt viņas radinieki nesēdēja cietumā. Pat Staļina laika bērni savu bērnību atceras kā labu, nu tie, kam vecāki nebija nošauti vai gulagā un kurus neskāra golodomors.
Sižets filmai "Pie bagātās kundzes" ir kā naglai uz galvas, kaut arī tika uzņemta krievu laikos. Var saprast Kārli Ulmani, kam vienreiz tas piegriezās. Tagad runā visādi, bet mana vecāmāte to laiku atcerējās kā labu - skolmeisterienei šujmašīna Singer, jaunākie modes žurnāli un auduma baķi izrakstīti no Parīzes, starp citu, viņa teica: kas ulmaņlaikos bija plikadīdas, tie ir arī tagad, bet visu laiku bļauj, ka viss ir slikti.
Es arī piemēram MIG aparātu ļoti reti izmantoju, taču balons visu laiku stūrī stāv. Kas tad tur, kādu eiriku mēnesī par nomu samaksāt, bet kad vajag tad ir. Aliņus arī nedzeru, tad jau tai nomai utml. naudas pietiek.😀
Mierīgi. Man kaut kāds ķīnietis, gan pirkts tepat LV gadus 8 atpakaļ.
Nu tas nebūs par mani... labi, ka gadā pāris elektrodu paciņas piebeidzu. Ik pa laikam jau paskatos uz tiem tigiem aļikā, bet šiem tak gāzi vajag. Nu maniem apjomiem pilnīgs overkils.
Pričom tur Hermanis, atcerēsimies mūsu mesijas, gaismneša, skolotāja "panākumus" 14. Saeimas vēlēšanās ar savu partiju Katrai un katram vai nu kā tur bija, normāli sev bikses toreiz piekrāmēja.
Nopirkšu TAGAD stundas laikā Rīgas centrā SD vai MicroSD karti 64 vai 128 GB līdz 10€.
Veikalos kur ir uz vietas cenas tādas ka mans iekšējais ebrejs protestē (10€ par 32GB, 30…40€ par 128GB )
Piekrītu, ja mēs runājam par lielākiem un mazākiem pasūtījumiem, bet vai ir ok par identisku darbu, kurš pēc tirgus cenām maksā 300, naudīgākam klientam prasīt 1000, vai otrādi, 1000 vērtu darbu darīt par 300, nu es nez 🤷🏻♂️
Nu tad toč drusku cita cena, jā.
Nē, tās atrod mani.
Nez, man atkal viņa raudāšana katreiz, kad tiek kkas pateikts vai kāda bilde ielikta ar debīlo progresīvo kontingentu, silda sirsniņu. Tātad tiek trāpīts vienpadsmitniekā
Lieki piebilst, ka man ar NA nekad mūžā nav bijis pa ceļam
Jā , bija darbošanās ar MIGATRONIC kas domāts ar visādiem gariem kabeļiem- tiešam laba manta kas baigi feini kādos objektos. Nu man ar 16A drošinātajiem bija tas kas vajadzīgs. Kas bez tā PFC, tur nu nevilka. Tik neraža ka šitādi maksā krietnu naudu . Bet toties nesāp galva ja kur aizbrauc un rozete baigi tālu vai jādarbina no ģeneratora. Nez ''ķīniešiem'' arī kas līdzīgs pa mazākām naudām?
Izskatās, ka šis darīs to - strādās par naudu - pirmoreiz. Visticamāk, diez vai kādu "halturku" atradīs
Pirms tam varbūt kādā māleru brigāde ir bijis, bet tur jau priekšnieks visu safīrēja.