Nez, man atkal viņa raudāšana katreiz, kad tiek kkas pateikts vai kāda bilde ielikta ar debīlo progresīvo kontingentu, silda sirsniņu. Tātad tiek trāpīts vienpadsmitniekā
Lieki piebilst, ka man ar NA nekad mūžā nav bijis pa ceļam
Jā , bija darbošanās ar MIGATRONIC kas domāts ar visādiem gariem kabeļiem- tiešam laba manta kas baigi feini kādos objektos. Nu man ar 16A drošinātajiem bija tas kas vajadzīgs. Kas bez tā PFC, tur nu nevilka. Tik neraža ka šitādi maksā krietnu naudu . Bet toties nesāp galva ja kur aizbrauc un rozete baigi tālu vai jādarbina no ģeneratora. Nez ''ķīniešiem'' arī kas līdzīgs pa mazākām naudām?
Izskatās, ka šis darīs to - strādās par naudu - pirmoreiz. Visticamāk, diez vai kādu "halturku" atradīs
Pirms tam varbūt kādā māleru brigāde ir bijis, bet tur jau priekšnieks visu safīrēja.
Bambu A1 jau tas RAM apjoms ir 16 reizes mazāks.
M5 - 128MB
A1 - 8MB
Nez, nav nekad bijis tā ka RAM izbeigtos, droši vien tad jāprintē kautkādi mega modeļi.
Vainu Slicers spļauj ārā ārkārtīgi detalizētus failus.
Manuprāt pa lielam kuru atrodi pa labāku cenu, to ņem 😂
5M toč neņem... Forumos raksta ka RAMs tam tik maz, ka rada tehniskas problēmas: sākot ar failu sabojašanu un beidzot drukas apstāšanos pusceļā dēļ nespējas sagremot sarežģītāku GCode. 5X esot citadāka hotenda konstrukcija kā 5M kas rezultējas švakā dzesē, kas ir iemesls, ka sprausla štopējas ciet, kā minimums ar PLA.
Ja nav nepārvarama naida pret krievu mēli un tā ir saprotama, tad iesako šo apskatu
Es teiktu tā: sāc ar bambuka A1, bet pilnībā uz to nepaļaujies - gatavi profili ir laba lieta, bet manuprāt tomēr vajag saprast kas kā notiek un būt gatavam pieķūnēt attiecīgos parametrus. Kad iebrauksi tēmā, tad verēsi saprast kurā virzienā gribi kustēt un varēsi apgreidoties - bambuki labi "iet" otrreizēja tirgū.
Nezinu, neesu mēģinājis AD5X, bet nu izskatās ka tas pats 5M, tik ar multi ruļū/krāsu supportu.
Neesu arī mēģinājis neko multikrāsu printēt. Bet nu ja jau normālā stāvoklī un nekas nav salauzts, tad kas vainas?
Stundu ilgāk aizņems ekstra 6 kvadrātmetrus nokrāsot 😂
Plus, iedomājies ka tev arī jāiemācās nolasīt klientu, viens tev 5 dienas lauzīsies un domās pa 300 eiro, cits aci nepamirkšķinot samaksās 1000
Un ko tev tur maina vai tur 3x3 vai 3x4 telpa? Īpaši ilgāk vai ātrāk nokrāsot? ņemot vērā visu sagatavošanos, gaidīšanu, satīrīšanu utt
3 ruļļa braucieni vairāk pie 4m? 😂
Nu OK, pie manis
Bambu A1 - £209
Flashforge Adventurer 5M - £209 (Amazonī)
Flashforge Adventurer 5M Pro - £339 (Amazonī)
Pa lielam tā pati cena. Nezinu, es lietoju 5M Pro un nesūdzos.
Nezinu vai vērts maksāt par Pro, ja tu nedrukāsi ABS, Nylonu un neuztrauc filtrēšana (kura kas to lai zin vai vispār ko dod).
Bet nu tā kaste tomēr ir ērtāka, klusāka utt.
Feature Comparison
Feature
Flashforge Adventurer 5M
Flashforge Adventurer 5M Pro
Design Type
Open frame
Fully enclosed (with door and top cover)
Air Filtration
None
HEPA13 & Activated Carbon dual filters
Built-in Camera
No
Yes (for remote monitoring & time-lapses)
Internal LED Light
No
Yes
Extra Cooling
Standard dual-channel
Additional internal auxiliary chamber fan
Included Nozzles
0.4mm nozzle
0.4mm and an extra 0.6mm quick-swap nozzle
Touchscreen
Removable panel (clip-on)
Integrated into the frame