Un ko tev tur maina vai tur 3x3 vai 3x4 telpa? Īpaši ilgāk vai ātrāk nokrāsot? ņemot vērā visu sagatavošanos, gaidīšanu, satīrīšanu utt
3 ruļļa braucieni vairāk pie 4m? 😂
Nu OK, pie manis
Bambu A1 - £209
Flashforge Adventurer 5M - £209 (Amazonī)
Flashforge Adventurer 5M Pro - £339 (Amazonī)
Pa lielam tā pati cena. Nezinu, es lietoju 5M Pro un nesūdzos.
Nezinu vai vērts maksāt par Pro, ja tu nedrukāsi ABS, Nylonu un neuztrauc filtrēšana (kura kas to lai zin vai vispār ko dod).
Bet nu tā kaste tomēr ir ērtāka, klusāka utt.
Feature Comparison
Feature
Flashforge Adventurer 5M
Flashforge Adventurer 5M Pro
Design Type
Open frame
Fully enclosed (with door and top cover)
Air Filtration
None
HEPA13 & Activated Carbon dual filters
Built-in Camera
No
Yes (for remote monitoring & time-lapses)
Internal LED Light
No
Yes
Extra Cooling
Standard dual-channel
Additional internal auxiliary chamber fan
Included Nozzles
0.4mm nozzle
0.4mm and an extra 0.6mm quick-swap nozzle
Touchscreen
Removable panel (clip-on)
Integrated into the frame
Filaments Out-of-Box
PLA, PETG, TPU
PLA, PETG, TPU, ABS, ASA, Nylon
Par citiem neko nezinu.
Rīgas ielās reizēm var čalojošu latviešu pamatskolnieku bariņos redzēt pa kādam tikpat latvietim, bet brūnam un čirkainam.
Tu esi redzējis agresīvu krišnaītu vai budistu baru?
Labi, labi, neaizkniebies, dauzos. Ja nopietnāk tad jāvienojas par samaksu par apjomu. Jā ir riski, bet tas strādā. Ja sāk metrus skaitīt, tad parasti labi nebeidzas.
Tie tur uz Pērnavas ielas pie cirkuļa man vienīgo reizi kad tur biju iegājis pateica, ka netirgo kameras (vai ielāpus, neatceros, kaut ko tādu) 😂
Kaut kā tā. Nu lai viņiem veicas.
Astra Velo un ZZK ir normāli veikali tavā pusē, vai Veloprofs turpat Slāvu tilta otrā galā.
Bambu pašlaik ir nonācis lielā nežēlastībā jo strādā caur mākoni, nepublicē savus "open source" kodu , locko Tevi savā infrastruktūrā un vēl sūdz tiesā developerus kas mēģina uzrakstīt softu kas labo viņu uzprogrammētos sūdus (orcaslicer epopeja). Es neņemtu. Mūsdienās teju pats svarīgākais lai Tevi neieloko kādā nebūt ražotāja infrastruktūrā kur pēc tam sūks asinis par visu.