-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 184 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- sounDDesign
- Igors83
- AndrisBB
- Eraserz
- kurtka
- Gestapo
- AlCohol
- pauls
- Anreel
- raiviic
-
Biedru statistika
28048
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Aldis13
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pērn kaut kur apmaldījos Juglas mežu masīvos, dabūju no 3 gabaliem mukt, pirms tam nezināju, ka varu tik ātri pa granteni braukt -
Tā gluži nav, piemēram, Ēģiptē darbiņus darīja algotņi, parakājies netā, ir gana daudz zinātniski pamatotu rakstu par to tēmu. -
Nez, te jau arī it kā blakus, tik cik rokas jānošļūcina lejā. Ja pie galiem, tad tiem radziņiem nosacīti vēl jātiek garām. Man aizdomas, ka šitā pat labāk. Par suņiem. Ja līdz kādu 2 kaķu izmēram, tad var mēģināt laisties. It sevišķi uz grantnes, tur būs grūti aizlaisties. Ja jau lielāks, tad labāk piestāt, parunāties ar to suni. Un tad lēnām ripināt prom. Līdz šim šis ir strādājis nevainojami. Traki suņi nav gadījušies. Trakākais līdz šim bijis viens jauns vilciņš, pieskrēja, pakāpās man uz kājas un nolaizīja seju no visām pusēm, kamēr saimnieks uzradās -
Nezinu, vienojies ar darītāju. -
Tev rēķinot par laiku, tavuprāt, apmēram uz cik tev nostātos 3x6 un 3x3 metru lielu istabu ar 2.5m griestiem pārkrāsošana divās kārtās? Rēķinot pa metriem, 4 € par sienām un 6 € par griestiem un nerēķinot ārā logus un durvis (nav lieli, un tā esot godīgi, jo ir arī logailas, tur stūri un tā) man sanāk 462 €. Tev tas izskatās adekvāti vai dārgi vai lēti? -
Nē nu tik traki nav...reti kad gadās nepiesieti brīvsolī..nu ja salīdzina cik es braucu...vienkārši privātmāju tuvumā jāuzmanās 😃 -
Suņi, faktiski, ir vienīgais no kā baidos braucot ar veļuku... Jo, kā likums, vilisipidisti tiem rada nepārvaramu vēlmi tos nomedīt... Nu tā, tīri sporta pēc... Tāpēc, kad vēl aktīvi braucu, pieturējos pie šosejām... Tik un tā, reiz no Krustpils dabuju labu gabalu stumties, jo kāds četrkājainis bija manī baigo draugu saskatījis un ilgi tecēja pakaļ... -
Ne mazākās nojausmas. Man vienmēr ar meistariem ir bijušas Džentelmeniskas norunas par apmaksu par laiku. Jā, ir riski, bet gadus 20 man strādā. Uzrāvies esmu pāris reizes, bet kopumā tā ir ērtāk. -
Kungi, nopietni - tiešām neviens nav pēdējā laikā ņēmis vai gribējis ņemt krāsotājus vai redzējis kādu tāmi? @Racer, cik tu maksātu par krāsošanas kvadrātmetru tiem meistariem, kurus tu nevari dabūt? -
Tanī pašā dienā vai nākamajā varu aiziet (aka. privātklīnika), ja gribu, tik uz Bristoli jābrauc. Slikums. Bet nu arī NHS nav nek'di 3 mēneši, ja kas nopietns tad var dabūt vizīti tanī pašā vai nakamajā dienā. Standrata apmeklējums ganjau ir ap nedēļu vai reizēm divām jāgaida. Bet sen neesu bijis pie NHS. Nu ja nopietni salauzts, tad tak var iet uz A&E un apskatīts uzreiz. Tik tas jau nekādā veidā nepaātrinās sadzišanu, pateikt to pašu ko jau es zinu. -
Tu tur vari pie viņa aiziet bez 3 mēnešu rindas? Pie tāda, kurš var ko vairāk nekā ieteikt dzert ibuprofēnu? -
Iespējams ka mazliet aizlūzis, pie ārsta negāju, nav tik traki. Zeķes uzvilkt joprojām sāpīgi un ar auto braukt vēl neesu riskējis. Ai, kautkāds jauns suns, gana liels gan - boxeris. Varēju mazliet laicīgāk sāk piebremzēt. Jau sākumā redzēju ka saimnieks mēģināja to suni noķert, bet tas izspruka. Tad tas suns faktiski aizskrēja virzienā, kas iet garām un tad pēkšņi izdomāja pagriezties pa 90 grādi un kā reiz zem riteņiem. Mēģināju izvairīties, bet sanāca kā sanāca. Labi ka vairāk uz sāna/pakaļas, nekā pāri stūrei. -
Nu vēl jau arī reizēm iedomājas ka ja jau viņi nebij izdomājuši traktoru, tad tur nebij attapīgu cilvēku, kuri spēja veikt novērojumus un nonākt pie effektīvām metodēm kā tos akmeņus noslīpēt, nomērīt. Arī senos laikos bij gudri cilvēki. Ja tavs vienīgais darbs ir pieslīpēt akmeni, tad var viskautko izdomāt. Vai tas ka ar šodienas domāšanu liekas neizdomājams vai neizdarāms, tad tas nebij tad. -
Jā, tā neticība jau veidojas mūsdienās no tā, ka mums šķiet iracionāli taisīt būvi 100 gadus. Tai laikā bij savādāk un darbs neko nemaksāja. P.S. Aizdomājos par vergiem - cilvēku vēlme drāzties radīja gana lielu darbaspēku... -
Oo..traki..cerams bez luzumiem..suņi ir bēda😜 es Latgalē no 3 muku..tie nebija tādi naskie skrējinvai vilki...bet tāpat adrenalins -
Man pagāssvētdien nesanāca strauji nobremzēt. Tagad ganjau kādas 4 nedēļas bez braukšanas. Pārbraucu faktiski pāri sunim un norāvu uz acīm 😂 -
Tā jau nav nekāda hipotēze, inkiem nebij nekādas rakstības sistēmas. Viņiem bij interesanta skaitīšanas un rēķināšanas metode, bet rakstīt jau nerakstija. Plus cik tad nu tos 'mācētājus' tur vajadzēja? 50 maksimums? Pārējie jau tur bij melnais darbs, vilkt akmeņus. Tad nu kamēr 5 gadus vilka vienu akmenu, tikmēr arhitekti un akmeņkaļi varēja pa 1000 reizēm domāt, mērīt, slīpēt un visādi izvērsties, lai nonākyu līdz team perfektajam salaidumam. Ko tad sēdētu un kasītu olas? Plus inki jau nebij viena tauta, desmitiem un simtiem dažādas valodas, pa virsu tam ģeogrāfiska sadrumstalotība pa maziem ciemiem ielejās un kalnos. Pat tagad vēl ir palikušas vairāk par pamat divām, kurās ikdienā runā un ntie dialekti. Starpcitu ir trakie, kas mēģināja tos akmenus pārvietot pa to pašu ceļu. 50 tonnīgo akmeni viņi vidēji dienā pārvietoja 50 metrus. Tad var rēķināt cik tas 10km maršruts, pa ko akmeņi tika pārvietoti kopumā aizņēma laika ziņā. -
Tūbij, labi, mēs sapratām tavus fetišus, bet varbūt tu varētu ar to nodarboties savā guļamistabā? -
Gan šādi arī var atpūtināt locītavas. Bet man labāk galos patīk radziņi...jo rokas turpat blakus bremzem un pārslēdzējiem...ja nubl strauji jabremzē vai jāpārslēdzas... -
Pieraksti nemaz nav vajadzīgi, skatos Krievijas REN TV un tur skaidri un gaiši izklāsta, ka senās Ēģiptes un Dienvidamerikas kultūru būvniecības procesus ir vadījuši vieni un tie paši cilvēki - Krievijas arhitekti un būvinženieri.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-