-
Jaunākie Ieraksti
-
Par cik Kulbergs teica ka vasarā jāceļo uz latgali+ kundzei bija kaut kāds zirgošanās pasākums pie Krāslavas..pieteicies pavadīt un braukt ar velo..jo piekrautus velo celt dīzelī ir jautri. ..pats labāk zirgu laikam desās redzu...(Bija tāds skandāls...kaut tas tā ir bijis vienmēr..vecos aizlaiž desās)..jo vienreiz izjādes pasākumā kā piegāju pie zirga ar kuru bija jājāj..tas salecās un aizlaidās-ej bekot centner un metrs 90 😆 Izbraucu Daugavas lokus,kurus biju tikai ar laivu braucis..35 velo maršruts..norādes nu tā.man gpx fails ar vietām nepareizs..+ maz atputas vietu...Likteņupe nepieejama un nātru dzēlumi vēljoprojām dzeļ...jo gribēju šēru bez tautas pie upes...bet pamtā ir māli un džungļi...apm.130km 2 dienās..un velo tik netīrs nekad nav bijis...atpakaļceļā 4 pasažieri 1 dienā Daugavpilī iekāpa ..rentabili? Bet bija forši..un reljefaini. Ciska dabūja mīt. vaude somām pirmais tests, izturēja labi, tikai gruti tīrās dēļ rievotā materiāla...vaude pat par velti atsūtīja sprādzi ko saulzu..un tāda nebija detaļu sarakstā kuras var nopirkt. Klientu serviss - top. Bāze no ūdens: Zemmēri tik šoreiz.. -
Nav jau kad to (mācīties) īsti darīt Vienīgais laiks ir vakaros pēc 20:00, kad bērns nolikts gulēt, bet tad jau vairs nav ne lustes, ne īsti galva pietiekami labi strādā... Bet es kaut ko mēģināšu sadarīt. -
Nu nezinu, ja nav nekāda super sarežģītā detaļa, tad tak paskaties 15min onShape vai kādus tur tutoriāļus YouTūbā un mācēsi. Tas viss tak ir vienkārši. Cita runa ka lielākoties, nākas drukāt kādus 5 variantus līdz nonāk līdz vajadzīgajam. Izrukā -> izmēģini -> izlabo modeli (un tā uz riņķi pāris reizes) -
Nu vispār jau, ja man jautā, kuru variantu no abiem izvēlētos kā ticamāku, tad ar 99% teiktu, ka lējumi un tikai 1% paliek, ka stoiskā mierā gadiem vīlēja un kliegdami neaizskrēja pa prēriju. Nezinu. Visticamāk tāpēc, ka dolbajobi. Bet, redzi, ka to dolbajobu skaits ir samērā mazs - visā pasaulē būvē tikai vienu tādu miskasti, visas pārējās ēkas ir funkcionālākas. Izņemot Briškena pāli. -
Akmens masa nekāds jaunizgudrojums nav. Kas tad, tie speci gadsimtiem ilgi neatšķirtu ka atšķiras sastāvs? Tā jau jā, ja 3 spaiņi smilšu sajauc ar spaini līmes var dabūt jebkādas formas "akmeni".
-
Došu sev aptuveni nedēļu vai divas https://www.lego.com/en-us/product/sagrada-familia-21065 -
Nu ja nekā slikta nav un neko laba, tad par ko tieši tur cepties? Progresīvie slikti. Kapēc? Nezinu, nekāda iemesla īsti nav. -
Ģeniāla atbilde - Progresīvo stilā. -
Varu ieteikt Nikonova video, kur viņš stāsta par saviem iespaidiem Peru. Pēc izglītības viņš ir inženieris metalurgs un diezgan labi orientējas dažādos zinātniskos jautājumos. Viņš citē diezgan ticamu teoriju, kura apgalvo, ka akmens bluķus veidoja no mīkstas akmens masas. -
-
Tu man tos 5 parādi (es tā empātiski iedevu), kas ir labi un tad varam par 95 diskutēt. -
Ir nosacīti mūsdienu piemērs, Ļeņins mauzolejā, absolūti tiem laikiem it kā nereliģiozā vietā. Bet kas šis pasākums ir, ja ne reliģija?
-
Nu bet no praktiskā viedokļa? Tikpat bezjēdzīga un pārspīlēta būvē pēc būtības, kā piramīdas vai jebkādi citi tempļi. Vai piramīdas bij ātrāk/vieglāk uzbūvēt? -
Nu pārrēķinājās drusku ar termiņiem un izmaksām. Gadās. Bet smuki taču. -
Un kāda mārutka pēc gandrīz 150 gadus būvē šo? -
Jā, man arī patika viņa filmas. Bet vēl interesantāks jautājums par "kā" ir jautājums "kāpēc". Atbilde reliģija mani neapmierina. -
-
Pabeidzot senās vēstures mistēriju tēmu, gribu piebilst, ka pirms 15-20 gadiem skatījos krievu pētnieka Skļarova filmas par viņa ekspedīcijām uz Ēģipti un D-ameriku. Filmu bija ļoti daudz. Ekspedīciju mērķis bija saprast kādas tehnologijas tika izmantotas akmeņu apstrādei. Viņi centās nokļūt vietās, kur ekskursantus parasti nevadā. Tika pieminēts un arī nepārāk labas kvalitātes filmās bija redzams, ka akmens tika zāģēts ar liela diametra diska ripām. Tādu artefaktu esot tūkstošiem. Lielu daļu filmu var redzēt šeit. Žēl, ka nav laika vairāk nodarboties ar senolaiku mistērijām. https://lah.ru/zapretnye-temy-istorii/ No Nikonova ceļojuma uz Peru, pa kreisi ir spāņu būvēta siena, pa labi inku. -
-
Ja kāds savās darbībās apmēram 5% kaut ko sakarīgi nejauši izdara, tas ir jauki, bet neliecina par sakarīgumu...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-