Apgalvot jau nevaru. Bet, ja populists brēmanis aizlaidīs skaļu, pārliecinošu kampaņu, ka visiem vēža slimniekiem būs jaunākās zāles par brīvu u.t.t., tad ... man nav nekādu ilūziju, ka krietna daļa slimnieku un viņu tuvinieku un arī līdzjutēju nobalsos par populistu brēmani.
Varbūt reiz būtu pietiekami, ja šādi populistam atņemtu pat 1 % balsu.
Šķiet, ka lielākā daļa foruma dalībnieku neatbalsta zaļos eko-fašistus un progresīvos ultra welcomistus, kas gan laikam ir viens un tas pats. Man uz vecumu tākā velk uz centristiem.
Varētu atļaut, ja norādītu, kas konkrēti ir piekritis samazināt finansējumu/algas/prēmijas/ līgumsummas, lai nosegtu šos izdevumus. Tāpat arodbiedrībām, kuras pieprasa algas palielināšanu vajadzētu vienoties ar kādu citu arodbiedrību par to darbinieku algas samazināšanu vai piedāvāt citu alternatīvu finansējuma avotu.
Kaut kur pētījums publicēts, ka Latvijā cilvēki uzskata sevi par konservatīviem (sadalījums Latvijā starp labajiem un kreisajiem ir diezgan līdzīgs), bet reāli grib progresīvu pieeju no valsts puses attiecībā uz ekonomiku un pabalstiem.
Pa lielam par LPV tā dara - stāsta cik viņi konservatīvi, bet sviež progresīvu (sociālisma) burkānu vēlētājiem
Ok, tas nebija uzbrauciens, vnk mums ir ķīselis ar terminu izpratni cilvēkiem. Piemēram, es esmu konservatīvi noskaņots, bet liberāls attiecībā uz pamatotām inovācijām (sanāk pat progresīvs), papildus, esmu pragmatisks kā inženieris, bet saprotu humanitārus cilvēkus, kuri rada mākslu un loģikas (klasiskajā izpratnē) viņiem vispār nav. Velk uz šizofrēniju, ne? 🙄😀
Uz Express (80E) satelīta aktivizēts jauns transponders, uz kura parādijies Krievijas TV kanāls "RT HD".
Parametri: 12660, 19193, V, 3/4, FTA
Mājaslapa: bloķēta.
Uz ABS (75E) satelīta esošajiem Krievijas TV kanāliem "Моя планета" (11890, V) un "Ментовские войны" (12040, V) atslēgta kodēšanas sistēma.
Nejauc inovācijas un progresu ar cilvēkiem kuri sevi vienkārši nosaukuši par Progresīvajiem un veic destruktīvas darbības. Boļševiki arī sevi sauca par pasauules progresīvajiem, PSRS laikā pat bij plakāti par Progresu utt., bet reāli atpalika no citiem pasaulē un zaga izgudrojumus.