-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 1 Anonīmi, 158 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- rasetajs
- AndrisBB
- Aigars
- Igors83
- Lin
- dainis61
- hackey
- Zin...
-
Biedru statistika
28043
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Aldis13
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
citplanētu džamšuti,izdarīja un aizlidoja tālāk.
-
Piemēram par tām plakanajām virsmam, methode jau diezgan skaidra. Pa vidam izmantoja dažādas smalkus pulverus, kā 'slīpējamo'. Šis vairāk par pašām granīta 'kastēm', ne piramīdām kā tādām. https://www.ericweinhoffer.com/blog/the-whitworth-three-plates-method/ Ja 30 gadus slīpē 3 lielus granīta klučus, tad var nonākt līdz tādam rezultātam. -
Tumsoņa, viņi jau sen ir starp mums. -
Šis ir baigi mistiski. Es neticu teorijām par citplanētiešiem utt., bet baigi grūti iet ar tiem skaidrojumiem kā viņi to uzbūvēja. -
Kāpēc sapnis? Vieta ir ekskluzīva un attīstība tur ir tikai likumsakarīga. Laika, un galvenais, naudas jautājums. Attīstības ātrumu nosaka vispārējā ekonomika.
-
Barokā šis viss ir daudz greznāks. Jūgendstils, jo treknajos gados tas bija topā. Būtu treknie gadi iekrituši agrāk vai vēlāk Rīgā šodien dominētu cita arhitektūra. Vēl par tām koka augstceltnēm. Mūsdienu "kokam" pret to laiku koku ir pavisam cita nestspēja, nav salīdzināmi.
-
Senajiem ēģiptiešiem jau ar nebija nekādas kosmosa tehnaloģijas, bet pamanijās noslīpēt bezmazvai absolūti plakanas granīta virsmas, ko pat šodien var tikai ar industriālām mašīnam sasniegt. Atslēga slēpās vergu vai lētā darbaspēkā un desmitgades, lai noslīpētu vienu virsmu. -
Estētika arī svarīga ir tagad. Bet arī energoefektivitāte un komunikācijas Kā arī noskaidro cik maksā estētiskas, ar roku darinātas kāpnes un mēbeles un tad cik IKEA -
Nebiji pareizais kandidāts 😂 -
Šie kā reiz to arī pateica -
Nu nez, es tak pirmstam strādāju BlackMagicDesign (cik nu vien austrāļu var būt). Bij kas strādā no LV/EST un citurienes. Nav tā ka absolūti nevar, tik pareizo kompāniju atrast vajag. Arī pašreizējā darbā man neviens to prieku neliedz braukt un strādāt no kurienes vien gribu. Šad tad protams vajag atbraukt. Ir kas strādā no Ungārijas/Lietuvas/Polijas/Francijas. Pat offisu tapēc atvērām Gdaņskā un Kauņā. Iesākumā es biju bezmazvai vienīgais darbinieks Kauņas offisā. Vieglāk protams no sākuma atrast darbu un tad pateikt ka strādāsi no LV 😂 -
Man austrāļi pateica,ka "strādājam embedded lauciņā, tāpēc remote nesanāks, meklē vien darbu savā galā". -
Nepiekrītu. Cilvēkiem pirms 100+ gadiem daudz svarīgāka bija estētika. Tak paskaties jebko, ne tikai ēkas fasādi - kāpnes, durvis, krāsnis/kamīni, vitrāžas, mēbeles, gaismas ķermeņi, dekoratīvā apdare. Visur īsts koks, galdniekplates, finierējums, misiņš, nerūsējošs tērauds (cik nu mācēja tad). Kāpnes saliktas bez nevienas naglas un skrūves. Es nezinu, kā tas nākas, ka varēja tad, bet nevar tagad.
-
Nu galvenais ka ir sapnis, kautvai slapjais. -
Tas arī norāda uz to, ka rajons attīstās, uzlabo pats sevi. Nāk tās investīcijas. Varbūt ne tik strauji, lai Andris izskatītu opciju investēd labāk tur, nevis SP500, bet nāk.
-
Nu ja viņiem būtu izvēle, tad kas zin ar ko viņi braukātu. Tagad jau laikam modē braucamos pārbūvēt uz malku/oglēm. (droši vien tapēc ka tā gribās) -
Kubieši arī atjauno un uztur 70-gadīgus Ševijus un 50-gadīgus žiguļus, tāpēc ka ir ļoti bagāti, un uzskata zem sava goda pirkt ekonomklases Great Wallus.
-
Tieši tā, vācieši to var atļauties. Vai to var atļauties Maskačka? Atbildi var redzēt uz ielām. Tanī pašā laikā viņi var arī atļauties blakus tām vecajām ēkām uzbūvēt modernas, kas nerko nav sliktākas. https://maps.app.goo.gl/m4LJn35w3LG6F1bcA -
Fui cik neglīti tie dakstiņu jumti un slēģi pie logiem! Cik dārgi un nepraktiski! Hruščenē būtu vairāk kvadrātmetru, labāka atdeve uz investīciju!
-
Tā ir klienta daļa - piekrist vai nē. Man absolūti nav vēlēšanās savu brīvo laiku pavadīt strādājot. Ja kāds par to ir gatavs maksāt - ok, darām. Ja nav, nekādas problēmas. Nu tā reizēm ir ilūzija.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-