-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 221 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
-
Biedru statistika
28031
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistē
Newest Member
Kazha535D
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Lai dabūtu UNESCO ievērību, tā ir janopelna, viņi neatspers durvis Ogrē un nepasludinās tur UNESCO statusu -
Starp citu, neesat pamanījuši, ka daudzviet pasaulītē jau vietējie sāk protestēt pret pārmērīgajiem tūristu bariem. 🤣 -
@Zin..., jopcik! Kuldīgā ir brīnišķiga neliela vecpilsētiņa u.t.t. Bet nevajag to visu aproksimēt uz vietām, kur nekā tāda nav. Ak jā, un zini, paldies dievam, ka visur tā nav. Citādi vēl pateicoties UNESCO pats nevis uz darbu ar auto brauktu, bet autentiskos zirga ratos kratītos un aipona vietā būtu sprigulis. Un tavai kundzei vērpjamais ratiņš. Nevajag visu pārvērst par muzeju. Es negribētu dzīvot muzejā, lai cik tas augstas kultūras indivīdiem liktos skaisti. Par sarkasmu 👍, bet būtībā tieši tā arī ir. Pie mums kad atjaunoja Krustpils pili, bija uzaicinājuši kaut kādu barona Korfa tālo pēcteci kā goda viešņu. 🤣 -
Vot Tev visu spridzināt, var tak pacelt un HESu uztaisīt, glīti, modīgi, izdevīgi. A zivis i tagad tur pārlekt nevar. -
Godīgi, @Jurkinstu atbrauktu uz to pašu Kuldīgu un vemtu no tā, ka UNESCO dēļ turpinās viss vecpilsētas saglabāšanas plāns? Varbūt rumbu arī spridzināt? -
Tas tākā šitās skaistās ēkas uz Dzirnavu ielas. Pazīstamie vienā no tām dzīvo (tanī kas vēl daudzmaz apdzīvojama). Itkā elitārs rajons, cik vien tuvu 'labajam' centram var būt. Bet neko ar viņām darīt nevar, vēsturiskas. Tānu viņas tur stāv pussabrukušas un pusnodegušas. Kas tieši tur ir tik vēsturisks, vērtīgs un glabājams? Mistērija. Tagad gan laikam nolēma jaukt nost. https://maps.app.goo.gl/iYukLwDCrAHMSCjn8 -
Visa šī baznīcu un muižu restaurēšana ir zināmā mērā okupācijas cildināšana. Nebūtu tur jātērē valsts līdzekļi un pašvaldību nauda. Ar ko viens okupants ir labāks par citu? -
Kāpēc atjaunot graustu? Vabūt labāk uzbūvēt tā vietā kaut ko skaistu? Jeb skaisti mācēja būvēt tikai "toreiz"? Tagad jau rokas no pakaļas. Un kā skaisti atjaunot, ja rokas no pakaļas?🤣 -
Nezinu par tiem konkrēti, bet man galīgi nē. Protams, ja tie logi nav katrs savādāks. Seno autentismu gribiet? Tad ejiet kakāt sausajās atejās ar izvešanu pagalmā. 🤣 Vai vēl varbūt vecvecmāmiņas naktspodiņu? Nevajag aiziet ne vienā galējībā ne otrā. Man personīgi nevajag gudro māju un vēl velns zina ko, bet es gribu dzīvot sev pietiekamā komfortā nevis dročīt uz kultūras mantojumu. Viena no šausmīgākajām lietām, kas var notikt - UNESCO (lasi - pašmāju parazīti, kuri negrib strādāt, bet sargā kultūras mantojumu) ieraksta tavu īpašumu kaut kādā savā ekseļa lapā.🤣 Tikai un vienīgi elektromobiļiem . -
-
martinno ari saka abeces apmacibu ne wifi apmacibu ,to ari nemaki izlasit
-
Tā var, ja izpilda prasības, restaurācijas centrs novērtē. Padaudz mājām tā. -
Tādēļ arī rakstīju, ka brauca. Tagad gribēdams neaizbrauksi Anglijas podu berzt. Tagad kārta šiem -
Oi kādi mēs pareizi. Dažas reizes gadā drīkst arī nepareizi uzvesties. 😛 -
Forši, gluži kā gailes Jaunais teātris ... lombardniekam patiks...
-
-
Te laba cena produktam, es jau paņēmu 14-paku, @Gestapo arī gaņau ieķers, žēl tik ka tas nav SPF 88 pretiedeguma līdzeklis 🥲 -
Internetveikalu, eseskas utt. ķemmētāji, lūdzu pabļaujiet man, ja pamanāt par saldu cenu: 1. Ergon GP1 Evo vai līdzīgus un līdzvērtīgus gripus; 2. Plastmasas platformas (“bmx tipa”) pedāļus, nu kaut ko no tiem, kas bez skidona maksā līdzīgi kā tie gripi. Drīkst būt rozā utml. Man iekšējais ebrejs neļauj pirkt šitās mantas par pilnu cenu. Bet patīk, un vajag saimniecībā vēl kādu pāri. Ja kāds, nojaušu kurš, ar labiem nodomiem vēlas ieteikt kaut ko no aļika - ē pedāļus nu nez, bet gripus pat varētu, kāpēc ne. Un kā tur varēja atrast tās jagwire stainless troses pa santīmiem? -
Neredzēt problēmu šajā teikumā ir pati par sevi vēl lielāka problēma. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-