Tāds tīrs un nenodzīts izskatās, jā. Turklāt neizskatās pēc baigā torgaša, vēl viņam tikai viens Batavus omīšvelo. Bet, laikam jau esmu teicis, tam Madonas torgašam ir čupām ap šī laika velo, tur arī dažkārt var ko labu ieraudzīt.
Ak tu r/xbiking modes upuris
Pusdienojot fonā paskatījos Saeimas sēdi - Dombrava ir baigi švaks, runā samudžināti un nepārliecinoši. Nezinu vai tā ir laba izvēle ministra vietai...
tīri glīts piena braucamais sskā parādījies pa 135..eur..kaut kā man patīk sudraba/pulētie komponenti - iznesums/stūre tagad laikam lētāk noanodēt un miers - praktiski neatrast pulētās rumbas/klņus ut.t... Ok bija cues vai grx sērijai aļa daļēji pulēti klaņi un pārslēdzējs + rumbas - bet maksā x 3 nekā melnie - ala special edition vecā dakša, wtb beņķis . labi ka Valmierā, tā varbūt man raksturs paslīdētu
Kuldīga ir stipri mainījusies pa pēdējiem gadiem. Tūristi jau tagad ir kalniem.
Bet ir arī savi mīnusi - tūristu cenas jebkurā ieskrietuvē.
Par nekustamā īpašuma tirgu vispār neizteikšos.
Jo nav kas strādā, tieši tik vienkārši. Vienkārši nav
Jau vakar pamanīju un pasmējos kā daži karodziņlatvieši, atkrievotāji un tamlīdzīgie cepas par šo, nu re, atbraucām, te arī kāds pamodās
Labi, saprotu tavu pārliecību un jūtas, bet tu taču neesi tvitera trollis, saprātīgs cilvēks it kā. Nu kāpēc melot?
Tā tur nav rakstīts. Plāno nodarbināt. Un piekritīšu, ka higiēnas standarti viņu kultūrā vidēji atšķiras no mūsējās, bet kamēr viņi strādā pārtikas uzņēmumā ar baltu vadību, man nav stresa par iespējamu saindēšanos.
Un ar rumbu un tiltu. Un no vecpilsētas tur mazāk ir palicis, nu ne Valmieras/Jelgavas situācija, bet stipri mazāk nekā Kuldīgā, ne? Bezriģipša statuss tur maz ko palīdzētu. Piedevām pa ceļam uz Kuldīgu Sabile ar vīna kalnu un vēl visādi nieki tipa Riežupes smilšu alas, galu galā arī Talsi. Labi, Jēkabpilī (Krustpilī, actually) pils, smuka, bet ar pili vien laikam par īsu.
Ja? Vai vietējie un ne tikai ceļotāji labprātāk apmeklē Jēkabpili vai Kuldīgu. Ja atbilde ir "Kuldīga", tad kāpēc?
Vai starptautiskie ceļotāji labprātāk apmeklē Londonu vai Glāzgovu, Marakešu vai Kasablanku, Amsterdamu vai Rotterdamu, Pēterburgu vai Ekaterinburgu? Un kāpēc par labu vienai un par sliktu otrai? Ja mēs sūdzamies par tukšiem pirmajiem stāviem un iztrūkstošu mazo uzņēmējdarbību, tad nolikt populārāko opciju kā "absolūtu dalbajobismu", lai to visu atdzīvinātu, manuprāt, ir vienkārši stulbi. No vārda "absolūti".
Kuldīgai ir paveicies ar UNESCO statusu. Jā, tas nav puķiks da reģipsis. Ir jābūt kādām nebūt prasmēm un interesei.