-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 13 biedri, 0 Anonīmi, 105 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- _dunduks_
- dainis61
- inteens
- rasetajs
- Racer
- mafijs
- 138
- Hisense
- TOoMoOT
- versatile
- osscar
- Gestapo
- Dils
-
Biedru statistika
28013
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kazha535D
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Ko jūs tik nelegāli darat, ka jums tik ļoti bail? Man rudeni nosprāga gandrīz 10 gadus vecais 1. paaudzes nvme, nomainīju uz jaunāku un lielāku. Pēc pārinstalēšanas pēc ~20 min. viss atpakaļ - konti, paroles, programmas un pat spēlīšu progress -
Ja galīgi negribās vilkt kabeli, tad Huawei liec 2. stāvā tieši virs LMT rūtera un vienu no LMT rūtera antenām pagriez horizontāli.
-
Nu es jau par to, ka ķiķinātāja piesauktajai problēmai (tikt uz lidostu no Valmieras) ir ne tikai risinājums, bet tas pat lielāko dienas daļu ir OPTIMĀLAIS risinājums. -
-
Tas jau ir tāds nosacīts Rīgas centra apvedceļš. Labāka varianta jau arī nav. Nebūtu Mārupe ļāvusi aizbūvēt perspektīvo trasi lidostas virzienā (Dienvidu šķērsojums) , tad jau tur būtu praktiski reāls Rīgas apvedceļa mazais loks. kazi, nebūtu nemaz jādomā par kādu ziemeļu šķērsojumu. -
-
-
Te vairāk jautājums darba devējiem. Šoferi tā dara jo viņiem būtiski atšķiras cipars vai Tev būs 3 vai 4 reisi dienā. Vai arī jāstrādā ilgāk. Visiem ģimenes, kredīti tad nu arī attiecīgi laiž. -
Tev ir jāvelk kabelis no 1. stāava uz 2. un jāliek Huawei (vai vienalga kāds rūteris) 2. stāvā. Tad viss būs labi. Citu variantu nav. LMT rūteris apkalpos pirmo stāvu, Huawai - otro. Edit. Kā spameris teica, vispirms uzliec wifi-qcom-ac paku un configuration.country=Superchannel
-
Pārsvarā waze maršrutu dod - Juglas iela, Lubānas iela, Krasta iela, Salu tilts, Ulmaņa gatve. Nav mans mīļākais maršruts, bet absolūti adekvāti braucams, diezgan lielā daļā maršruta atļautais 81. Darba diena, pus4 vakarā, google maps un waze saka šādi: -
2 nedēļas atpakaļ vajadzēja laukos 2 grodus aizvest. Siguldā nopirku, iekrāvu busā, kurš iesēdās līdz osām, un sāku vilkt uz Cēsu pusi ar 75-80. Jopcik. Pilns baļkenieks taurēdams vilka garām. Lai nebūtu šaize sadzēsos ar visiem grodiem uz 50. Tad gabalu uz priekšu vēl viena fūre uz riska robežas dzina. Lai ietaupītu minūti, cilvēki gatavi veselību/dzīvību likt ķīlā.
-
Bērni ir jāmāca mājās un arī skolā. Bet nu tak šoferīts ar var nomest no 120 uz 70, kad kaut ko tādu ierauga. Un atrullēt logu un nobļauties, lai beidz ampelēties uz šosejas.
-
Visa vecā apbūve. Dzegužkalns-Āgenskalns-Torņakalns-Vecrīga-Pētersala-Zemitāni-Maskavas forštate. Vai nu zeķu adīšana vai metalurģijas kombināts? Nekā cita jau nav, vai ne? Mazie biroji, kur 3-4 cilvēki strādā. Piem. arhitekti, ceļojumu aģenti, juridiskie biroji u.c. intelektuālo pakalpojumu sniedzēji. Kopstrādes telpas. Ja es dzīvotu centrā, tad es gribētu kantortelpas Berga bazārā, nevis Mārupes noliktavu kompleksos. Protams, ka daudz grūtāk ir piemeklēt profilu, ja tev riņķī nav pilns ar autostāvvietām. Bet tieši pievilcīga vide un ārtelpa jau arī ir vajadzīga, lai "baltie" gribētu dzīvot, uzturēties un strādāt centrā. Tiesa, arī kovids ieviesa korekcijas šajā visā. Un otrkārt - skatoties valstiski, daudz jēdzīgāk [manuprāt] būtu atjaunot un labiekārtot [tālā] centra jūgendstilu, nekā Purvciema panelenes, kuru tehniskais mūžs jau ir beidzies. Tik problēma tajā, ka lielāka vēlētāju masa ir Purvciemā, nevis centrā. Nu nolaidāmies. Lai būtu reālā zeme, visā centrā (arī tālajā) jābūt ierobežojumam 30. Jāpārvietojas max ar sabiedrisko transportu. Jābūt domes pretīmnākšanai uz vēsturiskā saglabāšanu un atjaunošanu. Jābūt cilvēkiem, kas tur cieņā vēsturisko mantojumu. Bet tas neder slinkiem un tizliem, kas grib aizvest savu pakaļu līdz tirdzniecības centram un piekraut mašīnu. Tas neder komforta kulta onā.nistiem, jo prasa nemitīgus kompromisus. Plus saglabāšana un atjaunošana ir dārga un laikietilpīga. Tad, kad visā centrā ierobežojums būs 30 un būs reducētas joslas par labu ārtelpai un velo, tad arī Waze/Google tranzītu vedīs pa apkārtceļu. Jā, ar apbraukšanu joprojām ir problēmas, taču nevar teikt, ka netiek risinātas. Paskatīsimies, kā transporta departaments tiks galā ar izaicinājumiem, kad slēgs vantenieku nākošgad renovācijai. Tipiski. Caur Juglu/Dreiliņiem jau nevar, vai ne? Ja uz Brīvības būs 30, tad visi algoritmi tevi spiedīs braukt apkārt.
-
Nu ar jaunākajām W11 versijām vairs nav tik vienkārši. Tas bija W10 un sākotnējā W11, kad pietika izraut kabeli, ieķeksēt ka nav interneta un tad jau taisīt lokālo kontu. Tagad, ja nav iepriekš sagatavota instalācija, kad prasa internetu, nākas pačakarēties ar Command Prompt. -
Te iesaka mikrotik AP likt. Neliec. Mikrotikam nav labi wifi devices, kā arī būs vēl jākonfigurē, ko noteikti ka nemāki! Es jau ieteicu tp link deco un viss darbosies! Vienīgi pašam mikrotikam izslēdz wifi, lai nemaisa gaisu!
-
Lokālo kontu var uzlikt arī bez Rufus. Vienreiz aizsapņojos un pirms laika pieslēdzu internetu. Kā kādreiz teica, viena neuzmanīga kustība un tu esi tēvs. Mani tikai baida, ka ar MS kontu ir lielāka kontrole no MS puses. Vienu brīdi baigi uzmācās Copilot. Nesen lasīju, ka tagad lietotājiem laikam ir izvēles iespējas. Es pats mājās nelietoju logus, tāpēc nav liela pieredze. Darbā ir uzņēmuma Copilots, kurš tiek aktīvi lietots paralēli Gemini. -
es sāktu ar legacy wireless draiveru apdeitu uz wifi-qcom-ac. Cik atceros pēc tā wifi strādāja krietni labāk.
-
nu tie jau tik kā alternatīva, ja galīgi nav iespējas kabeli izvilkt. strādāt strādā, bet kā pats saki, mēdz pakārāties. gan jau būtu lielāks uptime, ja nebūtu uz pus dienu atslēguši štromu todien. tā jau, bez update restartēšanas, nav restartēts kopš iegādes (uzkāries vai tamlīdzīgas činku muļķības)... 8 gadi, šķiet.
-
Viss jau atkarīgs, ko vajag. Pats izmantoju lokālo kontu (ir arī M$ konts, bet uz vecā NVME, stāv rezervē), nekādus M$ Office, One drive (kāda jēga no 5GB, jebkura mūsdienu fleška ir lielāka un pie tam glabāt savus failus kaut kur internetā - nu nē ). Man ir tikai Adobe, Kling un Google konti, viss cits lokāls. Gan Libre Office, gan pat Google Docs, ja vien nevajag 100% drošu saderību sarežģītiem dokumentiem, ir vairāk kā pietiekami. Kur problēma izveidot lokālo kontu? Ar Rufus izveido atbilstošu instalācijas failu, instalējot atvieno internetu, ja prasa, atzīmē ka nav internets - 10-15 min un sistēma ir. Nu pēc tam gan settingus jāsaķeksē pēc savas gaumes, bet visi nopietnie softi tāpat jāinstalē no nulles. Protams, ja nav vecās sistēmas kopija, tad vispār elementāri. Vienīgais kur noder M$ konts - nomainot MB - kad pieslēdzies M$, pasaki ka nomainīji tajā pašā datorā un aktivizējas bez problēmām. Nu parasts pensionārs vai mājsaimniece nez vai pats ko instalēs, sameklēs kādu kurš zin ko un kā
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-