Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 118 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • AndrisBB
    • osscar
    • sounDDesign
    • artursp
    • ggg97
    • Gestapo
    • 138
    • Aigus
    • raiviic
    • codemen
    • MrToastMan
    • jacobs
    • xp
    • kurtka
    • DeKrumba
    • phuck
    • Anreel
    • Jainit
  • Biedru statistika

27987
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    girtsl
    Newest Member
    girtsl
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Ā, tas. Tā bija jauka fīča. Taču nav arī tik nozīmīga, ka bez tās bezmaksas versija kļūst nelietojama. Bet nekas, gan jau drīz vēl kaut ko sasipīs, reklāmas ieliks vai ko.
    • AndrisBB
      Kas kas, kur cilvēki ir atzīmējuši interesantus segmentus, ar komentāriem, bildēm utt. Ja plāno maršrutu tad vismaz zinu ko plus/mīnus sagaidīt un vai vispār tur var izbraukt.   Piem bildes no ceļa.
    • ggg97
    • 138
      Atgādini, kāds Tev velodators? Un kāda ir “ekosistēma” un darbību ar karti secība pirms braukšanas? Kas pirms tam tiek darīts uz pc un uz kādas OS?   Šo pašu vēlos jautāt arī citiem velodatoru lietotājiem:   Un ko no nosauktā var darīt bezmaksas versijā?
    • 138
      Ok, no bildes tā nevarēja saprast. No apraksta mazliet skaidrāks, bet arvien nesaprotu, kas tur kā rotē, šķiet ka savienojumam ir divas rotācijas asis, vai ne? Un ko tie vadi dara, piedzen kaut kādu rotējošās birstes motoru? To visu nezinot, domāju ka es tavā vietā, ja man gribētos ņemties un iežīdot to simtu par jaunu birsti (kura tāpat salūzīs), iespējams, mēģinātu piefrankenšteinot to savienojošo detaļu vai visu uzgali no kāda cita, citā veidā izbeigušās utilizējama putekļusūcēja. Zinot to, ko šobrīd nezinu, es varbūt domātu citādāk. Jebkurā gadījumā, reku vari piektdien par velti parādīt to nabagu čaļiem, kuri remontē sadzīves tehniku ikdienā un ir gana saskārušies ar, un meklējuši veidus kā apiet, ražotāju ieplānoto neremontējamību:   https://imginn.com/p/DYWmMhsoMAh/         Viņš nesūta Tavas mājas plānu un Tavu kaķu DNS Ķīnas valdībai?
    • Exiic
      Č. Būtu labi paplāns bet izskatīs visus i5 nu ļoti labam variantam būtu gatavs braukt līdz8. paaudzei, bet ne zemāk. RAM nav būtiski, jo sevišķi, ja ir sloti SSD var nebūt Normāls vizuālais Baterijai nav jābūt jaunai, bet jābūt labai Budžets līdz 300Eur.
    • kaut_kaads
      Nu jau kādu laiku kalpo 2 gb bezvadu putekļusūcēji, viens otrajā stāvā, otrs pirmajā (vai otrādi ) Otrajā stāvā ir dyson, pavecs modelis, bet darbojas ok. Akumulators ir mainīts, tāpēc ieslēdzot "turbo" režīmu tas nedarbojas ilgāk par 5-10 sekundēm, sūcot parastajā rezīmā var sūkt diezgan, minūtes 10 un vairāk, tākā pietiek atliektiem galiem lai izsūktu augšu. Tīrās samērā viegli, bet tizla salikšana tomēr, kaut kā tā caurspīdīgā bunduļa čaula tomēr nav pārdomāta. Birstes gals ir ar rotējošu birsti, ir mazi ritentiņi, no kuriem viens grib jau nolūzt. Tika pirkts lietots pa 50e, nāca sienas statīvs, kurā ieliekot tas uzreiz lādējas.  Lejā ir lētucis Xiaomi G20 LITE. Senukajā bija pa 74e. Sākumā skeptiski skatijos, jo ir jāuzkarina uz līdzi nākošā statīva, un tad atsevišķi japieslēdz lādētājs, bet tagad saprotu, ka tā ir lieta uz kuru nevajag iespringt, prasa tas pāris sekundes. Sūc labi, mājās ir 2 kaķi, un bieži vien liekas, ka sanāk sasūkt trešo kaķi, kad sūcējs ir pilnāks.. Tīrās labi, labāk kā daisons, jo izņemas ārā tā "ciklona" daļa, un tad iztīrīt ir vieglāk, nekā tad, ja tā paliek pie sūcēja korpusa kā daisonam. Apakšas birsti arī ir vieglāk tīrīt, jo izņemas ar klikšķi, nevis, kā daisonam jāgriež skrūvīte ar kaut ko. "Turbo" režīmā, ja bača pilna griežas kaut kur 5 minūtes, tad nomet jaudu, bet jau pa tām 5 minūtēm var izsūkt diezgan. Jā sūc standarta režīmā, tad var sūknēt nu vismaz 15-20 minūtes. Priekšā balti ledi, var redzēt kur netīrums.    Ja godīgi ko es pirktu nākamo?  Noteikti, ka jaunu lēto ksiomi, nevis padzīvojušu daisonu. Kāpēc? Nu varbūt tas daisons ir tiešām pavecs modelis, vai nu ne pārak labs modelis, bet ksiomi slīd labāk, ir vieglāk vadāms, vieglāk tīrāms un apkopjams, es pat teiktu ērtāks, aizmirsu pieminēt, daisonam ir jātur vislaik ieslēgšanas poga, ksiomi vienreiz piespied ieslēdz, otreiz piespied izslēdz, nav jātūr, sīkums, bet patīkami! Un ja viņš noies vismaz 2 gadus, kam es arī diezgan ticu, jo pagaidām pēc pus gada, tas sagurumu galīgi neizrāda, tad es mierīgu sirdi pērku nākamo un braucu vēl 2 vai pat vēl vairāk gadus par tiem nieka 70 eirikiem..   Varbūt kādam noder infa.
    • xp
      Nezinu, man kaut kā patīk, ka strava vari analizēt iepriekšējos maršrutus un apskatīties progresu. Arī maršruta veidošana tur ir. Nu ja vienkārši izbraukt svētdienā, tad nevajag nevienu aplikāciju.
    • osscar
      es arī parasti kombinēto  variantu - trakus gpx - lādēju iekš bikegpx appa, + izmantoju baltic maps/ googlemaps un maps me..gapx failu sabakstu kartē vai nu ar googli vai balticmaps. LVM geo arī atapzīst gpx.
    • 138
      Saki, varam gaidīt, ka tūlīt Andrejsalu atdos pilsētai/valstij un nojauks tos sūdus kas tur iesākti celt, kā arī novāks MI šļuras plakātus ar РЖД un atsauks sarakstu no CVK? 🫠
    • 138
      Kas ir atzīmētie segmenti? Man nosprāga androīds uz kura biju uzlicis komūtu un pāris reizes paspaidījis, liels slinkums šobrīd likt uz aifona tikai ziņkārības pēc apskatīties kas ir sasipts. Bet nu jā, pirms laiciņa biedrs te skuma ka komūts pārdots un visticamāk vairs nekļūs labāks. KAS TO BŪTU DOMĀJIS, ka tas kļūs sliktāks? Nojaušu, ka Andris varētu teikt “a ko brīnīties, tā tas notiek”. Zinu, zinu - skaips, strava (kā apliecinājums, ka pārdošana pat nav nepieciešams nosacījums), pat telegrams šķiet jaunākās versijās vairāk bāž sejā maksas smaidiņus utml.    No konstruktīvās puses par tēmu pateikšu, ka man patīk un pietiek, lai iebraucot kādā mežā saprastu uz kuru pusi braukt, LVM GEO un Organic Maps, turklāt pēdējā lieliski darbojas arī offline par baltu velti.
    • base7
      "Radio Marija" (FM97.3) uzsākusi ziedojumu vākšanas akciju, lai palīdzu Moldovā izveidot šāda tipa staciju (Radio Marija Moldova).  Starp citu, kādreiz arī šādā veidā tika vākti ziedojumi priekš mums, lai šeit būtu Radio Marija Latvija.
    • MrToastMan
      Kurzemes radio tehnisku iemeslu dēļ no rīta nav raidījis. (Liepājā 88,4  tieši -  kad mēģināju atrast FM normālu radiostaciju) P.S Internets arī nedarbojas, jo serveri nav aizsargāti. P.S.S  Interneta-straume darbojas, bet dažos tā nebūs pieejama.
    • versatile
      Var jau aizmest ziņu uz info@tsc.lv, parasti pāris dienu laikā atbild. Cenas ir gerai, termiņi - nu, jāpagaida ir. 
    • Jainit
      biedri aizmirsuši, ka e-bay pirkumiem ārpus ES sākotnējā cenā nav iekļauts PNV, līdz ar to tās birstes cena ir 92.56 Eur. 
    • AndrisBB
      Tāpat arī tam Samsungam visur raksta 5 gadu garantija detaļām. Tad nav nekādas garantijas?
    • ju
      Ja kas, vietējiem servisiem esi pazvanījis, aizrakstījis? Kaut kad savam electrolux sūtīju jaunus filtrus, cena nebija dārgāk kā internetā, un tik cik vietējā piegāde.
    • AndrisBB
      Uz LV tak piegāde 9 eiriki. Un cena ir 64.18 eiriki. Beigās pie checkouta gan nomaina uz 18    
    • binary
      Nē, tie nav GBP. Linkā rāda £63.30 detaļa + £28.79 piegāde. Pamainot linkā .co.uk uz .com, cipari nomainās uz 52.75+11.34=64.09, kas būtu GBP. Savukārt 75 jau ir EUR, nevis GBP.
    • hehe
      Tie ir £. Reku viņu tiešais links:   https://ziperone.com/products/00000056063
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...