-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 94 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- base7
- Net
- AndrisBB
- Gestapo
- e = d
- sounDDesign
- Igors83
-
Biedru statistika
27979
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
girtsl
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Bet nu izjauc, nomēri un izdrukā krietni resnāku/stingrāku un miers. -
ebayā? https://www.ebay.co.uk/itm/256905156192 Ja nav bailes sūtīt no Ukrainas -
Sakausēt ar lodāmuru un varbūt uzkausēt vēl kādu ielāpu pa virsu? Ja pašam roku taisnuma nepietiek, var vērsties pie auto bamperu remontētājiem. -
-
Redzi, tas tikai liecina, ka pisties es protu.😀 -
2 gadus un 1 mēnesi vēlāk (VS20C8522TN/GE, pirkts 2024. gada aprīļa vidū, toreiz maksāja €420): Pirms pāris nedēļām tai detaļai bija mazliet cita veida lūzums - toreiz varēja pašrocīgi salabot (pāris urbumi + karstā līme "pareizajās" vietās). Šoreiz nenāk prātā, kā salabot, lai pēc divām dienām neizjuktu tai pašā vietā. Kur šitādu varētu noirkt par puslīdz saprātīgu cenu? Internetos atrodu par €100-150 (tai skaitā lietotus/salauztus par €80-100). -
-
Riskēšu apgalvot, ka Tev tomēr maksā par rezultātu, ja Tu bezgalīgi tikai pistos tāpat kā ARNP, tad diezin vai Tev maksātu 😉. -
Man palaimējies, es visu baudu reducēju uz pašu procesu, t.i. man maksā par pisšanos. Lai visiem jums tā būtu.😀 -
Kandž- un citu mašīnu rūpnīcu vadībai un konstruktoru birojiem, ja nekļūdos, nudien maksā par procesu. Strādniekiem pie konveijera ta varbūt ir gabalsamaksa tāpat kā betona lējējiem RB objektos, vai no produktivitātes atkarīgas piemaksas pie pamatalgas, bet pastāsti, kādu tu iedomājies tādu ideālo valsts pārvaldes iekārtu vai ekonomisko sistēmu, kur vadībai nemaksā pastāvīgu algu? Neapstrīdu to, ka pārvaldība mēdz būt neefektīva, nekompetenta vai korumpēta. -
Paga, tiktoks eksistē un tiek izmantots kā reklāmas un propagandas rīks jau kādu laiciņu. Kas jums abiem liek domāt, ka šoreiz tam būs būtiski lielāka ietekme nekā iepriekš? -
@jacobs, iztēlojies, ka Tev maksā nevis par gatavu kandžmašīnu, bet par kandžmašīnas būvēšanas procesu. Un tad aproksimē to uz visu valsti. -
Tā jau pie mums ir. Katrs zin, ka viss tur augšā ir nepareizi un pat daudzi, izklausās, zin kā būtu pareizi. Taču pats? Ko nu, es tur varu izdarīt? Jūs tur, pareizie, salasieties, lai man būtu par ko balsot, vai vismaz pēc tam kam vainu uzvelt. Bļin, ''ekspertu un politologu'' valsts. 😀 -
Un tas Tevi mierina? Ja "nosacītais RB" (šeit var ievietot jebkuru skandalozo pasākumu) būtu kaut pusbūvēts nevis nezin cik naudas izpļekarēts ARNP bezjēdzīgās darbošanās nodrošināšanai, tad "brēmaņiem" būtu mazāk ko bļaut. Bet par to, ka šajās vēlēšanās tik-toks nospēlēs, Tev pilnīga taisnība. Un tad viedie un pareizie raudās par neizglītoto vēlētāju. p.s. un vēl šis brēmaņa process vēlreiz apliecina mūsu tiesu sistēmas efektivitāti.🤣 -
Nesapratu, bet vienalga smieklīgi p.s. tulkotājā tomēr ievietoju.
-
Apsēdos uz kartona, iezīmēju, kur kartonam izveidojās bedres, izmērīju attālumu starp abu bedru viduspunktiem. -
Aizdomas, ka šis šajās vēlēšanās daudz noteiks... Tas gan, paša 100tukstosu lieta gan netiek pieminēta un ja kāds no malas piemin, tad brēkmanis taisa brēku. Tiesa gan, tūlīt process šim atsāksies -
Neesmu. Protams, ka nezina. Bet jenotība taisa sūdus (par ko vēlētāji pat nezina), bet brēmanis tos sūdus izvelk tik-tokā. Un to gan vēlētāji redz. Un tālāko galīgi nav grūti prognozēt. Protams, tāds brēmanis jebkad un jebkur atradīs ko izvilkt, bet jenotība viņam šajā grūtajā un atbildīgajā darbā palīdz kā vien var. -
Tu esi ilūzijās par tipisko vidusmēra vēlētāju - viņš nezin ko dara jenotība, progresīvie vai zzs. Varbūt ir redzējis tiktokā šleseru un brēmani. Vēlētājs zin - o, šis puika smuki dzied, vai olimpiādē medaļu dabūja, tad jau ir labs cilvēks un tiks galā ar valstiskām lietām. -
Ja tu būtu ielicis ziņu par šo pasākumu PIRMS tā, es būtu ieskrējis. Diezgan nepatīkams tips, bet viņa nopelni pirātismā ir atzīstami.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-