-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 146 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Miervaldis Sarkanabols
- spameris
- e = d
- kava
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27971
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
girtsl
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Sāk jau visādas jaunu partiju idejas parādīties -
Par ko cepiens ? Normāla vakance apmēram mid level projektu vadītājam LV.
-
Kāda starpība, kurš ir premjers vai kaut kāds ministrelis? Pis, kāda koalīcija? Valsts dzīvi turpina vadīt tieši tā pati ierēdņu/pelēko kardinālu/...(ierakstī vēlamo) šļura, kura vadīja līdz šim. Sazvērestību teorija? Aha! Tūlīt! -
Uz FreeBDSM varbūt kāds (no lombarda) pavilktos. -
-
-
Manai sievai nu jau ir ap 300 grāmatām, kuras, es zinu, viņa tāpat nelasīs. Ja vēl būtu par Imantu Skrastiņu, Uldi Pūcīti vai Raimondu Paulu... Pag, liekas, ka tādas jau viņai ir -
Varbut kadam interese. Es nesaku ka obligati janem, bet nu cilveki ir dazadi. -
Nē, nu es savu iespēju ierakstīties IT palaidu garām jau sen. Tāpēc varu tikai paspriedelēt no malas dīvāna... Pilnīgi pieļauju, ka es neko nesaprotu, bet "vismaz 4 gadu darba pieredzi IT projektu vadībā – īpaši izstrādes un sistēmu ieviešanas projektos". Nopietni? Kur jūs viņus ņemsiet? Mums te arī viens (ar ārkārtīgi garu krānu) jau pusotru gadu uzņēmumā ievieš IT projektu. Pirms tam esot ieviesis vēl vairākos uzņēmumos. Pasarg dievs! -
Senākos laikos, kad retums bija regulējams kājas, derētu kā paliktnis monitoram. Ko tagad ar tām iesākt pat nestādos priekšā. -
INTRASERVERNET · Ierakstīts
Labdien biedriem. 30/05/26 dodos uz Latviju un tiru savu skapi, tad varbut kadam interese. Ir 3 gramatas un 4 Linux zurnali. Samainisu pret 2L laba izlejama alus. Atrasanas vieta Riga - Purvciems, Valmiera, Liepaja - Pavilosta. --- 1. Secure Architecture With OpenBSD (Gandriz nelietota) 2. Adobe Photoshop CS5 Classroom In A Book (Gandriz vai nemaz nelietota) 3. FreeBSD Handbook 3rd Edition. (Lietota, bet nekas nav izplests, tikai stuuris ir pabojats.) Gramatas ir anglu valoda. --- -
Paméģināju šo variantu, pēc tam no diska gribēju pārinstalēt draiverus, bet neļāva, jo nesaderās ar sistēmu (not compability). Pārrestartēju, aizgāja. Pat šī te konsole sāka strādāt -
https://www.la.lv/miljardieris-sola-pieskirt-iespaidigu-naudas-summu-tam-kurs-spes-pieradit-ka-zeme-ir-plakana Origo varētu pierādīt, bet Spānijā jau Lauku, uij, Latvijas avīzi diez vai lasa -
Jā, viņš Spānijā cītīgi strādāja. Nodarbojās ar šantāžu. Viena dāma vienā raidījumā stāstīja, ka viņš nopludināja viņas intīmos video, kuras viņas draugs pēc šķiršanās piespēleja gobzemam. -
Eh, Evika bija seksīga premjera. Tagad droši vien viņas vietā ieliks kādu bārdainu tēvoci. -
-
Jaunie Polijas mūzikas TV kanāli Music 00s, Music 80s, Music 90s, Music Club, Music Hits un Music Live beidzot saņēmuši licensi uz satelītapraidi (Hotbird). Viņi to gaidīja gandrīz pusgadu. -
var šrotā kādu recaro beņķi paķert un uzlikt pēc nedēļas, ja katru dienu brauksi, liksies jau ok
-
Maz jau ticams ka īsti darbosies uz daudzmaz 'sportiskāka' velo. Ar tāda beņķa tad faktiski vertikāli jāsēž. -
Kam interesē (Man šķiet, ka ir kādi klausītāji no SWH - noteikti ne es): kolēģi atsūtīja ziņu, ka nākamnedēļ plkst. 15:00 SWH Braucamlaiku vadīs Aleksis Vilčiņš.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-