-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 110 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Mikelis95
- AndrisBB
- kasharis
- Jurkins
- pikox
- Gestapo
-
Biedru statistika
27857
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
guntars16
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Plus, minuss dalas ir ok, bet nvme gan vareji ielikt labaku un SSD kadu esi ielicis nav skaidrs. Lexar NM620 ir bez DRAM cache. Nu protams nezinam to iekartu pirksanas laiku, bet nu ja tas bija pirkts pirms AI burbula, tad nu gan vareji nezhmiegties. Par video karti un visu kastes vertibu nemacesu spriest, cik samerigi ir pret to konfiguraciju. -
Turp šodien vesela ministrija aizbrauca strādāt melnu muti, lai konstatētu ka tur stāv veci sarūsējuši lūžņi. Rīt visa diena paies ārkārtas sanāksmēs, lai nolemtu ka visa tā lūžņu parka vieta ir izgāztuvē. Sevi tak ir atpelnījuši, oikos.
-
Tu domā tās vecās, zemās? Mazs vējš nevar iegriezt propelleri, stiprs vējš var pārāk labi iegriezt, ka izgriezīs tur visu ar visām ķeskām. Stiprā vējā tieši pretēji, propellerim nevis jāķer vēju kā burai, bet lāpstiņas jāsagriež ar mazāko laukumu pret vēju, no vēja izvairoties. Vētras laikā ražošana beigtos ar pašiznīcināšanos. Vakardienas gadījumā tak labi redzams ka pats balsts ir guļus, problēma ir tajā, tā pamatos, korozijā...
-
-
Līdzīgi Ali moduļi, shēmiņas pirmoreiz pērkot parasti jau jāņem ar rezervi. Neko jau tie štrunti nemaksā arī. Un, protams, bez izvanīšanas, izpētīšanas, utml. priekšdarbiem tos jau nesāk lietot. -
Turbīna bija veca un neapsekota. šobrīd 0.16, pirmīt 0.20 un vējš pūš
-
Iemetīšu dzirkstelīti - ko vides aizstāvji, t.sk. saules paneļu īpašnieki, saka par vēja nogāzto turbīnu? Bieži sanāk braukt uz Ventspili, nekad neesmu redzējis, ka visi tie propelleri grieztos, pat stiprā vējā. Sanāk, ka to lēto enerģiju nav vērts iegūt, ja biržā zemas cenas? -
Redline · Ierakstīts
Pārdodu: AMD Ryzen 9 5900X 3.7/4.8GHz 12c/24th Jauna DeepCool AK620 Digital dzese MSI X570 Gaming Carbon WiFi ATX plate 32Gb DDR4 3200MT/s GSkill TridentZ RGB RAM MSI GeForce RTX2080 Super Gaming Trio video Jauns Lexar NM620 512Gb M.2NVMe Kingston 960Gb SSD Corsair TX750 daļēji modulārs PSU Jauns Darkflash DS900 korpuss Cena 750Eur Viss darba kārtībā. Uz vietas iespējams pārbaudīt. Atrodas Āgenskalnā. Ar pakomātu nesūtu, piegāde atsevišķi vienojoties. interesentus PM vai ātrākai saziņai Divi711197Trīs bildes, testus (heaven, superposition) varu watsapp nosūtīt -
Esmu eksperimentējis ar PZEM-004T-100A: Measuring Range 100A (external transformer) (I, U, F, Cosφ, W, E) savienotu ar to pašu MCU ESP8266. Iešuvi letscontrolit/ESPEasy-energy, lai redzētu, vienkārši, bet lai kaut kā signalizētu, atkal jāraksta rule. Eksperimentiem uztaisīju maketu. p.s. PZEM pieslēgšanas shēmas pie 230V internetā biezi vien ir kļūdainas. Pat tik kļūdainas, ka izraisītu momentālu īssavienojumu. Bet izdevās atrast korektu shēmu. To nojautu pētot platīti.
-
-
-
Es te pēdējā laikā mazliet rakstu kodu ar AI, nekāds "100%" man tur nesanāk Šobrīd nav īsti laika čakarēties, tāpēc off-the-shelf variants būtu vēlamāks. Ideālā gadījumā neinvazīvs (ar CT strāvas mērīšanai), lai var ērtāk "pievienoties" kabeļiem sadalnē. -
Kad man vajadzēja taimeri ar releju paņemu ESP8266 ESP-01S . Foruma biedri palīdzēja ar ruli iekš letscontrolit/ESPEasy iešuves. Šai releja platei ir sprieguma regulators 5V>3.3V, bet nav programatora. Taimera taimingus man nācās piedzīt eksperimentējot, tāpēc bija ļoti ērti, ka varu to darīt caur wifi. Relejs atradās iekšā mājās. Visdrīzāk šim sīcim ar 8 kājām vēl var piejūgt kādu sensora pa I²C, bet to es neesmu ar viņu mēģinājis.
-
Lai mēģina. Es noklausījos viņu eterus (kad lietuvieši no EXTRA FM pārdod staciju, un TV3 Grupa nolēma izveidot Radio3, kurā viņi pagātnē ar troksni zaudēja frekvenci 100 FM) - fignja. -
https://devices.esphome.io/devices/ESP32-Relay-x4/ lūk, bet bez strāvas sensora, bet vismaz jau relejs, MCU, un barošana uz vienas plates. -
pirms pāris gadiem biju šādu uzbūvējis, ar ļoti līdzīgu funkcionalitāti. basic current sensors, iespējams acs712, arduino, relejs. ja sūknis ieslēdzās, bet ampēri nesasniedza noteiktus dažu sekunžu laikā relejs tika atslēgts uz dažām sek lai gaisa burbuļi spētu uzpeldēt izklūt pa atgaisotāju. kodu šobrīd 100% uzrakstīs ai, pievienot arduino sensoru un diodi ..... nav gluži off shelf. bet 100% offline and strādās gadiem. Ja varētu atrast 'gudro rozeti' ar opciju pilnīgi pārrakstīt savu custom firmware... varētu ietaupīt daudz uz dzelžiem. -
Ārpustelpām? Tavā teritorijā? Nav iespējams pārrakt, kā vajag?
-
-
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-