Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 116 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• MrToastMan
    • dzincha
    • inteens
    • Gestapo
    • psaiho
    • TOoMoOT
    • Long John
    • CosmosDC
    • Aigars
    • @rmands
    • basic
    • Jainit
    • base7
    • jacobs
  • Biedru statistika

27834
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Edgars_AK
    Newest Member
    Edgars_AK
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• MrToastMan
      Man pavisam nav skaidrs, kāpēc Jānim un Filipam ir vajadzīgs SWH Riga (Grūti pateikt, kas tas ir.), kad viņiem arī bija reģionālie projekti, kas pēc tam izzuda. Nu, būtībā, ceru tikai uz Divu Krastu Radio (projekts Andrejs Troški un Vladimira Ivanova), jo kolēģi joprojām šeit strādā. Bet izredzes ir mazas. Kurzemes Radio noteikti neuzvarēs vai arī paši nevar pacelt savu dibenu. Tāpat kā Radio 3. Tāpat arī trīs radiostacijas no SKONTO.
    • base7
      Te nu būs saraksts ar pretendentiem, uz brīvo Rīgas frekvenci. 1) Skontons (SIA Radio Tev) 2) Skonto LV (SIA Skonto LV) 3) Kurzemes Radio (AS Kurzemes Radio) 4) Radio SWH Rīga (AS Radio SWH) 5) Radio City FM (SIA Radio Tev) 6) Radio3 (SIA All Media Latvia) 7) Star FM (Sia All Media Latvia) 8 ) Divu Krastu Radio (SIA Divu Krastu Radio).  
    • base7
      Kritiskās infrastruktūras aizsardzībai varēs izmantot signāla slāpēšanas iekārtas. Sīkāk: https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/21.04.2026-kritiskas-infrastrukturas-aizsardzibai-vares-izmantot-signala-slapesanas-iekartas.a643892/
    • base7
      Vācijas mediakompānija RTL iegādājusies pašmāju operatoru Sky Deutschland.
    • base7
      Polijas mediakompānija MWE Horizon tuvākajā laikā sūdzēs tiesā (par regulatora bezdarbību vai pārmērīgi ilgu tiesvedību) Polijas raidorganizācijas padomi (KRRiT), jo pieci mēneši ir pagājuši, bet raidīšanas licenses joprojām nav piešķirtas jaunajiem pašmāju mūzikas kanāliem  Music 80s, Music 90s, Music 00s, Music Club, Music Hits un Music Live.
    • @rmands
      Šis tas vēl pieejams.
    • hehe
      Atšķirībā no dziesmiņas šajā gadījumā negūtā peļņa ir pierādāma un precīzi saskaitāma, gāzes vēsturiskās cenas nav grūti noskaidrot, kādai dienai vien vajag, pat stundai.
    • Jurkins
      ir tā, kuras dēļ uz divām kājām staigājošu mēslu šoblai iedeva pusļimonu, lai viņi uzrakstītu, kā gurķi jāsagriež un ar krējumu jāsamaisa?
    • Jurkins
      Antropiks esot dažās dienās atvērtajā kodā atradis tik daudz bagu, ka aizvēršanai būšot gads vajadzīgs. 🤣
    • janni
      Cik saprotu, "supportētie" dzelži.. https://www.tp-link.com/us/support/faq/5058/
    • base7
      Paklausies gan, Kā saka, varēsi atcerēties vētrainos jaunības gadus🤭
    • Jurkins
    • aoma
      Mani vienmēr fascinējusi frāze - "negūtā pelņa". Tas kā tajā vecajā dziesmiņā, varēja būt, bet nebij? Es gan teiktu vienkāršāk - šoreiz nepaveicās.
    • Racer
      O, būs jāpaklausās. Atceros ka kaut kādā 1999. vai 2000. gadā Bulduros tusējām kompānijā pie jūras pirtiņā un ap 2 naktī pliki skrējām pāri kāpai uz jūru, bet tur mazliet blakus - prožektori, muzons un pilns ar cilvēkiem - kaut kāds Mix FM pludmales pasākums. Nu neko, skrējām tālāk aplausu pavadīti...
    • base7
      Radio "Mix FM" (FM102.7) ēterā parādījušās ziņas latviešu valodā. Agrāk bija tikai krieviski. Mix FM-iespejams, labākā deju radiostacija šaipus Urāliem. 
    • hehe
      Kapeikas, salīdzinot kas varētu būt, ja visi grieztos tiesās. Latvijas gāzei kad valsts, Conexus aizgrieza krānus bija pamatīgi zaudējumi, varbūt ne tiešā veidā, bet negūtā peļņa ir tādi paši zaudējumi kā citi. Hvz kāds tur noilgums, teorētiski vēl jau tur var kāds saņemt dūšu un tāda lieta uzpeldēt. Valsts varētu saviem aizdevējiem uzlikt virspeļņas nodokli, aizdeva mums, nezinātājiem par 0 likmi, Kembridžā laikam nemācīja ka arī naudai VIENMĒR ir cena, to pērk un pārdod tieši tāpat kā visu citu, neatdevām un tagad prasa 3 un 5%. Nav ok, jābūt 1% max 0% likme ir anomālija un ilgtermiņā nevar pastāvēt, vai arī ir tajā kāds āķis.
    • kasharis
      Hello @markei_v2 Man ir viena Joga ar touchscreen. Baterija tur salīdzinoši ok. Krāj mazliet putekļus. Cena no manas puses 50 bez HDD un 65 ar HDD ( iekšā ir ssd 256gb )    Vairākumā izmantoju priekš mašīnas diagnostikas.   Uzraksti pm un sarunasim. Pirmdien starpcitu esmu Rīgā.
    • Anreel
      Nu skaidrs. Es šo m.2 formatēšu un uz tā klonēšu savu darba kompja disku, jo tas ir 120gb un brīvā vieta iet uz beigām. m.2 ir 256gb.
    • raiviic
      Nu tad pirms sāk boototies spiežot to F12 (man gan šaubas ka tas īstais) jāparādās kaut kam šādam un tur jāizvēlas vajadzīgais, arī fleška, ja ko gribi instalēt. 
    • kicker
      Gaidot to pēdējo brīdi gadās aizmirst, jā  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...