Nu tad pirms sāk boototies spiežot to F12 (man gan šaubas ka tas īstais) jāparādās kaut kam šādam un tur jāizvēlas vajadzīgais, arī fleška, ja ko gribi instalēt.
Nereti jau tā lielā rosība sākas pēdējā dienā, ja interesenti neaizmirst par izsoli.
Vai būs "ļoti labas" - nav ne jausmas. Krāsa noteikti nepatīk, neesmu arī glancēto virsmu fans Bet par tādu cenu būtu ļoti ok - varētu atstāt ofisā priekš sapulcēm, lai "mājas austiņas" nebūtu jāstaipa līdzi pārbāztā somā.
Autor! Tad uzraksti vienkārši! Tev ir m2 ar uzinstalētu windows? Uz otra diska arī ir uzinstalēts windows, kuru esi instalējis neatslēdzot m2 disku? Kas tev ir ar to otro disku!!!
Izņemot fiziski, dators vispār būtojas? Jeb tu grasies formatēt to M2 bez jebkāda OS klātbūtnes? Live CD fleška ar daudziem tūļiem vienmēr jātur atvilknē.
Es nezinu kā vēl vienkāršāk var uzrakstīt - man ir ssd ko es gribu noformatēt bet es līdz tam netieku jo tas būtojas. Kapēc vienmēr ir jāizdomā kaut kādas savas teorijas?
👍 man būs jāspiež F12
Es nevaru sagaidīt ar ko tad šoreiz jenotība vilks sarkanās līnijas
Beigās paliks ar juļu opozīcijā, tad gan būs jautrība. Bet tas, ka jenotība vilks laukā visādus trumpjus un skeletus no skapjiem, lai tik nepapistu savus varas ielikteņus, meņģoju, ka notiks ar uzviju. Jāsagatavo papīra turza priekš popkorna laicīgi.
Vispār jau autors nav norādījis vai un uz kāda diska ir cita OS, ja ir kad tika instalēta, vai tas M2 tad jau bija, jo @tu16 minētais variants arī varētu būt un tad to noformatējot būs nākošais posts - Windows nestartējas .
Es pat nezinu, ko šeit komentēt...
"Valsts ieņēmumu dienestam (VID) no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem pārdalīs summu, kas nepārsniedz 1 438 785 eiro, lai nodrošinātu valsts atbalsta saistībā ar Covid-19 izmaksu nodokļu maksātājiem atbilstoši tiesas nolēmumiem, otrdien nolēma valdība."