Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   8 biedri, 0 Anonīmi, 158 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aicis
    • tinch
    • bedrens
    • Andris Taurins
    • Aigus
    • Daiļais
    • Zin...
    • ggg97
  • Biedru statistika

27826
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    divero
    Newest Member
    divero
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• tinch
    • ggg97
      Politika nav tikai 100 deputāt un cik tur tei ministri. Politika ir arī augsta kalibra ierēdņu blice ar viedokli.
    • jacobs
      Jādodas vien, vīri, jums pašiem politikā un jāmēģina lauciņu sakārtot? Tā kā mani vienaudži visu spēj tikai sad-irst, kā rāda pasaules pieredze, tad es pats pastāvēšu malā.😀
    • Kaspars12
      Sveiki, biedri.   Tā kā kaimiņ forums EOZ jau ilgstoši ir lejā un nav pieejams, tad pamēģināsim tur labi iegājušās izsoles palaist te, kas atdzīvinās arī tirgus sadaļu. Ideja ir vienkārša: ja ir kāda tech, elektroniska lieta, bet nevēlies noplēst no biedriem 7 ādas vai nezini cenu, ieliec to izsolē un tirgus pats noteiks cenu.   Blakus forumā tās izsoles bija desmitiem, ļoti laba padarīšana, kur biedri savā starpā var atbrīvoties no lietām, kas pašiem varbūt vairs nav vajadzīgas, bet citiem ir tieši tas, ko meklē. --------------------------------------   Piedāvāju izsoles gaitā tikt pie jaunām Roseselsa Cambrian lielā izmēra bezvadu austiņām ar aktīvo skaņu slāpēšanas funkciju. Austiņas atvērtas un notestēsas ne vairāk kā 30min priekš mārketinga materiālu iegūšanas. Austiņas var izmantot gan ar Bluetooth, gan ar komplektā esošo 3.5mm audio kabeli. Austiņas nodrošina līdz 100h darbības laiku, IPX4 mitruma klase, mobilā aplikācija, kas sniedz daudz iespējas, regulēt skaņu, ANC, izmantot iebūvētos baltos trokšņus un citas funkcijas. LDAC protokola atbalsts augstas izšķirtspējas mūzikas atskaņošanai. Galvas loks ar metāla stiprinājumu, lai austiņas ilgi un droši kalpotu. Skan sulīgi, man kā Sennheiser lietotājam, pat bass varētu būt par daudz. Austiņas ir vismaz 2-3x labākas kā tās maksā pret lielajiem brendiem.   Komplektā: USB C vads lādēšanai un kvalitatīvs 3.5mm aux vads, iepakojums un pašas austiņas Amazon: https://amzn.to/48cDP2K Ražotāja lapa ar spec un features: https://global.roseselsa.com/products/cambrian-over-ear-noise-cancelling-wireless-headphones   Starta cena: 10 EUR Min solis: 1 EUR BIN: 45 EUR   Izsoles beigas: 28.04.2026 pl. 22:00 Ja kāds sola pēdejās 5 minūtēs, izsoles beigas pagarinās par 5min! Atrodas Rīgā, Botāniskā dārza apkaime, bet var nosūtīt. Oriģinālais un ražotāja foto:  
    • Gestapo
      A visam Vienotības elektorātam tā, nu neko, aizies nobalsos par "kaut ko".
    • versatile
      Mani 2 centi, īsumā. Es piekrītu, ka mūsu visu kopīgajā valstī ĻOTI daudz kas ir nepareizi un ačgārni. Un ļoti daudz no tā - Vienotības pirksts.  Bet neaizmirstam arī mūsu pēdējo 30 gadu Saeimas un valdības mēbeles, gan NA ar visiem tās priekštečiem un Jakriniem/Kiršteiniem un citiem kolorītiem "latviskajiem" tēliem, kas tagad kažoku pārmetuši; gan ZZS, kas, šķiet, profilakses pēc laiku pa laikam sašūpotu arī valdību, kurā visi ministri ir no ZZS.  Es varu piekrist atsevišķiem MMN personāžu, atsevišķiem LPV personāžu un citu partiju odiozo frontmeņu izteikumiem. Daudz kas no viņu teiktā ir, ja ne absolūta patiesība, tad ar patiesības graudu iekšā. Jā, tā ir.  Diemžēl, spēja saskatīt acīmredzamo absolūti negarantē spēju, vēlmi un kompetenci to sakārtot. Nevienai partijai nav konkrētu, taustāmu, reāli izpildāmu, problēmas risinošu darbību saraksta. Lielākoties visi turpina dalīt sabiedrību un savam elektorātam sola nevis uzlabot viņu dzīvi, bet sarežģīt citu, viņu elektorātam netīkamu, cilvēku dzīvi. Kā sacīt, pofig, ka pašam govs nosprāga, ja kaimiņam divas!  Politiķi ir jāvērtē arī pēc tā, kā viņi sastrādāsies. Nevienai partijai nebūs 51 balss. Koalīcijas būs jāveido. Daļa ministru būs mums visiem netīkami, nekompetenti. Paies gadi, kamēr iestrādāsies, ja vispār. (atceramies Petraviču un kompāniju, piemēram - domāju, ka brēmaņrūdža un citi būs ne labāki). Atceramies, ka partijas nosaukums ne vienmēr sakrīt ar partijas darbībām. Ne NA ir kādas nacionālas intereses prātā (vienkārši krievi un indieši besī, bet tas arī viss), ne LPV ir kaut kas cits, izņemot naudu, pirmajā, otrajā un tā tālāk līdz galam - vietā, ne kāds tur noteikumus izmainīs par labu tautai un demokrātijai, ne citi ir jauni un/vai konservatīvi; ne zaļi, ne zemnieki; nedz arī pārāk apvienoti, un tā tālāk.   Man šajās vēlēšanās nav par ko balsot. Nebalsot nav opcija. Opcija nav "tukšs konverts", tāpat arī "nederīgs biļetens".  Nebūs viegli.
    • versatile
    • M@R$$
      Tā jau jautri, bet paklausoties, kā viņš runā, dažkārt liekas ka nav pie pilna rubuļa... Un viņa partija sastāv no Alda un?
    • e = d
      Hermanis man kaut kā asociējas ar Snoke (viens no galvenajiem sliktajiem) no Star Wars. Īpaši no šīs bildes 
    • Racer
      Viss ir korekti, nemīz - viņš pats par šo ierēc, tāpēc ieliku, nebij mērķis pazemot. Po, ka man savādāki uzskati, jamais ir gudrs džeks ar labu humora izjūtu.  
    • versatile
      Bez jebkādām simpātijām pret konkrēto personu, bet - @Racer nekautrējies, ieliec savu bildi, paspriedīsim ar biedriem, kam Tu līdzīgs esi. A to kaut kā aiz sveša ģīmja slēpjoties citu izskatu apspried, ņikorrektna kauč kā.
    • Racer
      Vēsture atkārtojas gan idejiski, gan pat vizuāla līdzība ir...
    • Mielestapa
      Nav svarīgi, vai cilvēks ir melnais, babajs vai baltais. Svarīga ir šķiriskā piederība, visu zemju trūcīgajiem darbaļaudīm vajag apvienoties cīņā pret buržujiem. Tā mācīja biedrs Ļeņins, kurš mūžam dzīvs un šodien svin dzimšanas dienu. Kā skolā mums mācīja revolucionāre Krustiņsone - biedrs Ļeņins ir labākais, kas ar cilvēci ir noticis tās pastāvēšanas laikā!
    • Tuubijs
      Anglija ir aizslēgta, visādi babaji un melnie te ir saradušies ģeometriskā progresijā, vel gadi 10 un baltais cilvēks te būs minoritāte. Vienīgi visi šitie musļiki ja tik cītīgi te turpinās vairoties, tad visādi lgbt labs cilvēki te pazudīs kā suga
    • Zin...
      Tādēļ saku, 20-30 atpakaļ, kad ārpus Rīgas tiešām tādus dzīvoklis varēja dabūt 
    • AndrisBB
      Arī saucamā 'otrā līmeņa', jeb privātā, tika ieviesta 2012. gadā. Cik nu tur pa to laiku varēja iekrāt? Atliek vien ka strādāja pie babajiem un visu algu lika stock mārketā 😂 (Nu vai arī dzīvokļi maksāja 5k 😭)
    • Zin...
      Angļu pensija nevar pārsniegt neko īpaši Latvijā. Ja vien viņai nebija kaut kādi personīgie fondi.    Ja nostrādātos pilns stāžs, tad Anglijas valsts pensija ir 1100€ mēnesī. Pilns stāžs ir 30 gadi   Viss tas stāsts izklausās darīts gadus 20-30 atpakaļ
    • aoma
      Man te paziņa, pēc 30+ gadiem atgriezās, vīrs, ukrainis, nomira ar vēzi. Sapirkusi visiem mazbērniem dzīvokļus, visus šos gadus palīdzēja meitām Latvijā, pašai ir divstāvu māja pilsētā. Andris no Bristoles, protams, neticēs, bet strādāja kaut kādā kaut kādā cleaning firmā pie babajiem. Cipars esot bijis labs, arī angļu pensija vairākkārt pārsniedz Latvijā pelnīto. P.S. Kas pats smieklīgākais - angliski viņa zina pāris populārākās frāzes  
    • bedrens
      Pārdodu pilnīgi jaunu vēl neaktivizētu iPhone 15 Pro 128gb Black. Samainīts apdrošinašanas ietvaros. Komplektā būs uzlādes kabelis un Karl Lagerfeld aizsargvāciņš. 580€. PM vai 29285427
    • osscar
      vakar sanāca uztīt 181 km...vidējais tuvu 20 kmh, bet negāju uz rezultātu - gribēju saprast vai šis velo der gariem gabaliem, un kā beņķis uzvedas ( jāsaka pamīksts plastmasas karkass..biku locās pa daudz manai gaumie). Bet notinās salīdzinoši viegli...pats nobrīnijos  jā - stūres radziņus gan prasās kā ēst...un vēl sapratu cik kurš lukturītis tur... forša bija diena - 70 proc. grantene:                  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...