-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 14 biedri, 1 Anonīmi, 96 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- Aigars
- maize
- Jurkins
- spameris
- Prodigy
- martinno
- Racer
- Girtsss
- locoone
- AndrisBB
- zeds
- base7
- krabis
-
Biedru statistika
27810
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
divero
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tu pāŗprati: nebija par Tevi, bet labi, ka atbildēji jo tas man ļauj uzrakstīt to, ko vairākus gadus atpakaļ rakstīju: Boot foruma lietotāji nesaprot ko nozīmē Ubuntu: nevis linux bet termins; noskatieties: Un otra lieta: Lūdzu pāŗstājiet forumā tēļot "bojevikus": jo patiesi "bojeviki" nodarbojas ar šādām lietām: -
Ja mēs atrastos tikpat tālu no varbūtējā agresora cik Ungārija, tad es uztrauktos par citiem riskiem. Pie nosacījuma, ka Ukraina ir starpā. Bet ja Ukraina nokļūtu Krievijas sastāvā, tad Andrim Salā arī būtu jāsāk uztraukties. Ja saliek kopā divas armijas ar reālu kaujas pieredzi.... -
Viss labais ātri beidzas. Jā, nu es jau saprotu, ka es no dīvāna... bet tomēr - kāds varētu būt arguments neatkārtot vēlreiz to pašu pa naftas mezglu Tuapsē. Un vēlreiz un vēlreiz. -
Tur izskatās labāk nekā Eiropas dibenā sāpīgajā jautājumā par melnajiem brāļiem. -
Man šobrīd svarīgāk, ka ungāri nebloķētu ES atbalstīt Ukrainu. Tas ir mūsu kolektīvās drošības jautājums. -
Tā kā cilvēki (arī es) kļūstam aizvien slinkāki, tad parasti jautājam čatiņam. Es arī pajautāju. Ko viņš konkrēti teica / uzsvēra Viņš skaidri pateica, ka Ungārija turpinās stingru politiku pret nelegālo migrāciju. Vienā no galvenajiem izteikumiem: Viņš arī norādīja, ka: tiks saglabāta robežu kontrole un aizsardzība, netiks atbalstīta nekontrolēta migrantu uzņemšana, Ungārija turpinās aizstāvēt savu suverenitāti migrācijas jautājumos (t.i., pati lemj, ko ielaist). Svarīgā nianse Atšķirībā no iepriekšējā premjera Viktor Orbán, kurš šo tēmu bieži izmantoja ļoti konfrontējoši pret ES, Magyar: retoriku par migrāciju saglabā stingru, bet kopumā cenšas mazāk konfliktēt ar Eiropas Savienību un runā pragmatiskāk. Kopējais kopsavilkums ❗ Nav radikālas kursa maiņas ✔️ Robežas paliek stingras ✔️ Nelegālā migrācija netiek pieņemta 🔄 Mainās: tonis (mazāk agresīvs) attiecības ar ES (mazāk konflikta) iespējamā elastība praksē Tā kā, @Zin..., ej di ...balotēties vēlēšanām no progresīvo saraksta, empātiskais tolerast -
Jau nodročīji? Ukraiņu mēles. Bet es ceru, ka viņam pietiks drosmes pasūtīt gudri izrunāties padauzu Leienu šajā jautājumā. Bet tu noteikti vari veikt kādu ziedojumu melno brāļu labsajūtai. -
Krievu mēles daudz sagrozījuši ko viņš ir teicis un ko viņš tiešām ir teicis -
Un ar kuģošanu ar joprojām nekas nav Rauj jau atpakaļ daļa : -
Velns, bet Ungārijā tomēr nav viss tik labi - mēles melš, ka Maģārs esot kategoriski atteicies pieņemt migrantus. Vot suka! Un kā tad Eiropas vērtības - atdot savam tuvākajam ruberoīdam pusi no tā, kas tev ir, un viņš pēc tam tev atņems visu 🤣. p.s. mieru, tikai mieru! Kaitinu empātiskos. -
Nu tad ej un uzdod viņiem tos jautājumus 🤣. Ja Tu tēmē uz mani, tad nāksies Tevi smagi apbēdināt. Nekādi nefanoju par lezbietēm. Un nepavisam neienīstu gejus. Un pret visādiem transiem mana attieksme kāda ir bijusi tāda ir palikusi - sevi kaut kur pazaudējuši dolbajobi. Bet, ja Tevi nodarbina jautājumi par gejiem, lesbietēm un transiem, tad laikam jau būsi tas, par ko @versatile runā postā aiz tavējā. Skaidrs, ka piedzimi... bet tak ne jau ar tādu apreibinošo vielu koncentrāciju organismā. Yessss! 🤣 Precīzs mūsu sabiedrības augsti kulturālākā gala empātiskā tolerasta piemērs. Tajā subkultūrā ir populārs viedoklis, ka visi (nu vairākums točna🤣) esot latentie geji un viņiem no tā esot fobija 🤣. Pļac, ko var izdomāt homo debilis bezintelekts apstākļos, kad vairs nav visu laiku jāpatērē rūpējoties par pārtiku, pajumti un pēcnācējiem, tāpēc var patērēt laiku izliekoties par ārkārtīgi izglītotiem filozofiem. Pavisam nesen tieši šo man stāstīja kāda būtne, kura bija aktīva kis-kis kauns piekritēja un dalībniece. Mana atbilde bija - tad jau sanāk, ka tu esi latenta sūdēdāja un tev no tā ir fobija. Jā, jāpiebilst, ka es pirms tam tieši pajautāju - tev garšo sūdi? 🤣 Lielas acis un neizpratne, kāpēc tāds jautājums.🤣 Viens neapšaubāmi gudrs, bet... jūtūberis to, kas pašreiz notiek, nosauca par "perfektu haotizāciju". Laikam piekrītu viņam. -
-
Savulaik ar šito ņēmos, bet lielāko ties klientam uzzinot aptuveno cenu, laiks, čakars un resursi tomēr iespaidīgi, "man tur visa dzīve iekšā", kaķbildes vairs nelikās svarīgas -
Sūc ar visu, bet kuģi ir noticējuši un iet ar no trampa pēcpuses. -
Iespējams, no SWH grupas uz Rīgu varētu tikt bīdīta "Spin FM" stacija, bet no EHR grupas hiphopa radio. Ar Skonto un TV3 grupām viss skaidrs, latviešu mūzikas formāts. -
Saeima atļauj aziātiem un citiem dīvaiņiem, turpināt sēsties pie stūres, nepārbaudot, vai tas cilvis vispār zin, kas ir satiksmes noteikumi, jo savādāk nebūs kas strādā. Pieļauju, ka arī Andris pie tiesībām tika UK, bet pa Latvijas ceļiem braukt neriskē -
pajauta open ai, deepseek uc ... cik serveru tiek noslogots bez atlidzibas ML apmacibas vajadzibam. neviens viniem kriminal lietu nav iedevis
-
a kur palicis @Vito Ventura? Pietrūkst apskatu Dzīvs vēl? -
Šodien uz telefonu atnāca piektdienai piemērota ziņas "notification"..🥴 https://www.tvnet.lv/8453933/policija-izsutis-bridinajuma-vestules-31-latvijas-iedzivotajam ..vai tiešām vēl ar to nodarbojas?!😬 -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-