Jau nodročīji? Ukraiņu mēles. Bet es ceru, ka viņam pietiks drosmes pasūtīt gudri izrunāties padauzu Leienu šajā jautājumā.
Bet tu noteikti vari veikt kādu ziedojumu melno brāļu labsajūtai.
Velns, bet Ungārijā tomēr nav viss tik labi - mēles melš, ka Maģārs esot kategoriski atteicies pieņemt migrantus. Vot suka! Un kā tad Eiropas vērtības - atdot savam tuvākajam ruberoīdam pusi no tā, kas tev ir, un viņš pēc tam tev atņems visu 🤣.
p.s. mieru, tikai mieru! Kaitinu empātiskos.
Nu tad ej un uzdod viņiem tos jautājumus 🤣. Ja Tu tēmē uz mani, tad nāksies Tevi smagi apbēdināt. Nekādi nefanoju par lezbietēm. Un nepavisam neienīstu gejus. Un pret visādiem transiem mana attieksme kāda ir bijusi tāda ir palikusi - sevi kaut kur pazaudējuši dolbajobi. Bet, ja Tevi nodarbina jautājumi par gejiem, lesbietēm un transiem, tad laikam jau būsi tas, par ko @versatile runā postā aiz tavējā.
Skaidrs, ka piedzimi... bet tak ne jau ar tādu apreibinošo vielu koncentrāciju organismā.
Yessss! 🤣 Precīzs mūsu sabiedrības augsti kulturālākā gala empātiskā tolerasta piemērs. Tajā subkultūrā ir populārs viedoklis, ka visi (nu vairākums točna🤣) esot latentie geji un viņiem no tā esot fobija 🤣. Pļac, ko var izdomāt homo debilis bezintelekts apstākļos, kad vairs nav visu laiku jāpatērē rūpējoties par pārtiku, pajumti un pēcnācējiem, tāpēc var patērēt laiku izliekoties par ārkārtīgi izglītotiem filozofiem.
Pavisam nesen tieši šo man stāstīja kāda būtne, kura bija aktīva kis-kis kauns piekritēja un dalībniece. Mana atbilde bija - tad jau sanāk, ka tu esi latenta sūdēdāja un tev no tā ir fobija. Jā, jāpiebilst, ka es pirms tam tieši pajautāju - tev garšo sūdi? 🤣 Lielas acis un neizpratne, kāpēc tāds jautājums.🤣
Viens neapšaubāmi gudrs, bet... jūtūberis to, kas pašreiz notiek, nosauca par "perfektu haotizāciju". Laikam piekrītu viņam.
Savulaik ar šito ņēmos, bet lielāko ties klientam uzzinot aptuveno cenu, laiks, čakars un resursi tomēr iespaidīgi, "man tur visa dzīve iekšā", kaķbildes vairs nelikās svarīgas
Iespējams, no SWH grupas uz Rīgu varētu tikt bīdīta "Spin FM" stacija, bet no EHR grupas hiphopa radio.
Ar Skonto un TV3 grupām viss skaidrs, latviešu mūzikas formāts.
Saeima atļauj aziātiem un citiem dīvaiņiem, turpināt sēsties pie stūres, nepārbaudot, vai tas cilvis vispār zin, kas ir satiksmes noteikumi, jo savādāk nebūs kas strādā.
Pieļauju, ka arī Andris pie tiesībām tika UK, bet pa Latvijas ceļiem braukt neriskē
Šodien uz telefonu atnāca piektdienai piemērota ziņas "notification"..🥴
https://www.tvnet.lv/8453933/policija-izsutis-bridinajuma-vestules-31-latvijas-iedzivotajam
..vai tiešām vēl ar to nodarbojas?!😬
Laba diena!
Meklēju datoru, kuru nebūtu žēl pazaudēt, saplēst vai kā citādi zaudēt. Tādu, kuru varu iemest somā/čemodānā un paņemt līdzi sev dajebkur.
Interesē sekojošas lietas:
- ļoti labs vizuālais stāvoklis;
- 12" - 14";
- USB-C uzlāde;
- vismaz 8GB RAM;
- vismaz 240/250GB SSD;
- baterija vismaz 4h.
Patreiz skatos uz kaut ko no Lenovo ThinkPad'iem (T vai X sērijas), DELL XPS vai Asus Zenbook.
Budžets: līdz 300€
Ja ir kaut kas piedāvājams = PM;
Ja redzat kādu jēdzīgu sludinājumu = lūdzu, linku komentāros.
Paldies!